Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam ne kadar yoğun burası bugün kim cevap yadı nerede yazdı onu bile göremiyorum çok hızlı sayfa atlıyor hamilelik şüphesi olan bayanlar kaç gün kaldı batıma ????????

kızlar selam ne kadar yoğun burası bugün kim cevap yadı nerede yazdı onu bile göremiyorum çok hızlı sayfa atlıyor hamilelik şüphesi olan bayanlar kaç gün kaldı batıma ????????

canım senin topiğe girdiğin haftasonuna denk gelmiş.. yoksa durgun olarak göremezdin o yüzden daha alışamadın sen bikaç gün takıl ne demek istediğimi anlarsın

canım senin topiğe girdiğin haftasonuna denk gelmiş.. yoksa durgun olarak göremezdin o yüzden daha alışamadın sen bikaç gün takıl ne demek istediğimi anlarsın
açılan konudan farklı yerlere kaymış sanırım burası hemilelik bekleyenler değilde face ekleme yeri olmuş

face yok bende o yüzden

Ben de bekarken kullanıyordum hatta kocişimle ilk tanıştığımızda daha telefonları almadan hep faceten mesajlaşırdık
sonra benim herif cesaret etti de telefonumu aldı sonunda sonra bi ara bikaç ay ayrı kalmıştık faceten şarkılar paylaşıyordu hep benimle ilgili konusu ayrılıkla ilgili falan
sonra nişanlanınca kavgaya başladık kıskançlık bu kim şu kim ben de sinirlendim kapattım o da kapattı ben kapatınca
şimdi de erkekliğime .. sürdürmüyorum da ondan açamıyorum

kızar merhbalar regl oldum yne yeni batım 27 temmuz.....
mrb canım nasılsın??
değiştiyorum batını

aç bitaneee sende geel. sensiz herşey eksik herşey anlamsız
sağol bebeğim şımartıyosun
açılan konudan farklı yerlere kaymış sanırım burası hemilelik bekleyenler değilde face ekleme yeri olmuş

merak etme öyle bi durum yok.. ortamımız çook güzel ve face de bu arkadaşlığı devam ettirmek isteyenler ekliyolar birbirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…