- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Çok teşekkür ederim canlarım benim sizin dualarınız sayesinde babam en kısa zamanda düzelecek inşallah
link atsak kendi profilimizin linkini
inşallah canım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur allah bir daha yaşatmasın
Canım mesajı düzenler miisin ismimi kaldır
kıs bu ne bi yazdığın bi yazdığını tutmuyorinşallah canım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur allah bir daha yaşatmasın
Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım varmı güzel haberler
canımmmmmmmmmm çok geçmiş olsun kusura bakma yeni gördüm hasta geliyo gidiyo fazla duramıyoryum bugün. Allah beterinden saklasın inşallah. Allah size bağışlamış babanı şükürne oluyor ya burada??
2 gün şehir dışına gittim forum karışmış.. anlamadım niye gerildiniz?
kızlar hayat bi anlık tartışarak zorlaştırmayın..
cuma günü babam trafik kazası geçirdi kaburgasında kırık var..
zar zor yürüyor.kazayla ilgili hiçbirşey hatırlamıyor.çok üzgünüm sersem gibiyim..
kafam da kazan gibi ben tartışmadan birşey anlamadım ama konu neyse birbirinizi kırmaya değmez diye düşünüyorum..
öyle düşününce yalancı gebelik diye bi şey var.ondan olmayı tetikler ama sanki bu. kendini hamileliğe inandırıp öyle sanmak ve vücudunda buna inanıp öyle belirtiler göstermesi ama aslında gebeliğin olmaması.Az önce de bir yazı okudum;
İngiliz terapistlere göre hamile kalıp kalmadığınızı merak edip, stres yapmak yerine bu süreci olmuş gibi gözünüzün önüne getirip, hayalinizde canlandırmak işe yarayabilir. Yaratıcı imgeleme adı verilen bu tekniği uygulamak için gözlerinizi kapatın ve hamile kaldığınızı, bebeğinizin içinizde sağlıklı şekilde büyüdüğünü hayal edin. Olmuş gibi o sevinci yaşayın ve kesinlikle olumsuz düşünmeyin. Bu spiritüel bakış açısının bilimsel karşılığına bakarsak bu sürecin, endorfin salgılatarak stres hormonlarının etkisini azalttığını görebilirsiniz.
Diyo bende öyle düşünyorum şu anda
https://www.facebook.com/bus.ra.4.4.91 link atsak kendi profilimizin linkini
ben ismini öğrendiiiiim ben ismini öğrendimmmmmm
Benimde önde benim resmim geride silik olarak eşimin resmi var ekleyin gayrı...
LİNKTEN EKLEYİN BENİDE KIZLAR
face ni ekliyonuzz yakaladımm sizii :)) bende veriyim linki http://www.facebook.com/zeynep.kus.161
yok kiiiiiSende yok mu face sibotimmm
Çok sağol canım benim ya eksik olmayın..herkese teşekkürlercanımmmmmmmmmm çok geçmiş olsun kusura bakma yeni gördüm hasta geliyo gidiyo fazla duramıyoryum bugün. Allah beterinden saklasın inşallah. Allah size bağışlamış babanı şükür
yok kiiiiikocişimle evlenmeden önce kapattıkkk
Çok sağol canım benim ya eksik olmayın..herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?