Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün gerginlikler yaşanıyor sanırım......doğum meslesini ben yazmıstım olay nerelere gelmiş....ark üyeliğini iptal ettirmiş falan filan.......ne kadar gereksiz alınganlıklar .......yanlış anlaşılmalar.....topiği beğenmeyenler.hepsi bugune denk geldi heralde:44::44:

SÖYLİCEKSİN ZATEN!!!NE DEMEK SÖYLEMEMEK...MADEM SÖYLEMİCEN MADEM HAMİLELİKTEN BAHSETMİCEN NE İŞİN VAR SENİN BU TOPİKTE!!!HER AN HER DAKİKA BAHSEDİCEKSİN!!!
ne güldüm kadına yaa...

ya ben şahsen Aralık anneleri topiğinde bile bu keyfi bulamadım şu an kadınlar klübünde tek rahat muhabbet ettiğim yorum yaptığım yer bu topik oldu :))

hemen dedikodum geldi bir keresinde kitap ile alakalı bir topiğe yazmıştım şu kadar günde şu kitap bitirelecek diye ama çok sevgili topik sahibi bir süre topiğe giremedim diye (seminerim vardı pc ye giremedim hiç bir şekilde) topiğe dahil etmemişti beni hala aklıma geldikçe cinleniyorum :)

umarım bu topikteki huzurumuz hiç bir zaman bozulmaz :)) Sizleri çok seviyorum kızlaar

pazartesi sendromu bu olsa gerek...

sorma yha bası ben çektim herkez sinirli şuan benim yüzümden hep

kız senin 2 si değil miydi??
bizi bekleyeceksin değil mi 9una kadar test yapmadan? öyle söz verdin
bu arada benim de 2 güncük sağ kasığım battı bugün hiçbirşey yok

bende seni ve diğer arkadaşlarımı çook seviyorum gerisi hava cıva

şşşşttt orası kütüphane girip çıkarsan dikkatleri dağılır....kendilerini bişey zannedenlerin topikleri ve bizimki olmak üzere ikiye ayrılsın bu kk ayrıca ben de nadiren bakar çıkarım bu aralık ocak annelerine ama kendimi oraya ait hissetmedim hiç..."birlikte hamilelik bekleyelim mi" number one anacım kim ne diyebilir

kıskananlar çatlasın topiğimiziiiiiiiiiiii
ünlü olmak kolay değil kızlar sevenimiz olduğu kadar çekemeyenimiz de olacak artık alışın böyle şeylere

sorma yha bası ben çektim herkez sinirli şuan benim yüzümden hep

sen uzme kendını...ark hamıle oldugundan daha hassas veya duygusal olabilir...yapacak bir şey yok nasıl daha huzurlu olacaksa o şekilde davranmış belki sonra geri gelir:44:

kız senin 2 si değil miydi??
bizi bekleyeceksin değil mi 9una kadar test yapmadan? öyle söz verdin
bu arada benim de 2 güncük sağ kasığım battı bugün hiçbirşey yok

yok ben 1 veya 2 si diyordum sonra 1 inde gelirse 2 sini beklemem diyordum ve sabah tam hesapladım 1 temmuz bat

kıskananlar çatlasın topiğimiziiiiiiiiiiii
ünlü olmak kolay değil kızlar sevenimiz olduğu kadar çekemeyenimiz de olacak artık alışın böyle şeylere

haklısınız kızlar
boşverin güzellerim biz kendimizi biliyoruz ya bu bize yeter

yok ben 1 veya 2 si diyordum sonra 1 inde gelirse 2 sini beklemem diyordum ve sabah tam hesapladım 1 temmuz bat
ayyy hadi bakalım inşallaaaahhhhh...yarın sabah kan testine çufçufçufçuffff....
ben de geçen gün tam hesapladım 28 gün sürerse 6 sı 30 gün sürerse 8i..9'unu yanlış hesaplamışımpardon isyancığım ve akrilciğim belirsiz ya ilaçtan sonra ilk normal adetim olduğu için ben döngümü 30 olarak düşünüyorum..

kuzucumm yarın kana git benim gbi erteleme sakınn Allahımm inşallah bebişin vardır .. ama bu ay ümitliyim ben sendenn

kırmızılar gelmesinlerrrrrrrrrr hiç istenmiyorlar çünküüüüüüü caydin yarın test yap

kuzucumm yarın kana git benim gbi erteleme sakınn Allahımm inşallah bebişin vardır .. ama bu ay ümitliyim ben sendenn

Kııızzzlllaaar valla duygulandırnız beeeeniiiiiii inşallah vardır yarın sabah hamişlik testi yapiim de bakalım ne çıkacak :18::18::18::18::18::18::18:

hooooooouuhh hoooouhh hhhooooooouuhhh noel buschy bu sessizliğin sebebini sormaya geldiiii....hoooouuh hoooouh hhhoooouuh

Kııızzzlllaaar valla duygulandırnız beeeeniiiiiii inşallah vardır yarın sabah hamişlik testi yapiim de bakalım ne çıkacak :18::18::18::18::18::18::18:

ayyy bu avatar resmin benim ilk aşkımmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…