bi durum yok işte gördüğün gibi bu tartışmaya canım sıkıldı epeyonun harici bişey yok
geldim eliflider mm sanırsam benim yüzümden oldu herşeyçatlak ve mera yanlış anlaşılma yüzünden lütfen gereksiz kırgınlıklar yaratmayın kızlarrr size hiç yakışmıyorrlütfen öpüşüp barışır mısınız özür dilenecek bi durum yok ortada olağan şeyler bunlar ama topiğimizde böyle şeylere mahal vermeyelim lütfen sizi bekliyoruzz
çok teşekkür ederim canım ama verilmiş sadakamız varmış Allah korumuş baya büyük bir kazaymış..
Az önce de bir yazı okudum;
İngiliz terapistlere göre hamile kalıp kalmadığınızı merak edip, stres yapmak yerine bu süreci olmuş gibi gözünüzün önüne getirip, hayalinizde canlandırmak işe yarayabilir. Yaratıcı imgeleme adı verilen bu tekniği uygulamak için gözlerinizi kapatın ve hamile kaldığınızı, bebeğinizin içinizde sağlıklı şekilde büyüdüğünü hayal edin. Olmuş gibi o sevinci yaşayın ve kesinlikle olumsuz düşünmeyin. Bu spiritüel bakış açısının bilimsel karşılığına bakarsak bu sürecin, endorfin salgılatarak stres hormonlarının etkisini azalttığını görebilirsiniz.
Diyo bende öyle düşünyorum şu anda
rabbim tüm sevdiklerimizi görünür görünmez tüm kazalardan korusunn
afacana bak sen şimdiden annesine napıyo bak yaaŞu anda elim kasığımda... sağ kasığım ağrıyo hafif hafif bebiş mi ağrıtıyo ne :103::103::103::103::103::103:
tamam canım büyütülecek bişey yok hepimizin bazn oluyo böyle zamanları tamam geçti bitti...şimdi biraz toparla kendini de bebeğini çağırmaya odaklanbi duş aldım ve geldim canım ben trip atıp tmedim yanlış anladın sen beni be buschy mmmbaşım çok ağrıyor bgn sizlere de yansıttım o yüzden özür diledim ....bna bu aralar birşey oluyo çok ağresifim yaa
geldim eliflider mm sanırsam benim yüzümden oldu herşey
bi duş aldım ve geldim canım ben trip atıp tmedim yanlış anladın sen beni be buschy mmmbaşım çok ağrıyor bgn sizlere de yansıttım o yüzden özür diledim ....bna bu aralar birşey oluyo çok ağresifim yaa
geldim eliflider mm sanırsam benim yüzümden oldu herşey
Merammmmm seviyorum lan seni gerilme artık sıkma canını değerlisin sen çoookkkkk
tatlım çoook geçmiş olsun bende giremedim kaç gündür o yüzden fark edemedim yokluğunu...
allah acil şifalar versin...
üzülme bebeğim sadakanız varmış ki baban ucuz atlatmış kazayı..
sende bi sadaka ver hemen
cok sagol canım baktırmak gerekDOĞURGANLIĞINIZI TESTLERLE ÖLÇTÜRÜN
Acaba vücudunuz hamile kalmaya hazır mı? Biyolojik saatinizin düzenli çalışıp çalışmadığını öğrenmek için doktorunuzun tavsiyesiyle şu testleri yaptırabilirsiniz.
FSH Testi ( Folikül uyarıcı hormon testi): Çok yüksek ya da düşük seviyelerde sonuçlar alınması üreme sürecinde aksama olduğunun işareti sayılabilir.
Estradiyol Testi: Östrojen hormonunun yeterli seviyede olup olmadığını kontrol için yapılıyor. Düşük çıkması hormon dengesizliği ya da menopoz başlangıcı anlamına gelebilir.
LH Testi (Luteinizan hormonu testi): Yumurtlamayı başlatan Luteinizan hormonunun seviyesini belirliyor. Yüksek seviyelerde çıkması polikistik over sendromuna işaret edebilir.
İnhibin B Testi: Bu proteinin düşük seviyede çıkması yumurtlama potansiyelinin az olduğuna işaret edebilir.
38s im 4000. msjındaydın
Chatlak gitti galiba gri renkliydi profiline girdim UI yazıyo ne demek ki :26::26::26:
kkya üyelik iptali için talepte bulunduğunu söylemişti canım az önce mesajlaşmıştık...sanırım üyelik iptali demek :26:
heh şöyle kendine gel ve bir çikolata yeee :81::79::101:bende seni seviyorum koçum benimmsende değerlisin canım benimmmm hepiniz değerlisiniz benim için
Bende msj atmaya çalışıyorum ama msj butonu çıkmıyordu... Deli yaaa nasıl ulaşıcaz ona şimdi
bende numarası var...face'i de kapalıymış açacakmış bikaç güne eklerim o zaman dedi...bakalım biz de aylığı alalım ailecek tanışmaya gidecektik..ben sizi haberdar ederim onun pıtpıtlarından cinsiyetinden inşallah...:26:aklıma gelmişken kızlar face'i olanlar bana msj atsın adımı soyadımı göndereyim ekleşelim benim herkese açık profilim bulursunuz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?