mrb canım hoş geldinKizlargunaydin benimde 6.ayim bu ay.Hormos testlerim falan dayapildi ama yok 6 aydir.Yadim 28 bu arada
Şu baş ağrısı geçsin yeter :84::84::84::84::84::84:
Kizlargunaydin benimde 6.ayim bu ay.Hormos testlerim falan dayapildi ama yok 6 aydir.Yadim 28 bu arada
mrb canım hoş geldin
Hosbulduk canim.
Günaydın kimim 85Umutsuzluğa kapılma 1 sene içinde olmaması normalmiş biliyrsun stress en büyük etken
Batın ne zaman?
Biliorum canim dayapmamayimdiyorum ama iste elimdedegil/Butun arkadaslarim hamilelgi dusunmeyi biraktigimizunuttugumuz an hamile kaldi diyor.Batim en erken kosullarda 3temmuz canim.bu ay yalnizca12.ve 14.gun oldu calisma.Son iliskiden 12gun gecti test yapiyoumn negatif cikiyor
ahh canım ya ne yapsak ki sen neşelenmeye çalış en iyisi..
güzel anılarını düşün komik şeylere bak da biraz olsun unut o lanet baş ağrısını
mrb canım hoş geldin
Hosbulduk canim.
Biliorum canim dayapmamayimdiyorum ama iste elimdedegil/Butun arkadaslarim hamilelgi dusunmeyi biraktigimizunuttugumuz an hamile kaldi diyor.Batim en erken kosullarda 3temmuz canim.bu ay yalnizca12.ve 14.gun oldu calisma.Son iliskiden 12gun gecti test yapiyoumn negatif cikiyor
sanırım döngün 25 günmüş benimde öyle... Eğer 12-14 . gün olduysa çalışma tutma ihtimali çok fazla... hayırlısı diyelim daha testte çıkmayabilir moralini bozma belirtiler var mı?
kızlar teşekkür ederim inşallah geçerrr..hastaneye gtme gibi derdm yok çnkü dr hep başımda ama ayağma bi faydası yokkk
Ne oldu kuzu sanaaaa
Gunaydın CanLar Biz geldik
hepinizeee
Hoşş geldiiiiinnnnnn
hiştttt daha dur pes etmek yok. adet belirtileriyle hamişlik belirtileri aynı değilmi zatenKizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yokmoralim cok bozuk
ayyyyyy canım çok tebrik edrim çoook sevindim tatlııım. darısı başımızaaaaEki Görüntüle 745785
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
resimde çok net değil gün ışığı olmadığı için ama ben çok net görüyorummm
aaayyyy inanamıyorum galiba bebeğim benimle
eşim uyuyo şuan süpriz yaparak söylemek istiyorum dükkanlar açılsın çıkcam evdennnn
ilk sizinle paylaştımm seviyorum sizleriiiii dua edin ne olurrrrr
canım benimde 10 gün önce başladı ara ara devam ediyo. belim bacaklarım komple hemdeee:26::26:canım adet görmeden böyle bir sonuca gitme ama dur bakalım adet günün gelsin benim 10 gün var adete kasıklarım ara ara ağrımaya başladı bile
tatlım doktor dedi ki rahmin gebelik için müsait dedi. kan testi için bekle bu ay hamiş olazsam yapacakmış testleri. yaa dokto içime sinmedi başka doktor bulcam beengünaydınnn şekerlerrrrr...
kızler bugün sabah mide bulantısı ile kalktım hemen lavobaya koştumki akşam hiç hamilelik falan düşünmedim...daha doğrusu hafta sonu aklıma gelmicek kadar yoğundum..ama bu kadar erken belirti vermez değilmi...BAT:9 temmuz çünkü
akrilll doktor ne dedi şekerimmm...
karamel-sosu geçmiş olsunn yavrummm
Gunaydın CanLar Biz geldik
hepinizeee
Kizlargunaydin benimde 6.ayim bu ay.Hormos testlerim falan dayapildi ama yok 6 aydir.Yadim 28 bu arada
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnGunaydın CanLar Biz geldik
hepinizeee
hiştttt daha dur pes etmek yok. adet belirtileriyle hamişlik belirtileri aynı değilmi zaten
ayyyyyy canım çok tebrik edrim çoook sevindim tatlııım. darısı başımızaaaa
canım benimde 10 gün önce başladı ara ara devam ediyo. belim bacaklarım komple hemdeee:26::26:
tatlım doktor dedi ki rahmin gebelik için müsait dedi. kan testi için bekle bu ay hamiş olazsam yapacakmış testleri. yaa dokto içime sinmedi başka doktor bulcam been
herkeslereeee günaydıııııııııııın bu aradaaaa çetecimm beniiimm
hoşgeldinnnnnnnn kızzzzzzzz nabberrrrrrrrrrrrrr
Bsey sorucammmm 3-5 tane iletiyi kopyalayıp cevap veriyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuzben beceremiyorummmmm
Günaydın inşallah Allah en yakın zamanda verir.ben de 7aydır istiyorum ama şimdilik yok birşey.doktora 6 aydır çocuğum. Olmuyor dedim güldü bana :) niye stres yapıyorsunuz ablacim dedi.bu strestle bırak 6 ayı 6 sene olmaz dedi. Yanii stres yapmiyormuşuz
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hiştttt daha dur pes etmek yok. adet belirtileriyle hamişlik belirtileri aynı değilmi zaten
ayyyyyy canım çok tebrik edrim çoook sevindim tatlııım. darısı başımızaaaa
canım benimde 10 gün önce başladı ara ara devam ediyo. belim bacaklarım komple hemdeee:26::26:
tatlım doktor dedi ki rahmin gebelik için müsait dedi. kan testi için bekle bu ay hamiş olazsam yapacakmış testleri. yaa dokto içime sinmedi başka doktor bulcam been
herkeslereeee günaydıııııııııııın bu aradaaaa çetecimm beniiimm
Böyle mi şekerim
İşteee benim tanıdığım var 2 senedir olmuyor hiç bişey yokmuş doktor stressten diyormuş olur kafana takma düşünme diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?