- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
benim 2gün kaldı :)
kapat kapıları gelmesin kırmızlarrrr caydinimmmmbende öyleydddiimmm ara ara gidip ovü testi bile yaptımYarın sabah yapıcam hamişlik testi gelmicek bu ay kırmızılar
ben buraya benim gibi hamilelik bekleyenlerle konuşmak için girdim haftasonu grup iyiydi aslında herkes tecrübelerini paylaşıyordu da şu an biraz farklı. topiğinizle bir derdim yok başlığı farklı yapın ozaman da bizde burda vakit kaybı yaşamayalım.
ben buraya benim gibi hamilelik bekleyenlerle konuşmak için girdim haftasonu grup iyiydi aslında herkes tecrübelerini paylaşıyordu da şu an biraz farklı. topiğinizle bir derdim yok başlığı farklı yapın ozaman da bizde burda vakit kaybı yaşamayalım.
kapat kapıları gelmesin kırmızlarrrr caydinimmmm
bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten sadece zaman kaybı buraya girmek hamile kalanlar makarasında işin sanırım siz konudan baya sapmışsınız işim olmaz zaten burayla biz de muhabbet ediyoruz da iki satır bana bana sana sana yazıp meşgul etmiyoruz sonuçta özel mesaj denen bir yer var neyse siz aynen devam edin
aynen yaa ohh rahatım ne durduk yere kavga edeceğim kocişimlekafam rahat diyosun yani
eşimin var face o yüzden ben gerek duymuyorum ya..
benimkide kıskançtır
bende yapimmmiiiiiii idrar testiiiiay kafayı yedim galibaa testle mestle. ovulasyon testlerni artık bıraktım yaaa alışkanlık yaptı test yapmam lazıııııııııım
tamm bidaha olmasın bak atar yaparım gider yaparım kızdırırm seniGelmeyecceeekkk... Bacaklarım yorgun gibi sanki
Msj attım bu arada sana özelden görmemişim kusura bakma
bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten sadece zaman kaybı buraya girmek hamile kalanlar makarasında işin sanırım siz konudan baya sapmışsınız işim olmaz zaten burayla biz de muhabbet ediyoruz da iki satır bana bana sana sana yazıp meşgul etmiyoruz sonuçta özel mesaj denen bir yer var neyse siz aynen devam edin
canım burda herkez ( hamileler) belirtilerini an an yazmıyolar sor söylesinler ...ne arıyosun yani..
evet canım ilk idrarla!!!
kesinlikle katılıyorum...
Allah Allah neden böyle oldun ki yavru kuşum senn
aynen yaa ohh rahatım ne durduk yere kavga edeceğim kocişimle
kıss deli daha çok erken sakın yapma moralin bozulurrrr. Temmuz çetesiiiiiii haydiii bakalım geri sayım başladııı Temmuz'un 1i oldu bakalım çok az kaldıııı batlaraa
yok canım her hamile kalan hergün her saat aynı yazıyı paylaşacak adetime 5 gün kala şöyle oldu 3 gün kala böyle oldu..ilk zamanlar şunları yaşadım sonradan bunları yaşadım diye bi yere yazıp sürekli buraya kopyalamakla yükümlüyüz biz...siz de her an der saat onları okuyup okuyup hamile kalcaksınız işte...topiğin amacı bu demk ki biz yanlış yapıyomuşuz vah vah görüyo musunuz kızlar....
aynen yaa ohh rahatım ne durduk yere kavga edeceğim kocişimle
bencede en doğrusunu yaparsın gelmemekle.. biz böyle mutluyuz. hadi sen kendine daha cici arkadaşlar bul hadi.. bb !bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten sadece zaman kaybı buraya girmek hamile kalanlar makarasında işin sanırım siz konudan baya sapmışsınız işim olmaz zaten burayla biz de muhabbet ediyoruz da iki satır bana bana sana sana yazıp meşgul etmiyoruz sonuçta özel mesaj denen bir yer var neyse siz aynen devam edin
bir bilsem canım niye böyle oldum geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?