ne olursa olsun canım siz hayat arkadaşısınız. kavgalar herkeste oluyor. çok iyi geçiniyoru diyende bile olur öyle tartışmalar. fazla üstelememek lazım. sen bence yap süprizini eşine. emin ol çok hoşuna gider davranışları bile değişir bence
hah ne güzel söyledin ama erken gelsinsağol tatlıııım. bu ay bebek olmasa da üzülmicem gerçekten. hayırlısı ile gelsin de. istediği zaman gelsin ama çokta bekletmesin. senin kaçıncı günün tatlım. bitmesine az kaldı galibaaa
daha önce gitmiş miydin??doktora gıdecegım bu sefer de olmazsa zaten.......
günaydın anne adayları nasılsınız bakem
hah ne güzel söyledin ama erken gelsin
bugün 9. günüm tatlım:13:
daha önce gitmiş miydin??
Evet herkesde oluyor çok sinirli bi yapısı var eşimin iki dk sonra üzülüyor özür diliyor ama kalp kırılınca zor oluyor ben çok üstüne düşüyorm sanırım.
iyiyiz kuzucum sen nasılsın bakem
Günaydınn kızlaaaar? Naber nasılsınız?
Var mı bugün güzel haber?
iyiyim bebeğim ortalığı topluyorum bugün erkenden yaptım kahvaltımı hahahha
evet ya bu aralar yoğundum giremedim topiğime
bende seni özledim kuzucum ya tahlillerin güzel çıkmış çoook sevindim
ama ben sinirleniyorum artık bu ne ya herkes eşiyle kavgalı
tatlım ufak tefek tartışmalar her evlilikte vardır.. kimse dört dörtlük bi evlilik yaşamıyo ki.. yeri geliyor eşin sinirli oluyo yeri geliyor sen sinirli oluyorsun a demeden z ye geliyor konu... sinir patlaması yaşanıyo...
o dediğini de duymamış olayım.. ne demek evliliğimin sonu var mı???
bak eşimi seviyorum diyosun ne güzel yaa..
o düşünceleri at kafandan ve hayatınızı yaşayın...
akşama güzel güzel yemekler yap ufakta bi hediye verirsin...
hatta hediyeye de gerek yokkk güzel cümleler sarf etmen yeterlidir...
eveeettttoooo başlasın çalışmalaaaar
günaydın tatlım nasılsın??Günaydınn kızlaaaar? Naber nasılsınız?
Var mı bugün güzel haber?
Iyiyim tatlim sukur bende...kahvalti yamaya useniyyorum sen yapmissin ne guzel erkenden
kahvaltı yapmadan durulmazbebek aç bırakılırmı hiç
Sana kahvaltısız geçen günleri yasaklıyorum
#kesinkahvaltı
Günaydınlar kızlaaaaaaaaaar sizden ayrı kalamadım özledim sizi............. hastaneden yeni geldim pkom varmış lan :18: ben tahmin etmiştim zaten.. ooff hormon testlerim çarşamba günü çıkıcakmış... benim her işim yavas olur zaten
ee onu da öyle idare edeceksin tatlım..Bişey almadım zaten.doğum gününü çok güzel kutladım ne sürprizler yaptım.benim doğum günümü 2gün sonra pasta kolayla eve geldi. Gelindiginimi giymek istiyordum bugün ama hiç içimden gelmiyor. Herşeyi ona bırakıyorum.hep bi kişi alttan alinca üzülen de bi kişi oluyor haliyle..
Günaydınlar kızlaaaaaaaaaar sizden ayrı kalamadım özledim sizi............. hastaneden yeni geldim pkom varmış lan :18: ben tahmin etmiştim zaten.. ooff hormon testlerim çarşamba günü çıkıcakmış... benim her işim yavas olur zaten
pko teşhisini nasıl koydu doktor canım :26:
ee onu da öyle idare edeceksin tatlım..
sen yine de bişeyler hazırla ama ona da küçücük bi hatırlatma yapabilirsin
günaydın bebeğim sağlık olsun ya kafana hiç takma..
bak ben takıyo muyum:13:
amaaaaaaaaann tak tak nereye kadar bebeğimmm takmıyorum yha napıyım dua etmkten baska birsey elimden gelmiyor
:26:
ultrasyon ile canım:26:
oooo başlasın çalışmalaaaar
bende çok sinirliyim canım mesela. bizde kavga hep benim yüzümden olur. çok asabiyim. sinirle ağzıma geleni sayarım üstüne bide trip atarım haklı gibi. aradan bikaç saat geçince de gönlünü almaya çalışırım. her insan bir olmuyo işte. sen sakinsirdir eşin sinirli yada tam tersi. bi şekilde görmezden gelcez artık napalım
güzeeel bi sofra hazırlaaa dolmalar börekler çörekleer
ayy ağzımın suyu aktıafiyetle yiyin sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?