kızlar Günaydın.
yaklaşık 3 hafta önce size bebek için ilk denememizi yaptık demiştim. sonra iki haftadır yoğundum ilaç kullanımım aksadı bazı günlerde. 28'inde hasta olacağım varsayılırsa, 4 gün gecikti.
1 hafta 10 gün daha gelmezse test yapıcam. ama hamile değilimdir diyemiyorum hamileyimdir de diyemiyorum. yine de dikkat ediyorum. bilmeden ilaç içmiyorum. yalnız hiç bir belirti yok. hani derler ya adet belirtileri gibi belirtileri oluyormuş. bu yakında adet bile olsam ben de tık yok. göğüslerim şiş değil, karnımda en ufak bi ağrı yok. vs.
ilginç
hoş geldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın bebiş nasıl?tünaydın kızlarnasılsınızz bakemm
günaydın kızlar tadım tuzum yok arkadaşlarımızın gelmesini bekliyorum bir an evvel
kızlar çok keyifsizim hep ağlıyorum bugün sinirlerim fena bozuldu kendime çok kızıyorum 4 yıl beklediğim için şimdi de sanki olmıycak gibi çok içim acıyor.az önce bir ahstane sitesinde gördüm yeni doğan bebeklerin kısa videolarını koymuşlar çok etkilendim
ewt dün sabah 9 da yaptım ilk idrar ile 2 çizgiçıktı yani pozitif anında gittim kesinleşsin diye 4.30da sonucu aldığımda ise doktor yok gözüküyor dedi ama kadın doğum ewinde çalışan arkadaşımda söledi eğer küçükse kanda çıkmama ihtimali var bi kaç gün daha baarız olmazsa ben götürürüm seni kadın doğum ewine dedi geç döllenme olurmu kanda çıkmaynca 2 3 gün sonra gitsem çıkarmı acaba
İnşallah inşallahhh:)))
Bu arada caydin den haberler testini akşam yapmış negatif ama gelen giden yok beklemede şuan
kızlar çok keyifsizim hep ağlıyorum bugün sinirlerim fena bozuldu kendime çok kızıyorum 4 yıl beklediğim için şimdi de sanki olmıycak gibi çok içim acıyor.az önce bir ahstane sitesinde gördüm yeni doğan bebeklerin kısa videolarını koymuşlar çok etkilendim
fındıkabuğuuuuuuu ne oldu kan testiiii
bence birkez daha yaptır kan testi bikaç gün sonra belki katlamıştır değerin
buarada bana kan tahlili yapmadı sağlık ocağı direk ultrasona gönderdi onlar zaten gereken testleri yapıyolar daha garanti olur dedi
sabah yapcaktı nie akşam yapmış inşallah vardır bebişi bat arkadaşım benim çok merak ediyorum seni
canını sıkma ama stress yapma Allah hayırlı zamanda versin inşallah güzel düşün güzel olsun canım
canım kan tahlili yapmadılar yarın ultrasona gircem kısmetse inşallah iyi haberlerle gelirim çok heyecanlıyım :18:
kızlar bende randevu aldım hastaneden.....temmuz 5 de gıdecegım ....ilk iş hormonlarıma baktıracagım......
yarın regl olmam lazım 3. gunu hormon testı yapılıyor:26::26::26:
umarım bir şeyım yoktur
kızlar ben bi tane halay oluşturuyom sırasını da yazim herkesin yerine halay çekim
38s (halay başı) caydin siboti ilayk buschy isyan fındıkabuğu caysun mera22 seesozden akıncık başbelası hadi hooobaaaaa
tililiiilililililililiiliilililililiililililiili
kızlar Günaydın.
yaklaşık 3 hafta önce size bebek için ilk denememizi yaptık demiştim. sonra iki haftadır yoğundum ilaç kullanımım aksadı bazı günlerde. 28'inde hasta olacağım varsayılırsa, 4 gün gecikti.
1 hafta 10 gün daha gelmezse test yapıcam. ama hamile değilimdir diyemiyorum hamileyimdir de diyemiyorum. yine de dikkat ediyorum. bilmeden ilaç içmiyorum. yalnız hiç bir belirti yok. hani derler ya adet belirtileri gibi belirtileri oluyormuş. bu yakında adet bile olsam ben de tık yok. göğüslerim şiş değil, karnımda en ufak bi ağrı yok. vs.
ilginç
kızlar Günaydın.
ilginç
kızlar bende randevu aldım hastaneden.....temmuz 5 de gıdecegım ....ilk iş hormonlarıma baktıracagım......
yarın regl olmam lazım 3. gunu hormon testı yapılıyor:26::26::26:
umarım bir şeyım yoktur
kızlar ben bi tane halay oluşturuyom sırasını da yazim herkesin yerine halay çekim
38s (halay başı) caydin siboti ilayk buschy isyan fındıkabuğu caysun mera22 seesozden akıncık başbelası hadi hooobaaaaa
tililiiilililililililiiliilililililiililililiili
Canım test yaptın mı peki benim 3 gün önce silik çizgi çıkmıştı
Canm sen test yapmıştın silik çıkmıştı kan testide yaptırdınmı ?:26:
yaptırmadım canım dün sağlık ocağına gittim tahlil için ama tahlil yapmadı ultrasona gönderdi yarın için randevu aldım beklemedeyim ama bulantım ve kasık ağrım arttı dün gece uyuyamadım gündüzleri bi sorun yok iyim
Canm sen test yapmıştın silik çıkmıştı kan testide yaptırdınmı ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?