- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
bende numarası var...face'i de kapalıymış açacakmış bikaç güne eklerim o zaman dedi...bakalım biz de aylığı alalım ailecek tanışmaya gidecektik..ben sizi haberdar ederim onun pıtpıtlarından cinsiyetinden inşallah...:26:aklıma gelmişken kızlar face'i olanlar bana msj atsın adımı soyadımı göndereyim ekleşelim benim herkese açık profilim bulursunuz hemen
canım trip durumu yok sadece bu durum yüzünden biraz stres yapınca bebeğimi düşünmeliyim stresten uzak olmalıyım dedi ve üyelik iptali yapmaya karar verdi...alıngan davranmış olabilir herkes bazı dönemlerinde böyle hassas olabiliyo...
^^bakın kızlar ortada konuşulan bi konuda
rahatsız edici bi durum varsa kimseye gerek kalmadan
buna ben müdahele ederim^^
kimse kendi kendine tribe girip durmasın..
söyledim canım talebini geri al yada yeni profil aç dedim ama kar etmedi...38s'ime yazdım bak üstte...stres istemediğindenmişOna söyle dönsün çabuk kızdırmasın benibana uyar face den ekleyelim kaynaşalım
benim yüzümdeeeeeeeeeeeenn ooff ... adını soyadını bana özelden at ekleyim seni benim profilim herkeze açık değilde olur mu canım ???:26:
heh şöyle kendine gel ve bir çikolata yeee :81::79::101:
benim yüzümdeeeeeeeeeeeenn ooff ... adını soyadını bana özelden at ekleyim seni benim profilim herkeze açık değilde olur mu canım ???:26:
atıyorum canım...ayrıca kimse yüzünden değil dediği gibi özel günlerinize denk geldi...sağlık olsun sen sıkma canını bebişe odaklaaannnn
canım trip durumu yok sadece bu durum yüzünden biraz stres yapınca bebeğimi düşünmeliyim stresten uzak olmalıyım dedi ve üyelik iptali yapmaya karar verdi...alıngan davranmış olabilir herkes bazı dönemlerinde böyle hassas olabiliyo...
söyledim canım talebini geri al yada yeni profil aç dedim ama kar etmedi...38s'ime yazdım bak üstte...stres istemediğindenmiş
Faceyemi akıyoruz
Faceyemi akıyoruz
Faceyemi akıyoruz
aaayyy herkese mesaj atmam kaç saatimi alır kim bilir 5 dakikada bir atılıyo ya mesaj!!! ......... (profil resmi hamile kadın karikatürü) adımı silicem topikte uzun süre kalmasın ekleyin hemen
Benim gizli profilim isteyen adını soyadını mesaj atarsa bende ekleyebilirim :))
....
Benimde önde benim resmim geride silik olarak eşimin resmi var ekleyin gayrı...
Kaç dakika içinde msjı değiştirebiliyoruz
güzelim çok caydin çıktı bende:26: bulamıyorum
Canım çok geçmiş olsun ...Rabbim o ünleri bir daha göstermesin ...
tatlım çoook geçmiş olsun bende giremedim kaç gündür o yüzden fark edemedim yokluğunu...
allah acil şifalar versin...
üzülme bebeğim sadakanız varmış ki baban ucuz atlatmış kazayı..
sende bi sadaka ver hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?