Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar Günaydın.

yaklaşık 3 hafta önce size bebek için ilk denememizi yaptık demiştim. sonra iki haftadır yoğundum ilaç kullanımım aksadı bazı günlerde. 28'inde hasta olacağım varsayılırsa, 4 gün gecikti.
1 hafta 10 gün daha gelmezse test yapıcam. ama hamile değilimdir diyemiyorum hamileyimdir de diyemiyorum. yine de dikkat ediyorum. bilmeden ilaç içmiyorum. yalnız hiç bir belirti yok. hani derler ya adet belirtileri gibi belirtileri oluyormuş. bu yakında adet bile olsam ben de tık yok. göğüslerim şiş değil, karnımda en ufak bi ağrı yok. vs.

ilginç

canım adetlerin mi düzensiz neden şimdiye kadar test yapmadın ben çatlamıştım şimdiye kadar:) yapsan da güzel haberler versen bize keyfimiz azcık yerine gelse:)
tünaydın kızlar nasılsınızz bakemm
hoş geldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın bebiş nasıl?

canım benim sıkma canını öyle düşünme. Rabbim ol der ve olur içini ferah tut.

bence birkez daha yaptır kan testi bikaç gün sonra belki katlamıştır değerin
buarada bana kan tahlili yapmadı sağlık ocağı direk ultrasona gönderdi onlar zaten gereken testleri yapıyolar daha garanti olur dedi

İnşallah inşallahhh:)))

Bu arada caydin den haberler testini akşam yapmış negatif ama gelen giden yok beklemede şuan

sabah yapcaktı nie akşam yapmış inşallah vardır bebişi bat arkadaşım benim çok merak ediyorum seni

canını sıkma ama stress yapma Allah hayırlı zamanda versin inşallah güzel düşün güzel olsun canım

fındıkabuğuuuuuuu ne oldu kan testiiii

canım kan tahlili yapmadılar yarın ultrasona gircem kısmetse inşallah iyi haberlerle gelirim çok heyecanlıyım :18:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

kızlar bende randevu aldım hastaneden.....temmuz 5 de gıdecegım ....ilk iş hormonlarıma baktıracagım......

yarın regl olmam lazım 3. gunu hormon testı yapılıyor:26::26::26:

umarım bir şeyım yoktur

kızlar ben bi tane halay oluşturuyom sırasını da yazim herkesin yerine halay çekim
38s (halay başı) caydin siboti ilayk buschy isyan fındıkabuğu caysun mera22 seesozden akıncık başbelası hadi hooobaaaaa
tililiiilililililililiiliilililililiililililiili

kızlar bende randevu aldım hastaneden.....temmuz 5 de gıdecegım ....ilk iş hormonlarıma baktıracagım......

umarım bir şeyım yoktur

inşallah herşey temiz çıkar canım Allah yardımcın olsun

Canım test yaptın mı peki benim 3 gün önce silik çizgi çıkmıştı

ayy kuzum yaa aynen bende dün o kadar hastaydımki ağrıdan gece 3'e kadar kıvrandım ama ilaç almadım belki hamişimdir diye...daha müjdesini almadan annelik duygusunu hissediyoruz yaaa...duygulandımm

umarım bir şeyım yoktur

inşi herşey yolundadır şekerim...bebek nazlıdırda gelmiodurrr...

haddeeeeee

Canm sen test yapmıştın silik çıkmıştı kan testide yaptırdınmı ?:26:

yaptırmadım canım dün sağlık ocağına gittim tahlil için ama tahlil yapmadı ultrasona gönderdi yarın için randevu aldım beklemedeyim ama bulantım ve kasık ağrım arttı dün gece uyuyamadım gündüzleri bi sorun yok iyim

Nasıl yani kan testi yapmadan ultrasonamı gönderdi ama sen sadece idrar testinden öğrenmedinmi hamileliğini alala çok ilginç kuzum önce bi beta hcg ne bakmaları lazım gebeligin kanıtlanması için ultrasona da gitsen göremezsinki :26:

Son düzenleme:
Canm sen test yapmıştın silik çıkmıştı kan testide yaptırdınmı ?:26:

hayır yaptımadım biraz daha bekliyorum dün akşamki testimdede 2.çizgi biraz daha koyuydu sanırım hamileyim

haftaya randevu alıcam Fazile Akyüz Gölgeci medical park b.evlere ama okadar konu açtım hiç kimse yorum yapmadı bu doktorla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…