tamam kuzumm ben sana özelden atarım ismimi cismimibebeğim bna özelden facen varsa adını soyadını gönderbenim profil gizli de:26:
bebeimmm ben anca eve gdince ekleyebilirm. iş yernde faceme gremiyorum malesffff :26:aaayyy herkese mesaj atmam kaç saatimi alır kim bilir 5 dakikada bir atılıyo ya mesaj!!! Büşra Güven (profil resmi hamile kadın karikatürü) adımı silicem topikte uzun süre kalmasın ekleyin hemen
hayır canım her yönden kaynaşmış arkadaşlar topiği oldu...
hamilelikten bahseden birii görmek ne güzel burda canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına.
tamam kuzumm ben sana özelden atarım ismimi cismimi
bebeimmm ben anca eve gdince ekleyebilirm. iş yernde faceme gremiyorum malesffff :26:
hayır canım her yönden kaynaşmış arkadaşlar topiği oldu...
sna özelden msj attım kuzum cvp verdmHaaaniii baaannaaa
Ben de bekarken kullanıyordum hatta kocişimle ilk tanıştığımızda daha telefonları almadan hep faceten mesajlaşırdık
sonra benim herif cesaret etti de telefonumu aldı sonundasonra bi ara bikaç ay ayrı kalmıştık faceten şarkılar paylaşıyordu hep benimle ilgili konusu ayrılıkla ilgili falan
sonra nişanlanınca kavgaya başladık kıskançlık bu kim şu kim ben de sinirlendim kapattım o da kapattı ben kapatınca
şimdi de erkekliğime .. sürdürmüyorum da ondan açamıyorum
evet canım ilk idrarla!!!kesinlikle katılıyorum artık biz herşeyimizi o kadar anlattık ki... yıllardır tanıyoruz sanki
Bu arada hamilelik testini nasıl yapıcam anlatın gayri..
sabah ilk idrarlamı?
kesinlikle katılıyorum...topiğe eleştiri yapmaya kalkışma olur mu!!
Allah Allah neden böyle oldun ki yavru kuşum sennfeci uykum var yaa bu ne uykusuzluk hani 2. 3 ay rahat geçecekti hep yorgun hep uykusuz(
kızlar selam ne kadar yoğun burası bugün kim cevap yadı nerede yazdı onu bile göremiyorumçok hızlı sayfa atlıyor hamilelik şüphesi olan bayanlar kaç gün kaldı batıma ????????
teşekkr edrm canım ne oldu hayrdr kmse konuşmuomu ki:)))
hamilelik belirtilerinii neden paylaşmıyorsunuz siz hamilesiniz ama hamilelik bekleyenelere yardımcı olmuyorsunuz kaynaşmak güzelde burda ki konu farklı......
hamilelikten bahseden birii görmek ne güzel burda canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına.
Merhabalar
4 yillik evliyim. Biz de pozitif test bekliyoruz. 3 ay once 8 haftalik ikiz bebekleri dusurdum. Doktorum 5-6 ay hamilelik bekleme demisti ama duyduguma gore dusukten 2 ay sonra da hamile kalan varmis. O yuzden bir heyecanla bekliyoruz bakalim. Pozitifi gordugum an yazarim buraya. Herkese bol sans :)))
hamilelik belirtilerinii neden paylaşmıyorsunuz siz hamilesiniz ama hamilelik bekleyenelere yardımcı olmuyorsunuz kaynaşmak güzelde burda ki konu farklı......
bende yapimmmiiiiiii idrar testiiiiay kafayı yedim galibaa testle mestle. ovulasyon testlerni artık bıraktım yaaa alışkanlık yaptı test yapmam lazıııııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?