Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi durum yok işte gördüğün gibi bu tartışmaya canım sıkıldı epeyonun harici bişey yok

bi duş aldım ve geldim canım ben trip atıp tmedim yanlış anladın sen beni be buschy mmm başım çok ağrıyor bgn sizlere de yansıttım o yüzden özür diledim ....bna bu aralar birşey oluyo çok ağresifim yaa
geldim eliflider mm sanırsam benim yüzümden oldu herşey

bu arada benim de 2 gündür sağ kasığım batıyordu..yorgunluktan mı sıkıntıdan mı anlamadım ama hiç böyle batmamıştı..bugün kesildi batması sıkıntıdan sigara içtim.. cumartesi batınca eşime diyorum ki oğlum bana kızdı sigara içtim diye pat pat pat vuruyor...eşimde gülüyor..

Şu anda elim kasığımda... sağ kasığım ağrıyo hafif hafif bebiş mi ağrıtıyo ne :103::103::103::103::103::103:
afacana bak sen şimdiden annesine napıyo bak yaa
tamam canım büyütülecek bişey yok hepimizin bazn oluyo böyle zamanları tamam geçti bitti...şimdi biraz toparla kendini de bebeğini çağırmaya odaklan

hayırr kuzucumm olan bişey yokk gayet normalll şeylerrr :119::119::119::119:çatlakım nerdeee

Canım çok geçmiş olsun ...Rabbim o ünleri bir daha göstermesin ...

Chatlak gitti galiba gri renkliydi profiline girdim UI yazıyo ne demek ki :26::26::26:

tatlım çoook geçmiş olsun bende giremedim kaç gündür o yüzden fark edemedim yokluğunu...
allah acil şifalar versin...
üzülme bebeğim sadakanız varmış ki baban ucuz atlatmış kazayı..
sende bi sadaka ver hemen

38s im 4000. msjındaydın

cok sagol canım baktırmak gerek

kkya üyelik iptali için talepte bulunduğunu söylemişti canım az önce mesajlaşmıştık...sanırım üyelik iptali demek :26:

Bende msj atmaya çalışıyorum ama msj butonu çıkmıyordu... Deli yaaa nasıl ulaşıcaz ona şimdi

Bende msj atmaya çalışıyorum ama msj butonu çıkmıyordu... Deli yaaa nasıl ulaşıcaz ona şimdi

bende numarası var...face'i de kapalıymış açacakmış bikaç güne eklerim o zaman dedi...bakalım biz de aylığı alalım ailecek tanışmaya gidecektik..ben sizi haberdar ederim onun pıtpıtlarından cinsiyetinden inşallah...:26:aklıma gelmişken kızlar face'i olanlar bana msj atsın adımı soyadımı göndereyim ekleşelim benim herkese açık profilim bulursunuz hemen

^^bakın kızlar ortada konuşulan bi konuda
rahatsız edici bi durum varsa kimseye gerek kalmadan
buna ben müdahele ederim^^
kimse kendi kendine tribe girip durmasın..

Ona söyle dönsün çabuk kızdırmasın beni bana uyar face den ekleyelim kaynaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…