Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel haberlerini bekiyoruz şekerim...bizi bir şekilde haberdar etttt

merhaba kızlar .dün ayaklarımın altı yanıyordu bugün de avuçlarım... daha önce olmadfı diye düşünüyorum veya ben dikakt etmedim.gebelik belirtisi midir diye umut ediyorum da bir de siz sorayım dedim

aynen öle oluyor ama elde değilki stres yapmamak...

doğru sölüosun şekerimmm..inş hamileyimdir...

İnşallah inşallahhh:)))

Bu arada caydin den haberler testini akşam yapmış negatif ama gelen giden yok beklemede şuan

Bebeğiimmmm beni görüyorsun biliyorum bi şekilde ulaşmam lazım benim sana bir yol düşünüyorum...ne zamana kadar cezan var onu da bilmiyorum offffffff!!!!

İnşallah inşallahhh:)))

Bu arada caydin den haberler testini akşam yapmış negatif ama gelen giden yok beklemede şuan

ayy inş yalnış çıkmıştır o test...zaten evdeki testlerde adetten 3-4 gün sonra doğru sonuç veriyor..caydinin bat günü bugün..inş gelmez kırmızılar...
günaydın kızlar tadım tuzum yok arkadaşlarımızın gelmesini bekliyorum bir an evvel

evet yaa gelsinler..onların hızlı hızlı sayfa doldurmalarını benim onlara yetişmememi özledimmm

benim hemen çıktı nasıl damlattım 1. çizgi belirginleştikten sonra hemen ardından çıktı 2. çizgide hafif silik çok değil ama anlamadım kanda negatif bi kaç gün daha bekleyeceğim olmazsa hastahanede yaptıracam adet belirtim yok hiç

İnşallah canım ikinizinki de gelmez uzun süre.. Off yapayalım hissettim kendimi valla.yaa en azından iletişim kurabilmek adına 1saatliğine yeni bi üyelik açsaydı 38s olmaz mıydı...

kızlar buchyle 38s ne oldu?ben memleketteydim ancak yeni girebildim..bilmiyorum ne olduğunu

Anladım canım genelde pozitif sonuçlar yanlış olmaz belki yaptırdığın laboratuvar da yanlış sonuç çıkmıştır olabilir inşallah hamilesindir,..

Anladım canım genelde pozitif sonuçlar yanlış olmaz belki yaptırdığın laboratuvar da yanlış sonuç çıkmıştır olabilir inşallah hamilesindir,..

ağzın bal damlıyor bende şimdi bir tane daha alıp bakacam gebelik testi ondada pozitif çıkarsa kesin hastahaneye gidecem yaptıracam dualarınız benimle olsun rabbim bebeklerimizi hepimize bağışlasın

kızlar buchyle 38s ne oldu?ben memleketteydim ancak yeni girebildim..bilmiyorum ne olduğunu

Canım biri geldi herkesi sinirlendiği topiği laf attı sonra kızlar cevap verince şikayet etti sanırım bağlandılar bi kaç günlüğüne.gelecekler yakında..

selam..
sanırım bir tatsızlık olmuş geri dönüp okuyamadım ama..

inşallah bu mübarek günlerde güzel haberler duyarız bekleyenlerden..

ağzın bal damlıyor bende şimdi bir tane daha alıp bakacam gebelik testi ondada pozitif çıkarsa kesin hastahaneye gidecem yaptıracam dualarınız benimle olsun rabbim bebeklerimizi hepimize bağışlasın

İdrarını bi süre tut canım 4 saat en az ondan sonra testi uygula da yanlış çıkmasın kafan karışmasın yada yarın sabahtan yapmalısın bence aminnnn bebeksiz kucak kalmasın inşallahhhhh:)
selam..
sanırım bir tatsızlık olmuş geri dönüp okuyamadım ama..

inşallah bu mübarek günlerde güzel haberler duyarız bekleyenlerden..

Evet canım ama gelecekler inşallahh kısa zamanda hurdalar.maşallah senin bebiş kocaman olmuş nazar değmesin cinsiyeti belli oldu mu??

kızlar çok keyifsizim hep ağlıyorum bugün sinirlerim fena bozuldu kendime çok kızıyorum 4 yıl beklediğim için şimdi de sanki olmıycak gibi çok içim acıyor.az önce bir ahstane sitesinde gördüm yeni doğan bebeklerin kısa videolarını koymuşlar çok etkilendim

sanan canım sana yazıcaktım yanlışlıkla onu yazmışım ben korunurken bir adet gecikmemde silik çizgi görmüştüm markasını istersen özeldne atarım sonra bir baktım nette herkes o markadan şikayetçi.hemen başka marka aldım tek çizgi çıktı babay ile başlıyordu benim dediğim marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…