Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caanııımmm çok çok geçmiş olsunnnn...... allah daha kötü kazalardan korusunn..

çok geçmiş olsun canım....rabbim acil şifalar versin:26:

ne kadar pozitif enerji okadar güzel haber tatlım merak etmee

canımmmmmm çok geçmiş olsunnnn inşallah babacın en kısa zamanda iyileşirrr ve eski sağlığına kavuşurrr

caanııımmm çok çok geçmiş olsunnnn...... allah daha kötü kazalardan korusunn..

çok geçmiş olsun canım....rabbim acil şifalar versin:26:

sağolun kızlar eksik olmayın..siz nasılsınız bakalım ben cumadan beri yokum var mı bi gelişme?

ne kadar pozitif enerji okadar güzel haber tatlım merak etmee

Az önce de bir yazı okudum;

İngiliz terapistlere göre hamile kalıp kalmadığınızı merak edip, stres yapmak yerine bu süreci olmuş gibi gözünüzün önüne getirip, hayalinizde canlandırmak işe yarayabilir. Yaratıcı imgeleme adı verilen bu tekniği uygulamak için gözlerinizi kapatın ve hamile kaldığınızı, bebeğinizin içinizde sağlıklı şekilde büyüdüğünü hayal edin. Olmuş gibi o sevinci yaşayın ve kesinlikle olumsuz düşünmeyin. Bu spiritüel bakış açısının bilimsel karşılığına bakarsak bu sürecin, endorfin salgılatarak stres hormonlarının etkisini azalttığını görebilirsiniz.

Diyo bende öyle düşünyorum şu anda

ben öyle yaptım da hamile kaldım zaten...uygulandı onaylandı yanii

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

bende youtube evrenle ilgili bir belgesel izlemiştim.
belgeseldeki insanlar olumsuz sonuç düşündükleri için gerçekten herşey olumsuz olmaya başlıyor.yani evrene nekadar pozitif olumlu duygu ve düşünce yayarsak evren bize o pozitif istek ve bilgileri sunuyormuş yani çok doğru bişey sonuçta bunlar somutta olsa kanıtlanmış şeyler yabana atmamak gerek.

canımm çok büyük geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

eveettttt olayyy buuuu işteeeee bende öyle yaptımmmm herkes hayal kırıklığına uğrarsın bak kaptırma kendini dediler hayır bebeğim benimlee dedimm ve çok şükür benimleymişş

çatlak ve mera yanlış anlaşılma yüzünden lütfen gereksiz kırgınlıklar yaratmayın kızlarrr size hiç yakışmıyorr lütfen öpüşüp barışır mısınız özür dilenecek bi durum yok ortada olağan şeyler bunlar ama topiğimizde böyle şeylere mahal vermeyelim lütfen sizi bekliyoruzz

O zaman bahsetmicektim ama olumlu düşünüyoruz veeee dioruumm kiii.....

Benim adetim hala gelmedi hesaplarıma göre bugün

Gitttiii şekerim az önce şu an itibari ile sabaha kadar dance
TaBi yaa dıpdısdıpdıs oyna tabisi.. bende hastalarla uğraşayım ozamannnn

Aaaaa iyimiş bu yaa.. bende bi bakayım aslında hepimz böyle davransak bu ruh haline girsek hemencecik hamiş kalırızki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…