Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydın CanLar Biz geldik

hepinizeee

günaydın güzelim hoşgeldiniz
herkese günaydın ...

kızlar nasılsınız ?

uzun zamandır giremedim ,anca kendimi toparladım.

Sıla'cım Benim Batı 20 temmuz yazar mısın :?:118:
günaydın canım sakın üzülme ya biz elimizden geleni yapıp allaha bırakalım...
o ne zaman dilerse o zaman nasip eder..
sakın bi daha üzülme tamam mı
tamam tatlım birazdan değiştiririm

Bsey sorucammmm 3-5 tane iletiyi kopyalayıp cevap veriyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz ben beceremiyorummmmm
canım alıntı ile cevapla varya onun yanında kutu gibi bişey var. onu tıklıyosun. üstünde tik işareti çıkıyo. alıntı yapmak istediğin kişierin o kutusunu tıkla. sonra konuya ceavp ver de hepsi çıkar. sende herkese sırayla yazarsın.

kısmet canım. ben de bu ay olmazsam hamiş bi daha ki ay ovulasyon testi yapmıcam akışına bırakıcam herşeyi. o test çok stres yapıyo bende
doktorunu iyi seç canım. ben iki doktora gittim ikisini de sevmedim. batıbahata gitcem bi daha kine bakalım :94::94::94:

Hayırlı olsun çok sevindim senin adına :) Allah isteyenlere bu ay çift cizgiyi gostersin inşallah :) bana da nasip etsin. :)

sağol canım benim. bişey çıkacak diye korktum ama çıkmadı çok şükür. artık stres yapmayım çalışmalara devam edecez bebiş gelene kadar

38 s napıyoooooon senle konuşamıyoz uzun zamandır sankiiiiiiiii. özlediiiiiiiiiiim

QUOTE=38s;31003794]günaydın güzelim hoşgeldiniz

günaydın canım sakın üzülme ya biz elimizden geleni yapıp allaha bırakalım...
o ne zaman dilerse o zaman nasip eder..
sakın bi daha üzülme tamam mı
tamam tatlım birazdan değiştiririm
[/QUOTE]

teşekür ederim .iyi dileklerin için .ben bıraktım hiç bişi yapmıcam artık.umutda etmiyorum .
hayırlısı olsun .görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın [

Kızlar ben size bişey danışicm. Bugün evliliğimizin ilk yıl dönümü. Eşimle dün gece tartıştık bugün de zorla kahvalti yaptırdım sonra öptü beni çıktı gitti.sizce bişey yapamayım mi akşama özel bişey zaten dış alkoları çıkışcaz. Büyük ih timalle. Ben çok kırgınım ve hiç bişey yapmak gelmiyor. Elimden çok seviyorum. Eşimi. Ve ben bebek için biraz daha beklesemmi diyorum çok istiyorum eşimde istiyor ama acaba. Diyorum çok bu evliligin sonu var mi tartışmalar. artık çok üzmeye başladı beni

ne olursa olsun canım siz hayat arkadaşısınız. kavgalar herkeste oluyor. çok iyi geçiniyoru diyende bile olur öyle tartışmalar. fazla üstelememek lazım. sen bence yap süprizini eşine. emin ol çok hoşuna gider davranışları bile değişir bence

38 s napıyoooooon senle konuşamıyoz uzun zamandır sankiiiiiiiii. özlediiiiiiiiiiim
iyiyim bebeğim ortalığı topluyorum bugün erkenden yaptım kahvaltımı hahahha
evet ya bu aralar yoğundum giremedim topiğime
bende seni özledim kuzucum ya tahlillerin güzel çıkmış çoook sevindim

ama ben sinirleniyorum artık bu ne ya herkes eşiyle kavgalı
tatlım ufak tefek tartışmalar her evlilikte vardır.. kimse dört dörtlük bi evlilik yaşamıyo ki.. yeri geliyor eşin sinirli oluyo yeri geliyor sen sinirli oluyorsun a demeden z ye geliyor konu... sinir patlaması yaşanıyo...
o dediğini de duymamış olayım.. ne demek evliliğimin sonu var mı???
bak eşimi seviyorum diyosun ne güzel yaa..
o düşünceleri at kafandan ve hayatınızı yaşayın...
akşama güzel güzel yemekler yap ufakta bi hediye verirsin...
hatta hediyeye de gerek yokkk güzel cümleler sarf etmen yeterlidir...

kızlar gunaydın.......benım bat 3 temmuz bugun test yapayım dedim ve koca bır negatıf cıktı.......sabah bır uyandım test yapmak istedım ama sonuc olumsuz acele mi ettım ki:44::44: ama olsa silik de olsa cıkmaz mıydı?

tatlım idrar testlerine güvenme ya hem geç döllenme olmuş olabilir

iyiyim bebeğim ortalığı topluyorum bugün erkenden yaptım kahvaltımı hahahha
evet ya bu aralar yoğundum giremedim topiğime
bende seni özledim kuzucum ya tahlillerin güzel çıkmış çoook sevindim

sağol tatlıııım. bu ay bebek olmasa da üzülmicem gerçekten. hayırlısı ile gelsin de. istediği zaman gelsin ama çokta bekletmesin. senin kaçıncı günün tatlım. bitmesine az kaldı galibaaa

2 gün var canım daha çıkmamış olabilir. inşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…