Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Konuyu nerden nereye çektin rahatsız oldugum bi durum yok herkes için güzel konulardan bahetmek iyi gelir dedim ve ruyamı anlattım nerden nereye geldi daha fazla konuşmaya gerek yok tartışma ortamı gibi oldu bu zmana kadar böle tartışma ortamı yaratılacak bi durum görmedim ben burda yazık üyeliğimi iptal ederim sorun yok iyi sohbetler hakkınızda hayırlsı....

hişt hoop noluyo burda saçınızı başınızı yolarım sizin heee
sakin olun bayanlar. herkes gerilmiş bi günde demekki. hepimiz kardeşiz.

canım güzel şeyler konuşsak olmaz mı diye doğum konusundan sonra dedi ama çatlakbebeq üstüne alınma güzelim...elbette gebelik için ne kadar uğraştığınızı ve testlerle bi sorun olup olmadığını araştırdığınızı biliyoruz buna bişey demiyoruz ki zaten demeye de kimsenin hakkı yok...sizlerin telaşına heyecanına her zaman ortak oluyoruz tabi siz de bizlerin...ama şimdi doğumda parçalanma konusu senin testinden bahsetmenden çok çok ayrı bi yerde ve buna sen de tepki gösterdin canım...çatlakım da bu doğum örneğine kızdı zaten haklı olarak....yanlış anlaşılmadan birbirimizi kırmayalımmm

ben ne düşündüysem onu söyledim seninle tartışmak içinde söylemedim tartışmak ta istemem bu bna yakısmaz zaten .. k.bakma ama benimde bi kalbim var zoruma gitti... beni de bi düşün o kadar stres sıkıntı dert tasa ....

yok canım çatlakbebek onu demek istememiştir ben eminim.o rahmin parçalanmasını demiştir. onlarda doğum yapacak yaa o yüzden böyle örnekler görmek istemediği için. yoksa burda herkes birbiriyle dertleşir. aklında bi soru varsa sorar herkeste elinden geldiğince yardımcı olur. kiminde kist vardır kiminde rahminde yara vardır. bunları tabiiki paylaşıcaz birbirimize danışıcaz. bu topiğin amacı o yani.

canım haklısında ne hoşuna gitmediyse onu söylesin.. burda ben okudugumda ilk aklıma o geldi ... hepimiz bi çağre arıyoruz çıkmazdayız ki öncelik ben pskolojim alt üst ugrastığım sorunlar filan.. karsıdaki insanları düşünmek lazım ben kalp kırmak için söylemedim bunları gerçekten ..... sert mi konstum??

tabi ki bugün yaşadıklarından dolayı sen de çok gerildin sakin bi günde öpüşüp barışın ama olur mu....

tesekkürederiz gercekten cok yardımcı oldunuz

ben onu kast ettiğini bilmyodum .. amacım tartışmakta değildi üzüldüm şimdi yaaaaaa

sert konuşmak demeyelim de kendi üstüne alındığın için pençelerini çıkardın diyelim...ama o senin derdini anlattığın zaman olumlu yada olumsuz bi yorum yapmadı ama doğum meselesini duyunca ki onda da dediğim gibi hepimiz bi amaaaannn öööfff dedik...senin de yaşadıklarından ve yeni anlatmış olduğundan,hassas bi günün olduğundan üstüne alındın

şşşiişşt kızlar ne oluyoruz yaww yapmayın ikinizide çok seviyoruzzzzz... yanlış anlaşılmalar oldu kimse kimsenin kalbini kırmak istemedi chatlakbebekim o merdivende doğum yapan kadından etkilendi de öyle söyledi yoksa konuştuklarımıza değil... p.tesi sendromu geçmedi sanırım daha hepimizinnn

tabi ki bugün yaşadıklarından dolayı sen de çok gerildin sakin bi günde öpüşüp barışın ama olur mu....
evet üzerime alındım ve çok üzüldüm ya. ama doğru ama yanlış anladım bilmiyorum ...kendime hakim olamadım haklısın buschy mmm

haklısınız kızlar sizinde huzurunuzu bozdum özür dilerim bgn kendimde değilim bunun bende farkkındayım ... ben burda durmayım en iyisi gidip temiz hava alayım ...
.

DOĞURGANLIĞINIZI TESTLERLE ÖLÇTÜRÜN

Acaba vücudunuz hamile kalmaya hazır mı? Biyolojik saatinizin düzenli çalışıp çalışmadığını öğrenmek için doktorunuzun tavsiyesiyle şu testleri yaptırabilirsiniz.

FSH Testi ( Folikül uyarıcı hormon testi): Çok yüksek ya da düşük seviyelerde sonuçlar alınması üreme sürecinde aksama olduğunun işareti sayılabilir.

Estradiyol Testi: Östrojen hormonunun yeterli seviyede olup olmadığını kontrol için yapılıyor. Düşük çıkması hormon dengesizliği ya da menopoz başlangıcı anlamına gelebilir.

LH Testi (Luteinizan hormonu testi): Yumurtlamayı başlatan Luteinizan hormonunun seviyesini belirliyor. Yüksek seviyelerde çıkması polikistik over sendromuna işaret edebilir.

İnhibin B Testi: Bu proteinin düşük seviyede çıkması yumurtlama potansiyelinin az olduğuna işaret edebilir.

ne oluyor ya burada??
2 gün şehir dışına gittim forum karışmış.. anlamadım niye gerildiniz?
kızlar hayat bi anlık tartışarak zorlaştırmayın..
cuma günü babam trafik kazası geçirdi kaburgasında kırık var..
zar zor yürüyor.kazayla ilgili hiçbirşey hatırlamıyor.çok üzgünüm sersem gibiyim..
kafam da kazan gibi ben tartışmadan birşey anlamadım ama konu neyse birbirinizi kırmaya değmez diye düşünüyorum..

haklısınız kızlar sizinde huzurunuzu bozdum özür dilerim bgn kendimde değilim bunun bende farkkındayım ... ben burda durmayım en iyisi gidip temiz hava alayım ...
.

hoppalaaaa...özür dilicek bişey yok bizden...nereyeeee???

canımmmmmm çok geçmiş olsunnnn inşallah babacın en kısa zamanda iyileşirrr ve eski sağlığına kavuşurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…