aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
canım sende hoşgeldin aramıza bu arada hamilesin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah meleğini. Daha önce yazmış mıydın topiğe hatırlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
hoşgeldin canım inşallah görmezsin kırmızıları ama bruda stres yapmak yok strese son umutla beklemeye tam gaz devam:)biliyosun stres hamileliği etkileyen bir faktör rahatlamaya çalış biraz
mihrimahnaz sende hoşgeldin aramıza daha önce görmedim seni sende batını yaşını yaz da admin eklesin seni de istersen![]()
aaaayyyyyyyyyy canım benim yaaa Rabbim yardımcın olsun inş. hakkında hayırlısı neyse o olsun peki ne zman başlayacaksn tekkrar çalışmalara :26::26::26: cok bebek seviyoz biz heryer bebek olsunnnn bide bidaha hamiş oldugunda sana yatakdan çıkmayı yasaklıyorum ! Heran dinleneceksin ve bebegimiz sıkı sıkı tutunacak !!!!![]()
oooo ozaman anlatmaya gerek yokmuş canım bilirsin bu topiğin curcunasını eğlencesini halay mendilleri açılır 1-2 gün sabredelim.. çok özledim arkadaşlarımı şimdiden ama elden gelen bişey yok şimdilik.
bu arada 2 düşük yapmışsın çok geçmiş olsun canım allahtan hayırlısını dilemek düşüyor biz kullara.3 sene 2 sene bekleyen var ilk ayında hamile kalan var ben 6 ayına girdim ama umutsuzluk yok buradaçalışmaya devam rabbim her birimize verecek inşallah en kısa zamanda
![]()
canım zaten 1.hamilelik düşük olunca 2.de öyle bi abarttık ki dikkat etmeyi görsen yok artık derdin.. devamlı yattım,herşeyi eşim yaptı yemek dahil,temizlik dahil.. evden bile çıkmıyordum çok bunalmadıkça, araba sallamasın falan diye.. elimden geleni fazlasıyla abartarak yaptım yani ama kısmet değilmiş dmeek, olmadı yine.. yinede şükür ama, kürtaj olmadım 2 seferde de.. gerek kalmadı..
canım zaten 1.hamilelik düşük olunca 2.de öyle bi abarttık ki dikkat etmeyi görsen yok artık derdin.. devamlı yattım,herşeyi eşim yaptı yemek dahil,temizlik dahil.. evden bile çıkmıyordum çok bunalmadıkça, araba sallamasın falan diye.. elimden geleni fazlasıyla abartarak yaptım yani ama kısmet değilmiş dmeek, olmadı yine.. yinede şükür ama, kürtaj olmadım 2 seferde de.. gerek kalmadı..
hmm anladım canım Allah yardımcın olsun inş sağ salim kucagına alırsın unutturur sana melegin o günleri![]()
sakınan göze çöp batmış kuzum ya inş. rabbim isteyen herkese aratmadan verir...
bak bu ay olmazsa sonra oda olmazsa bi sonra olsun ama hayırlısı olsun böyle rahatlat kendinihoşbuldum canım ya evet haklısın ama umudum hiç yok o yüzden bu kadar stresliyim aslında adet bile olsam alt tarafı üzülürüm ama kafam netleşir şimdi kafam net olmadığı için bu kadar stresliyim kuzum yaama haklısın stres yüzünden olacağı varsa da olmayacak
![]()
canım o dönemlerde yaşadığın stresi sıkıntıyı bi sen bi allah bilir. bizim elimzden gelen olabildiğince kafanı dağıtmana rahatlamada yardımcı olmak keyfini yerne getirmek olurevet canım aynen öyle.. hayırlısını diliyorum,sağlıklı olsun diyorum ve Allah'a bırakıyorum artık,elden başka bişey gelmiyor..
bu arada neden ban yediler diğer kızlar![]()
![]()
yaramazlık yaptılarşaka bir yana topiğimizin samimiyet ve eğlencesini çekemeyen bir kaç arkadaş şikayet etti ama gelicekler bir kaç güne onları çoookkk seviyoruz
![]()
bak bu ay olmazsa sonra oda olmazsa bi sonra olsun ama hayırlısı olsun böyle rahatlat kendiniypcak biey yok bekleyeceğiz mecbuuuuuurrrrr
canım o dönemlerde yaşadığın stresi sıkıntıyı bi sen bi allah bilir. bizim elimzden gelen olabildiğince kafanı dağıtmana rahatlamada yardımcı olmak keyfini yerne getirmek olurbide dua ederiz rabbim en kısa zazmanda hayırlısıyla bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallahhh..
eneeeeeeeeemmmm hamile hanıma bat yaş sormuşum yacanım alışkın değiliz biz birlikte hamilelik bekleyelim mi olunca başlık pek dışardan hamile gelmiyo yanımıza da ondan şeyettim kusua bakma:) bari satınla yaşını yaz
![]()
bu arada neden ban yediler diğer kızlar![]()
![]()
bak bu ay olmazsa sonra oda olmazsa bi sonra olsun ama hayırlısı olsun böyle rahatlat kendiniypcak biey yok bekleyeceğiz mecbuuuuuurrrrr
canım o dönemlerde yaşadığın stresi sıkıntıyı bi sen bi allah bilir. bizim elimzden gelen olabildiğince kafanı dağıtmana rahatlamada yardımcı olmak keyfini yerne getirmek olurbide dua ederiz rabbim en kısa zazmanda hayırlısıyla bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallahhh..
eneeeeeeeeemmmm hamile hanıma bat yaş sormuşum yacanım alışkın değiliz biz birlikte hamilelik bekleyelim mi olunca başlık pek dışardan hamile gelmiyo yanımıza da ondan şeyettim kusua bakma:) bari satınla yaşını yaz
![]()
ama sen çok tatlısın kii![]()
ban yedi nedemek yaahehppree :) cahillik iç bilmiom
![]()
sende çok tatlısın canım ama tatlı çakalsın sakın yanlış anlama satını batını yaşını kaçtır yazmıyorsun ya ona istinaden![]()
Sat nedemek oldugunu bilmiyorum yaşım 25 bilerek yazmamazlık yapmadım canım şakasına sölüosun sandım hamileyim diye
Sat nedemekki :26::26:
Sat nedemek oldugunu bilmiyorum yaşım 25 bilerek yazmamazlık yapmadım canım şakasına sölüosun sandım hamileyim diye
Sat nedemekki :26::26: