günaydın güzelim hoşgeldinizGunaydın CanLar Biz geldik
hepinizeee
günaydın canım sakın üzülme ya biz elimizden geleni yapıp allaha bırakalım...herkese günaydın ...
kızlar nasılsınız ?
uzun zamandır giremedim ,anca kendimi toparladım.
Sıla'cım Benim Batı 20 temmuz yazar mısın :?:118:
canım alıntı ile cevapla varya onun yanında kutu gibi bişey var. onu tıklıyosun. üstünde tik işareti çıkıyo. alıntı yapmak istediğin kişierin o kutusunu tıkla. sonra konuya ceavp ver de hepsi çıkar. sende herkese sırayla yazarsın.Bsey sorucammmm 3-5 tane iletiyi kopyalayıp cevap veriyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuzben beceremiyorummmmm
Yok ya gelecek benim kırmızılar adet belirtilerim bunlar her ay oluyor böyle neyse kısmet takmıyorum birdaha ki aya inşallah
Sevindim canım birşey çıkmamasına.... Bende yaz sonu gibi düşünüyorum birazda kafama takmadan çalışmayı düşünüyorum gün mün umrumda olmadan
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına :) Allah isteyenlere bu ay çift cizgiyi gostersin inşallah :) bana da nasip etsin. :)
imm kuzum ne olsn aynı sabha biraz midem bulandı çok az şimdii iyiym sanırım sadece açken bulanıyor doyunca geçiyor
bende de şişkinlik var göbeğim inanılmaz çıktı sanki altı aylık oldum :44:
ikinizede çok pis fena küstümm bi kerede slm alın beee bundan sonra size yazmıcam
o bebekden değil sendendirÇok yiyosun demekki
ay ekmek yemiyorum hiç süt içmezdim o mu yapıyor acaba kahvaltı yapmazdım şimdi eşim zorla yaptırıyor ayyy çok kilo alcam galiba bennn
Kızlar ben size bişey danışicm. Bugün evliliğimizin ilk yıl dönümü. Eşimle dün gece tartıştık bugün de zorla kahvalti yaptırdım sonra öptü beni çıktı gitti.sizce bişey yapamayım mi akşama özel bişey zaten dış alkoları çıkışcaz. Büyük ih timalle. Ben çok kırgınım ve hiç bişey yapmak gelmiyor. Elimden çok seviyorum. Eşimi. Ve ben bebek için biraz daha beklesemmi diyorum çok istiyorum eşimde istiyor ama acaba. Diyorum çok bu evliligin sonu var mi tartışmalar. artık çok üzmeye başladı beni
iyiyim bebeğim ortalığı topluyorum bugün erkenden yaptım kahvaltımı hahahha38 s napıyoooooon senle konuşamıyoz uzun zamandır sankiiiiiiiii. özlediiiiiiiiiiim
Kızlar ben size bişey danışicm. Bugün evliliğimizin ilk yıl dönümü. Eşimle dün gece tartıştık bugün de zorla kahvalti yaptırdım sonra öptü beni çıktı gitti.sizce bişey yapamayım mi akşama özel bişey zaten dış alkoları çıkışcaz. Büyük ih timalle. Ben çok kırgınım ve hiç bişey yapmak gelmiyor. Elimden çok seviyorum. Eşimi. Ve ben bebek için biraz daha beklesemmi diyorum çok istiyorum eşimde istiyor ama acaba. Diyorum çok bu evliligin sonu var mi tartışmalar. artık çok üzmeye başladı beni
kızlar gunaydın.......benım bat 3 temmuz bugun test yapayım dedim ve koca bır negatıf cıktı.......sabah bır uyandım test yapmak istedım ama sonuc olumsuz acele mi ettım ki:44::44: ama olsa silik de olsa cıkmaz mıydı?
iyiyim bebeğim ortalığı topluyorum bugün erkenden yaptım kahvaltımı hahahha
evet ya bu aralar yoğundum giremedim topiğime
bende seni özledim kuzucum ya tahlillerin güzel çıkmış çoook sevindim
kızlar gunaydın.......benım bat 3 temmuz bugun test yapayım dedim ve koca bır negatıf cıktı.......sabah bır uyandım test yapmak istedım ama sonuc olumsuz acele mi ettım ki:44::44: ama olsa silik de olsa cıkmaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?