Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pardon da ne dediğini sanıyosun sen!!!!!!!!!!!!
çık topikten olsun bitsin başka topiğe takıl olsun bitsin!!!
bizi eleştirmek sana mı kaldı!!!

hafta sonu girmişsin arkadaşlarda bir güzel cvp vermişler her soruna... Ne sorun var ki yardımcı olmadık onu anlamadım ben....

bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten sadece zaman kaybı buraya girmek hamile kalanlar makarasında işin sanırım siz konudan baya sapmışsınız işim olmaz zaten burayla biz de muhabbet ediyoruz da iki satır bana bana sana sana yazıp meşgul etmiyoruz sonuçta özel mesaj denen bir yer var neyse siz aynen devam edin

pardonda olayı ne den benm üzermden degerlendrdgnizi anlayamamdım hanımefendi....bir sorununuz varsa yazarsanız ya da başka topiğe gdersnz yani begenmeyen zaten kalmasın .....

canım burda herkez ( hamileler) belirtilerini an an yazmıyolar sor söylesinler ...ne arıyosun yani..

her kez haddini bilcek buraya gelipte akıl veremezsin sen.. sana mı sorcaz nasıl davranmamz gerktiğini sana bu sohbet uymuysa çıkarsın arkadasım !

kafam rahat diyosun yani
eşimin var face o yüzden ben gerek duymuyorum ya..
benimkide kıskançtır
aynen yaa ohh rahatım ne durduk yere kavga edeceğim kocişimle

bende yapimmmiiiiiii idrar testiiii ay kafayı yedim galibaa testle mestle. ovulasyon testlerni artık bıraktım yaaa alışkanlık yaptı test yapmam lazıııııııııım

kıss deli daha çok erken sakın yapma moralin bozulurrrr. Temmuz çetesiiiiiii haydiii bakalım geri sayım başladııı Temmuz'un 1i oldu bakalım çok az kaldıııı batlaraa

Allah aşkına ne olur girrr... Böyle samimi topik bul da sen.... öp başına koy.....

canım burda herkez ( hamileler) belirtilerini an an yazmıyolar sor söylesinler ...ne arıyosun yani..

yok canım her hamile kalan hergün her saat aynı yazıyı paylaşacak adetime 5 gün kala şöyle oldu 3 gün kala böyle oldu..ilk zamanlar şunları yaşadım sonradan bunları yaşadım diye bi yere yazıp sürekli buraya kopyalamakla yükümlüyüz biz...siz de her an der saat onları okuyup okuyup hamile kalcaksınız işte...topiğin amacı bu demk ki biz yanlış yapıyomuşuz vah vah görüyo musunuz kızlar....

evet canım ilk idrarla!!!

kesinlikle katılıyorum...

Allah Allah neden böyle oldun ki yavru kuşum senn

bir bilsem canım niye böyle oldum geçer inşallah

biz burda bayadır arkadaşız birbirimizle neredeyse bu topik kurulalı beri. Terbiye sınırları dahilinde her tğrden konuyu konuşup, paylaşabiliyoruz Ve şimdiye kadarda hiç bir soru cevapsız kalmadı kimse dışlanmadı asla. Buraya gelen zaten bir daha gitmek istemiyor. Buradaki arkadaşlığımızı reele taşımanın neresi kötü.? Rahatsız olduğunuz bir nokta varsa kibar bir şekilde uyarınızı yaparsınız topiği bu tarz bir şekilde eleştirmek hiç hoş bir davranış değil. Soru soruldu da cevapsız mı kaldı anlayamadım. Şimdye kadar bu topikten rahatsızlık duyan tek bir kişi gördüm o da sizsiniz?

Temmuz 1 caayyyyddiiinnnn

Benim bugün batım meraklıyım bu saaate kadar gelmedi belirti : göğüslerim acıyo sağ kasıkta batma var.. 10 gün önceden karın ağrım olmuştu pardon onu zaten 10 gündür dakika dakika söylüyorum....

bencede en doğrusunu yaparsın gelmemekle.. biz böyle mutluyuz. hadi sen kendine daha cici arkadaşlar bul hadi.. bb !

gizemcim daha önce msj yazmıştım sana görmedin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…