evettt 2 kişi kaldı sadece 3ümüz döndük canımmm..2 kişiyi de 4 gözle bekliyoruz..
oooo hoşgeldiniz öyleyseeeee...
mrb canım hoş geldin daha öncede gelmiştin dimi
topiği açtığımda hayırlı olsun deyip kaçmıştın:13:
neyse artık düzeldi herşey tatlım kimse canını sıkmasın..herşey daha güzel olacakcanım ben öğle saatlerinde bir çıktım klavyemin pili bittiği için size bir şey diyemeden çıktım hatta akşam 7 gibi geldim eve olanlar olmuştu ve eşime bile söyledim çok üzüldüğümü az kaldı tamamlanmamıza ben de sizleri çoook seviyorum iyi ki varsınız
hoşgeldin canım sahibemiz geldi kalanlar akşama burayı şenlendirecek allahın izniylenasılsınn?
evet kuzucum bakalım bizde ev alacağız dua et..
hem bakalım bu evler uğurlu gelir bize
tamam tatlım kapatalım konuyu yoksa yine ceza alacağım kendimi zor tutuyorum zaten
kıskananlar çatlasın diyeli o yeter
mrb canım hoş geldin daha öncede gelmiştin dimi
topiği açtığımda hayırlı olsun deyip kaçmıştın:13:
tabiki de varsın bebeğiiiimmmbu ay Temmuz çetesinden erken ayrıldın ama Ramazan çetesinde hamiş kalacaksın inşallah
neyse artık düzeldi herşey tatlım kimse canını sıkmasın..herşey daha güzel olacak
bu kablosuz klavyeden bende de var sinir oluyorum yaa..patrona çok iyi çok iyi diye aldırttım şimdi de pişman olduğumu belli etmemek için eski klavyeme geçemiyorum
tamam tatlım kapatalım konuyu yoksa yine ceza alacağım kendimi zor tutuyorum zaten
kıskananlar çatlasın diyeli o yeter
sağolasın iyiyim..dün baya sardı,hooop geldim yine.. sen nasılsın?
hee ya azcık öle oldu..ben hala şoktayım çıkamadımm
kızlar yaa sabah azıcık bir kan geldi saat 7 buçukta bir daha gelen giden yok...doğum kont hapı sonrası böle oluomu yaa anlayamadım ben birşeyyy :44::44::44:
iyi yapmışsın 1 haftaya kalmaz bağımlı oluyorsun:) hoşgeldin kızlar gelmeye başladıkca daha iyi hissetmeye başlıyrum kendimi :) batı bu kadar beklemedim yahu ben
kızlar yaa sabah azıcık bir kan geldi saat 7 buçukta bir daha gelen giden yok...doğum kont hapı sonrası böle oluomu yaa anlayamadım ben birşeyyy :44::44::44:
iyi yapmışsın 1 haftaya kalmaz bağımlı oluyorsun:) hoşgeldin kızlar gelmeye başladıkca daha iyi hissetmeye başlıyrum kendimi :) batı bu kadar beklemedim yahu ben
evet okudum tatlım geçmiş olsun ya düşüğün olmuş inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsıniviiiitt canım öncedende gelmiştim bide dün dikkatimi çekti uğradım baya muhabbet ettik,güzeldi..
ayy kuzummm inş öle olur..yeni evler uğurlu gelir bizlere...Rabbim hayırlısını nasip etsin inşş sizede...
9:
ilk geldiğimde sana yazdım ama görmedin...hayırlısı olsun tatlım canını sıkma yeni çalışmalara hazırla kendini tam gaz
muhtemelen o kanamanın devamı gelecektır gun ıcınde regl tarıhın ise .
alla alla anlamadım bende...:44::44:bende öyle olmadı hiç. d.kont hapı kullandığım aylarda da olmadı bıraktığım ayda da olmadı. bildiğin geldi yani.
gerçek bağlılık bu işte..ne güzel,herkes öyle olabilse keşke..
kızz senin batın 9uydu yerleşme kanaması olmasın oooo:26::26::26::26:
ama aynı zamanda bana doktor hapı ilk bıraktığında ara kanamalar olur sakın korkma demişti..
bak bakalım gün içinde devam edecek mi??
9una kadar gelmezse hala bir umut var demektir
evet okudum tatlım geçmiş olsun ya düşüğün olmuş inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?