Ne güzelll benim eşim oğlak ben oğlak kayınpederim oğlak kendi annem oğlak genelde hep bizdede oğlak var anlayacağınnnneşimin babası da oğlak eşim de oğlak annem de oğlak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzelll benim eşim oğlak ben oğlak kayınpederim oğlak kendi annem oğlak genelde hep bizdede oğlak var anlayacağınnnneşimin babası da oğlak eşim de oğlak annem de oğlak![]()
Eki Görüntüle 740440 ......bunu 19 hazıran da çekmiştim.......
Eki Görüntüle 740441
Eki Görüntüle 740442
Eki Görüntüle 740443
diğerleri bugüne ait........çok net cıkmamıs.....
Eki Görüntüle 740441
Eki Görüntüle 740442
Eki Görüntüle 740443
Biz nişanlılık döneminde aşk'a terfi ettik normaldede genelde hep aşk dedim şimdi işi düşünce ciceeemm diyoo![]()
Eki Görüntüle 740441
Eki Görüntüle 740442
Eki Görüntüle 740443
ben hiç aşkım diyemezdim çok utanırdım nedensebigün askerdeyken aramıştı söyletmeye çalışıyodu ayyyyşşş dedim sonra kımm dedim ozamandan beride ayşkım derim
![]()
ama evlendiğimizden beri aklıma ne gelirse ou söylüom herifim erim kocacık ayyy Allahım geçti utanmalar falan![]()
aaaahh ahhh bizde nişanlıylen bana balım derdi hayatımın anlamı derdii güneşim derdiiii. ama şimdiiii
sadece aşkım canım. dün kızdım zaten bana hiç balım demiyosun sevmiycem seni artık dedim![]()
eheheheheh bende ilk zamanlar bişe diyemiodum kıssss. ne kadar utangaçtık yaaa. elimi tutmaya çalışırdı yanaklarım kıpkırmızı olurdu aaaahhh o günleeeeeeeeeeerr
seviom ben adamımıııııııı![]()
ayyyy ayyyy bak ogünleri hatırladım şimdi bile yüzüm kızardı
ozaman ki elini tutma heyecanı ne günlerdi yaa 5 yıl olmuş hala inanamıyorum
bizim 6 yıl olcak bi kaç ay sonraaa vay beeeeeeee![]()
iiyyhhhhh ne gördün anlat hemen hayır olsun inşallaaahhh canım.![]()
hoşgeldin sılacım
hadi anlat anlat ne gördün hayır olsun inşallah
kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!![]()