• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saglık ocagındaki ebeler mahallelerindeki hanımları arayıp gebelik soruyorlar eger gebeyseler ve ebelerin bilgisi yoksa maaşlarından kesiliyor buna ragmen hangi akla hizmet tahlil yapmazlar şaşkınım :18:

:50::50:

canım kusura bakma karışıklıktan sana hayırlı olsun diyemedim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın minik meleğini :nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim :16: evet yaa sevinç bile yaşayamadık bi geldim ortalık karışmış çok üzüldüm :43:

yaptım 3 gün öncesi silik çizgi vardı dün akşamda 2.çizgi koyulaşmıştı biraz daha bekleyim doktra gitmeyi planlıyourm

yawrruumm niye duruyosun gitsene tahlile ben yaptıramadım bari sen yaptır :1:

merhaba kızlar herkese :3:

selam kızlar yarın bat ım dua edin görmiyeyim kırmızıları :(çatlıycam beklemekten zaman da geçmiyor ya :(çok stres yaptım bu ay kendime

merhaba kızlar herkese :3:

hoşgeldin canım aramıza topiğin boş göründüğüne bakma bizim kızlar gelecek ban yediler dün 2000 sayfadır nazarımız oldu dün.gelsin demirbaşlar halay eğlence güven samimiyet kardeşlik heppsini bulursun burada :)
sen bide yaşını batını yaz adminimiz gelince o seni listeye ekler istersen:)

anlat bakalım ne var ne yok bebek varmı yada bebek düşiüncesi varmı çalışma varmı bat ne zman yaş kaç nerelisin :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: ne çok sordum yaaa :1::1::1::1::1:

ahahahaa süpersin :27: İstanbul'danım 26 yaşındayım 2 senelik evliyim + evlendiğimden beri çocuk düşüncesi ve isteği var ama 2 defa düşük yaptım :50: biri 2012 martta,biride 2013 haziran başında maalesef...şimdi düşük sonrası testler yapıldı,genler falan kontrol edilcek bi sebep var mı o bakılcak,sonuçları bekliyorum...son düşüğüm olalı 1 ayı doldurdum hala adet olmadım,zaten ilk düşüğümden beride hiç düzenli olmadı ve çoğu zaman söktürücü ile hastalandım...sanırım öyle devam edicek gibi,olmadım çünkü hala...

hoşgeldin canım aramıza topiğin boş göründüğüne bakma bizim kızlar gelecek ban yediler dün 2000 sayfadır nazarımız oldu dün.gelsin demirbaşlar halay eğlence güven samimiyet kardeşlik heppsini bulursun burada :)
sen bide yaşını batını yaz adminimiz gelince o seni listeye ekler istersen:)

heheh evet evet daha öncelerden de yazmışlığım vardı bu topiğe :34:

selam kızlar yarın bat ım dua edin görmiyeyim kırmızıları :(çatlıycam beklemekten zaman da geçmiyor ya :(çok stres yaptım bu ay kendime

hoşgeldin canım inşallah görmezsin kırmızıları ama bruda stres yapmak yok strese son umutla beklemeye tam gaz devam:)biliyosun stres hamileliği etkileyen bir faktör rahatlamaya çalış biraz;)

mihrimahnaz sende hoşgeldin aramıza daha önce görmedim seni sende batını yaşını yaz da admin eklesin seni de istersen;)

ahahahaa süpersin :27: İstanbul'danım 26 yaşındayım 2 senelik evliyim + evlendiğimden beri çocuk düşüncesi ve isteği var ama 2 defa düşük yaptım :50: biri 2012 martta,biride 2013 haziran başında maalesef...şimdi düşük sonrası testler yapıldı,genler falan kontrol edilcek bi sebep var mı o bakılcak,sonuçları bekliyorum...son düşüğüm olalı 1 ayı doldurdum hala adet olmadım,zaten ilk düşüğümden beride hiç düzenli olmadı ve çoğu zaman söktürücü ile hastalandım...sanırım öyle devam edicek gibi,olmadım çünkü hala...

canım öncelikle geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin ama bak 2 kez hamile kalabilmişsin...demekki hamile kalmanda bir problem yok..şimdi düşük nedeninide bulurlarsa inş doktor kontrolünde sağlıkla bir bebek alırsın kucağınaaa...

aaaayyyyyyyyyy canım benim yaaa Rabbim yardımcın olsun inş. hakkında hayırlısı neyse o olsun peki ne zman başlayacaksn tekkrar çalışmalara :26::26::26: cok bebek seviyoz biz heryer bebek olsunnnn bide bidaha hamiş oldugunda sana yatakdan çıkmayı yasaklıyorum ! Heran dinleneceksin ve bebegimiz sıkı sıkı tutunacak !!!! :1::1::1::1::1::1:

hoşgeldin canım inşallah görmezsin kırmızıları ama bruda stres yapmak yok strese son umutla beklemeye tam gaz devam:)biliyosun stres hamileliği etkileyen bir faktör rahatlamaya çalış biraz;)

mihrimahnaz sende hoşgeldin aramıza daha önce görmedim seni sende batını yaşını yaz da admin eklesin seni de istersen;)

hoşbuldum canım ya evet haklısın ama umudum hiç yok o yüzden bu kadar stresliyim aslında adet bile olsam alt tarafı üzülürüm ama kafam netleşir şimdi kafam net olmadığı için bu kadar stresliyim kuzum ya :(ama haklısın stres yüzünden olacağı varsa da olmayacak :47:

canım öncelikle geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin ama bak 2 kez hamile kalabilmişsin...demekki hamile kalmanda bir problem yok..şimdi düşük nedeninide bulurlarsa inş doktor kontrolünde sağlıkla bir bebek alırsın kucağınaaa...

bende bunu ümit ediyorum.. hatta inşallah bi sorun çıkmasın da, kader şans kısmet diyelim tekrar deneyip Allah'a bırakayım bilmiyorum.. hayırlısı yani

heheh evet evet daha öncelerden de yazmışlığım vardı bu topiğe :34:

oooo ozaman anlatmaya gerek yokmuş canım bilirsin bu topiğin curcunasını eğlencesini halay mendilleri açılır 1-2 gün sabredelim.. çok özledim arkadaşlarımı şimdiden ama elden gelen bişey yok şimdilik.

bu arada 2 düşük yapmışsın çok geçmiş olsun canım allahtan hayırlısını dilemek düşüyor biz kullara.3 sene 2 sene bekleyen var ilk ayında hamile kalan var ben 6 ayına girdim ama umutsuzluk yok burada:D çalışmaya devam rabbim her birimize verecek inşallah en kısa zamanda;)

Back
X