Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğim bna özelden facen varsa adını soyadını gönder benim profil gizli de:26:
tamam kuzumm ben sana özelden atarım ismimi cismimi
aaayyy herkese mesaj atmam kaç saatimi alır kim bilir 5 dakikada bir atılıyo ya mesaj!!! Büşra Güven (profil resmi hamile kadın karikatürü) adımı silicem topikte uzun süre kalmasın ekleyin hemen
bebeimmm ben anca eve gdince ekleyebilirm. iş yernde faceme gremiyorum malesffff :26:

hayır canım her yönden kaynaşmış arkadaşlar topiği oldu...

kesinlikle katılıyorum artık biz herşeyimizi o kadar anlattık ki... yıllardır tanıyoruz sanki

Bu arada hamilelik testini nasıl yapıcam anlatın gayri..

sabah ilk idrarlamı?

hayır canım her yönden kaynaşmış arkadaşlar topiği oldu...

hamilelik belirtilerinii neden paylaşmıyorsunuz siz hamilesiniz ama hamilelik bekleyenelere yardımcı olmuyorsunuz kaynaşmak güzelde burda ki konu farklı......

Merhabalar
4 yillik evliyim. Biz de pozitif test bekliyoruz. 3 ay once 8 haftalik ikiz bebekleri dusurdum. Doktorum 5-6 ay hamilelik bekleme demisti ama duyduguma gore dusukten 2 ay sonra da hamile kalan varmis. O yuzden bir heyecanla bekliyoruz bakalim. Pozitifi gordugum an yazarim buraya. Herkese bol sans :)))

kafam rahat diyosun yani
eşimin var face o yüzden ben gerek duymuyorum ya..
benimkide kıskançtır

kesinlikle katılıyorum artık biz herşeyimizi o kadar anlattık ki... yıllardır tanıyoruz sanki

Bu arada hamilelik testini nasıl yapıcam anlatın gayri..

sabah ilk idrarlamı?
evet canım ilk idrarla!!!

topiğe eleştiri yapmaya kalkışma olur mu!!
kesinlikle katılıyorum...
feci uykum var yaa bu ne uykusuzluk hani 2. 3 ay rahat geçecekti hep yorgun hep uykusuz (
Allah Allah neden böyle oldun ki yavru kuşum senn

teşekkr edrm canım ne oldu hayrdr kmse konuşmuomu ki:)))

ben buraya benim gibi hamilelik bekleyenlerle konuşmak için girdim haftasonu grup iyiydi aslında herkes tecrübelerini paylaşıyordu da şu an biraz farklı. topiğinizle bir derdim yok başlığı farklı yapın ozaman da bizde burda vakit kaybı yaşamayalım.

hamilelik belirtilerinii neden paylaşmıyorsunuz siz hamilesiniz ama hamilelik bekleyenelere yardımcı olmuyorsunuz kaynaşmak güzelde burda ki konu farklı......

soran olursa cevaplıyorum ama hergün de papağan gibi sancı girdi karnım ağrıdı kustum yazmıyorum...

hamilelikten bahseden birii görmek ne güzel burda canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına.

yeni geldiğin için topiği anlayamamışsın canım heralde... biz çoğunlukla hamilelikten bahseder, birbirimizi iyi tanıdığımız için başka şeyler paylaşırız..haa yeni gelenlerle de ayrı ayrı konuşur hemen kaynaşırız..
sadece başlığa takılı kalsaydık bu topik bu kadar yoğun olmazdı zaten...

bende yapimmmiiiiiii idrar testiiii ay kafayı yedim galibaa testle mestle. ovulasyon testlerni artık bıraktım yaaa alışkanlık yaptı test yapmam lazıııııııııım

mrb canım hakkında hayırlısı olsun.. üzüldüm ve ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten..
evet 5 6 ay çook uzun bi süre.. vücudun kendini toparlaması için dr ler 3 ay diyolar genelde..
bekleriz bizlere haber vermeyi unutma..

canım biz zaten batımızdan satımıza kaçıncı denememiz olduğuna ve yumuş tarihimize kadar birbirimizin herşeyini biliyoruz.. Her saniye hamilelik belirtilerini paylaşamayız... Eğer bir belirtin veya paylaşmak istediğin birşey varsa sorarsın herkes yardımcı olur sana....

ay ne oluo olay oldu bir yazı yazdım 38 s nasılsın canım ne var ne yok......

bende yapimmmiiiiiii idrar testiiii ay kafayı yedim galibaa testle mestle. ovulasyon testlerni artık bıraktım yaaa alışkanlık yaptı test yapmam lazıııııııııım

bende öyleydddiimmm ara ara gidip ovü testi bile yaptım Yarın sabah yapıcam hamişlik testi gelmicek bu ay kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…