Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 1 hafta önce adet yerine 2-3 gün kahve akıntı yaşadım
bugüne kadar bekledim sabah idrar testi NEGATİF çıktı
pzt doktordan randevu aldım

benım kucukte olsa hala bır umudum var tam anlamıyla regl olmus sayılmam leke gibi geldı ve özür dileyerek kırmızılı beyazlı sümük gibi bir şey geldı hatta kırmızıdan zıyade kahverengı gıbı kasıkta agrım var ama regl agrısı gıbı degıl bakalım beklıcem bugun sabah kesılırse test yaparım

ben de seninkine benzer durum yaşadım geçen hafta
önce pembe leke geldi ok adet oluyom dedim ertesi gün koyu kahve akıntı yaşadım
3.gün olmadı 4.gün de kahve akıntı yaşadım bitti
ben de pko ar snırım ondan oldu yine

arkadaşlar akıntım var bu hamilelik belirtilerinde oluyo mu ya :44: kendimi baya odakladım şu hamilelik olayına hislerim öyle söylüyo da bakalımm :44:

asıl çamaşır suyu dirensin hatta yazık kaplar dirensin :30::30::30:
her yer çamaşır suyuu her yer çiş :kkk::kkk::kkk::kkk:

Krize girdim o kadar muhabbetinizi güldüm canım ama bu cümleme gülerken kocamdan deli damgası yedim hee:)))))

Radyologg merammm yaa yapmayın üzmeyin kendinizi daha fazla Allah'ın izniyle olacak ama hayırlısıyla olsun inşallah.

Meracımm ablasının kuzusu bi problem yok herşey yolunda bir problem yok doktora da git için ferahlasın bi olur mu???Allah'ın izniyle.çok yıpratma kendini.olursa güzel olcak olmadıysa da önümüzdeki ay hayırlısıyla olsun inşallah... :(((

Offf ne dicemi bilemedim ya...

kızlar sonucum 1.2 çıkmış bu nasıl olur yha nasıl olrda ben adet olamam suan çok kötüyüm bütün hayallerim uçtu yok oldu

canım ya hayırlısı böyleymiş doktora git bakalım ne diyecek gecikmen için de kötü şey düşünme ben de şehir dışına çıkıp gelince oluyor bende de gecikme bir de çok aşırı strese girdiğimde

kızlar sonucum 1.2 çıkmış bu nasıl olur yha nasıl olrda ben adet olamam suan çok kötüyüm bütün hayallerim uçtu yok oldu
canımmm benımmm.. sen hangi arada kan tahlili verdirdin ki ??? belki geç döllenme olmuştur? olamazmı olabilirrr....geldimi adetin. gelmediyse pazartesi dr a git. bi baksın bakalmmm.. lütfen üzme kendini. sen bana böylemi destek olmuştun ??:38: hayırlısıysa olsun.. canımızı sıkmak yokkkkkk önümüzdeki maçlara bakıcaz artkkkk:29:

kızlar inşallah güzel haberler alırız bugün benim son 2 gün bakalım. karnım acayip şiş arada midem bulanıyo gibi oluyor ama akıntı yok pembe işarette gelmedi ya regl olursam :43:

hoşgeldin güzel annecikkk. bu gün nasılsınnnn... :6: :3::3:

ben iyiyim de boğazlarım için aynı şeyi söyleyemicem...sanırım soğuk bişeyler içtim dün..sade soda içtim sadece ama açık havada tepede askılıyla içilmezmiiş herhalde öğrenmiş olduk...kahvaltı yapmadım daha ağzıma naneli şeker attım geçirmeye çalışıyorum:26:

Günaydınnnnnnn kızlar nasılsınız? Ben iyiyim Allaha şükür yarın doktor kontrolü var. Dua edin bana bebişim büyüyor olsun , sağlıklı olsun

günaydın kızlarrrr bu gün o kadar cok mutluyum ki.. çünkü bu gün cumaaa :52: ve 2 gün tatıllll :52::32::32::32:
eveeeeettttttttttttttt herkese neşeyle günaydın dediğim tek günnn cumaa günüüüüü:52::52::52:

ben iyiyim de boğazlarım için aynı şeyi söyleyemicem...sanırım soğuk bişeyler içtim dün..sade soda içtim sadece ama açık havada tepede askılıyla içilmezmiiş herhalde öğrenmiş olduk...kahvaltı yapmadım daha ağzıma naneli şeker attım geçirmeye çalışıyorum:26:

kuzucum dikkat et kendine geçmiş olsun sıcak tut kendini sıcak suya bal koy içi o da yumuşatır :16::16:

Günaydınnnnnnn kızlar nasılsınız? Ben iyiyim Allaha şükür yarın doktor kontrolü var. Dua edin bana bebişim büyüyor olsun , sağlıklı olsun

kocaman olmuşturr kızzz bebişinnnn güzel haberlerini bekliyor olcazzz:38::38::38:

o nasıl oluyormuş nerden baktın bende bakayım :)

rus takvimi mi ilk defa duyuyorummm hemen bakmalıymmmm:30::30::52::52:

naneli şeker cidden ilaç gibi çok faydalı :1: kahvaltını ihmal etme.. havalar değişik bu gunlerde.. cok normal hasta olman. polikliniğe boğaz ağrısıyla günde kaç kişi geliyor kimbilir.. sıcak diye herkes klimanın karşısına geciyor yatıyor sonra soluğu kbb de alıyor:1: ateşini sürekli kontrol et. ateşin çıkacak olursa ılık bi duş al.. ve ilaç sakınnn kullanmaaa... eğer çok kötü olacak olursan sadece parol yada minoset al canımmm

ay o kadar şey yazdımmm günaydınnn demedimmmmm:1::1::1: günaydınnnnnnnnnnnn tatlıı kızlaaarrrr:52::52::52:

Back
X