• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz nişanlılık döneminde aşk'a terfi ettik normaldede genelde hep aşk dedim şimdi işi düşünce ciceeemm diyoo :1:

ben hiç aşkım diyemezdim çok utanırdım nedense:17: bigün askerdeyken aramıştı söyletmeye çalışıyodu ayyyyşşş dedim sonra kımm dedim ozamandan beride ayşkım derim:1:
ama evlendiğimizden beri aklıma ne gelirse ou söylüom herifim erim kocacık ayyy Allahım geçti utanmalar falan :1:

ben hiç aşkım diyemezdim çok utanırdım nedense:17: bigün askerdeyken aramıştı söyletmeye çalışıyodu ayyyyşşş dedim sonra kımm dedim ozamandan beride ayşkım derim:1:
ama evlendiğimizden beri aklıma ne gelirse ou söylüom herifim erim kocacık ayyy Allahım geçti utanmalar falan :1:

eheheheheh bende ilk zamanlar bişe diyemiodum kıssss. ne kadar utangaçtık yaaa. elimi tutmaya çalışırdı yanaklarım kıpkırmızı olurdu aaaahhh o günleeeeeeeeeeerr:16::16::16::16:
seviom ben adamımıııııııı:16::16::16::16::38::38::38::38::38:

aaaahh ahhh bizde nişanlıylen bana balım derdi hayatımın anlamı derdii güneşim derdiiii. ama şimdiiii :4::4::4::4::4:
sadece aşkım canım. dün kızdım zaten bana hiç balım demiyosun sevmiycem seni artık dedim :57::57::57::57::57::57:
:1: çok şekersin.. benımki Allahtan o konuda rahat eğer beni kızdırmak istiyorsa ismimi uzatarak söyluyo :1: çok komik söyluyo ama.. kızmaktan çok gülesim geliyo:1::1: sinirliyse garııı diyo ne var herif yine ne istiyon diye çemkiriyorum bende :52::52:

bende karamel sosunu cok severimde ondan dolayı karamel sosu yaptım ismimi :1::1:

eheheheheh bende ilk zamanlar bişe diyemiodum kıssss. ne kadar utangaçtık yaaa. elimi tutmaya çalışırdı yanaklarım kıpkırmızı olurdu aaaahhh o günleeeeeeeeeeerr:16::16::16::16:
seviom ben adamımıııııııı:16::16::16::16::38::38::38::38::38:

ayyyy ayyyy bak ogünleri hatırladım şimdi bile yüzüm kızardı
ozaman ki elini tutma heyecanı ne günlerdi yaa 5 yıl olmuş hala inanamıyorum

ben geldim kızlar:3::3::3:
evet aldım akrilim ama bayağı bi terlemişim rüyalar gördüm bi sürü

dünürüüümmmmmmmmm sevilayyyycıımmmmmmm nerdesinn kızzz uğramadın bugün hiç burayaa:5::5::5::5::5::5::5:

Size yetişemiyorummm :20::20::20:

Yeni gelen CanLar!!!!! Hoşgelmişsinizzz Sefalar getirmişsinizzz :70:

Cokkkkkk acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52:

kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo :52::52::52::52:
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!:64::64::64::64::64::64:

kızlar ben çıkıyorum bırazdan mesai biticekkk.. pazartesi inşallah benim kırmızılar gelmezde kan tahlili yaptırırım da yüksek yüksek değerlerim cıkarda bebişim benimledir inşallahhh.. dualarınızı eksik etmeyin.. h sonu giremem büyük ihtimal hepicinizi cokk seviyorum.. kendinize ve bebişlerinize göbişlerinize heepp iyi bakınnnnnnn :54::54:

kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo :52::52::52::52:
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!:64::64::64::64::64::64:

canım benim çok sevindim senin adına ben annemi görmeyeli nerdeysa 1 sene olacak çoookkk özledimmm

Back
X