aynen öle oluyor ama elde değilki stres yapmamak...
doğru sölüosun şekerimmm..inş hamileyimdir...
İnşallah inşallahhh:)))
Bu arada caydin den haberler testini akşam yapmış negatif ama gelen giden yok beklemede şuan
günaydın kızlar tadım tuzum yok arkadaşlarımızın gelmesini bekliyorum bir an evvel
Hoşbulduk canım ortalık biraz karışmış ama düzelir çok çabuk herşey bi kaç gün burası boş olur sonra eski Şenliği'ne döner :)) seninle de ilgilenmedik kusura bakma.yaa bende de aynı şey oldu idrar testinde pozitif çıktı kanda baktırdım aynı an 6.87 çıktı. Benim yaptığım testte 2 dkdan sonra geçersizmiş bende 5-10 dk diye bekleyince silik çizgi çıkmış ona dikkat ettin mi kaç dk da sonuç veriyordu testin??
ayy inş yalnış çıkmıştır o test...zaten evdeki testlerde adetten 3-4 gün sonra doğru sonuç veriyor..caydinin bat günü bugün..inş gelmez kırmızılar...
evet yaa gelsinler..onların hızlı hızlı sayfa doldurmalarını benim onlara yetişmememi özledimmm
benim hemen çıktı nasıl damlattım 1. çizgi belirginleştikten sonra hemen ardından çıktı 2. çizgide hafif silik çok değil ama anlamadım kanda negatif bi kaç gün daha bekleyeceğim olmazsa hastahanede yaptıracam adet belirtim yok hiç
İnşallah canım ikinizinki de gelmez uzun süre.. Off yapayalım hissettim kendimi valla.yaa en azından iletişim kurabilmek adına 1saatliğine yeni bi üyelik açsaydı 38s olmaz mıydı...
Anladım canım genelde pozitif sonuçlar yanlış olmaz belki yaptırdığın laboratuvar da yanlış sonuç çıkmıştır olabilir inşallah hamilesindir,..
kızlar buchyle 38s ne oldu?ben memleketteydim ancak yeni girebildim..bilmiyorum ne olduğunu
ben 38s tatlım geldim.. ve çook mutsuzum
ağzın bal damlıyor bende şimdi bir tane daha alıp bakacam gebelik testi ondada pozitif çıkarsa kesin hastahaneye gidecem yaptıracam dualarınız benimle olsun rabbim bebeklerimizi hepimize bağışlasın
selam..
sanırım bir tatsızlık olmuş geri dönüp okuyamadım ama..
inşallah bu mübarek günlerde güzel haberler duyarız bekleyenlerden..
İdrarını bi süre tut canım 4 saat en az ondan sonra testi uygula da yanlış çıkmasın kafan karışmasın yada yarın sabahtan yapmalısın bence aminnnn bebeksiz kucak kalmasın inşallahhhhh:)
tamam bende şimdi değil yarın sabah alayım gideyimde kan tahlilinde yanılma payı olurmu size
İdrarını bi süre tut canım 4 saat en az ondan sonra testi uygula da yanlış çıkmasın kafan karışmasın yada yarın sabahtan yapmalısın bence aminnnn bebeksiz kucak kalmasın inşallahhhhh:)
tamam bende şimdi değil yarın sabah alayım gideyimde kan tahlilinde yanılma payı olurmu size
Olabilir canım düşük ama olur makine sonuçta..sen sabah bi idrarda bakta eğer çıkarsa yine yaptırırsın kanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?