Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet herkesde oluyor çok sinirli bi yapısı var eşimin iki dk sonra üzülüyor özür diliyor ama kalp kırılınca zor oluyor ben çok üstüne düşüyorm sanırım.

sağol tatlıııım. bu ay bebek olmasa da üzülmicem gerçekten. hayırlısı ile gelsin de. istediği zaman gelsin ama çokta bekletmesin. senin kaçıncı günün tatlım. bitmesine az kaldı galibaaa
hah ne güzel söyledin ama erken gelsin
bugün 9. günüm tatlım:13:

doktora gıdecegım bu sefer de olmazsa zaten.......
daha önce gitmiş miydin??

Son düzenleme:
hah ne güzel söyledin ama erken gelsin
bugün 9. günüm tatlım:13:

daha önce gitmiş miydin??

oooo başlasın çalışmalaaaar

Evet herkesde oluyor çok sinirli bi yapısı var eşimin iki dk sonra üzülüyor özür diliyor ama kalp kırılınca zor oluyor ben çok üstüne düşüyorm sanırım.

bende çok sinirliyim canım mesela. bizde kavga hep benim yüzümden olur. çok asabiyim. sinirle ağzıma geleni sayarım üstüne bide trip atarım haklı gibi. aradan bikaç saat geçince de gönlünü almaya çalışırım. her insan bir olmuyo işte. sen sakinsirdir eşin sinirli yada tam tersi. bi şekilde görmezden gelcez artık napalım
güzeeel bi sofra hazırlaaa dolmalar börekler çörekleer
ayy ağzımın suyu aktı afiyetle yiyin sonraa

Bişey almadım zaten.doğum gününü çok güzel kutladım ne sürprizler yaptım.benim doğum günümü 2gün sonra pasta kolayla eve geldi. Gelindiginimi giymek istiyordum bugün ama hiç içimden gelmiyor. Herşeyi ona bırakıyorum.hep bi kişi alttan alinca üzülen de bi kişi oluyor haliyle..

Günaydınlar kızlaaaaaaaaaar sizden ayrı kalamadım özledim sizi............. hastaneden yeni geldim pkom varmış lan :18: ben tahmin etmiştim zaten.. ooff hormon testlerim çarşamba günü çıkıcakmış... benim her işim yavas olur zaten

pko teşhisini nasıl koydu doktor canım :26:

ee onu da öyle idare edeceksin tatlım..
sen yine de bişeyler hazırla ama ona da küçücük bi hatırlatma yapabilirsin

günaydın bebeğim sağlık olsun ya kafana hiç takma..
bak ben takıyo muyum:13:

ee onu da öyle idare edeceksin tatlım..
sen yine de bişeyler hazırla ama ona da küçücük bi hatırlatma yapabilirsin

günaydın bebeğim sağlık olsun ya kafana hiç takma..
bak ben takıyo muyum:13:

amaaaaaaaaann tak tak nereye kadar bebeğimmm takmıyorum yha napıyım dua etmkten baska birsey elimden gelmiyor

bugün bi arkadaşım hastahanede çalışıyor oradan bana gebelik testi getirdi bende onu sabah 9da ilk idrarım ile yaptım ve birinci çizgi çok koyu 2. çizgi ise hafif koyuya yakın pembemsirenkte arkadaşıma gösterdim vve dedi hamilesin diye emin olmak için kan tahlili yaptır dedi bende gittim hemen kan tahlili verdim

İnşallah canım öğlenden sonra yemeğe geliyor eve tavrina göre bende öyle davranırım artık.teşekkür ederim desteğiniz için.bizde tam tersi ben fazla sakinim eşim fazla sinirli.. O zaman gelinlik giyebilirim istiyorum ama kavgaliyken de insanın içinden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…