• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar benım adetm 5 gun geçti 2 gun önce test yaptım negtf :43: henuz adet olmadım ve adete dair hiçbir belirtm yok sankı olmuş olmuş bitmiş adetım öyleyım ya:43::43::43:

Adet dönemin 15 gün geçtikten sonra tekrar yap bazen ilkinde çıkmayabiliyor stres yapma diycem ama insanın elinde olmuyor demi.inşallah tutar:nazar:

kırmızılar bol bol geliyorrr yaaa:14::14::14: offf moralman çkötümm bennnn:14::14:

şimdi benim 1 ay 31 günde geldi. bu ay 26 günde...ben yumurtlama dönemi falan hesaplamıcam artık...resmen kendi psikolojimi bozdum 2 aydır yaaa:5:

kırmızılar bol bol geliyorrr yaaa:14::14::14: offf moralman çkötümm bennnn:14::14:

şimdi benim 1 ay 31 günde geldi. bu ay 26 günde...ben yumurtlama dönemi falan hesaplamıcam artık...resmen kendi psikolojimi bozdum 2 aydır yaaa:5:[/QUOT

off bu bekleyiş adamı zaten stresten öldürüyor. zaten stresten olacağı varsada olmuyor ilk denemelerin mi.

dün ağzımda garip bir tatsızlık vardı ve akşam çok bulantım oldu midemi üşüttüm herhalde dedim ki midem davul gibi şiş şimdi de geniz akıntısı ve hapşırık eşlik ediyor oysa batıma 8 gün var hasta olucam herhalde ,moralim bozukken çok kolay hastalanabiliyorum ben

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

şimdi benim 1 ay 31 günde geldi. bu ay 26 günde...ben yumurtlama dönemi falan hesaplamıcam artık...resmen kendi psikolojimi bozdum 2 aydır yaaa:5:

stres yok canım. senin bi kaç ay düzensizlik olabilri. ilacı yeni bıraktın çünkü. sonra düzene girer. sen çalışmalara devam et ama gün hesaplamadan. akışına bırak gelir bebek göbişine inşallah :34::34:

insanın kendisini hazır hissetmesi lazım her açıdan. Hem yeni evli olunca doğal olarak borçlarda oluyor bir yandan da evliliğin tadını çıkaralım dedik eşimle ayrı şehirlerdeydik doğru düzgün bir araya gelememiştik,gezememiştik bekarken, evlendiğimizde bol bol acısını çıkardık:)) ara ara istiyordum ama sonradan hep bu fikri kafamdan atıveriyordum . Zamanı böyleymiş demekki şuan hazır olduğumu daha çok hissediyorum mesela her açıdan o duygu girdi içime:16::16:

merhaba canım ben dün yoktum gündüz sonrada geçmişi okuyamadım rahatsız olduğum için ben de 4 yıllık evliyim ve 4.yılımızda ilk denememizdi erteleme rekoru maalesef bende ama şimdi kendime çok kızıyorum :25:

canım bak bu ay düzene giricektir artık içini ferah tut şöyle düşün bir an evvel sökülsün bitsin ki yeni ay yeni umut gelsin:16:

merhaba canım ben dün yoktum gündüz sonrada geçmişi okuyamadım rahatsız olduğum için ben de 4 yıllık evliyim ve 4.yılımızda ilk denememizdi erteleme rekoru maalesef bende ama şimdi kendime çok kızıyorum :25:

canım bak bu ay düzene giricektir artık içini ferah tut şöyle düşün bir an evvel sökülsün bitsin ki yeni ay yeni umut gelsin:16:

ayy inişş kuzum yaa girsin artık düzene...ve bitsin...her ay gerçekten beklemek çok zormuşşş:31:

stres yok canım. senin bi kaç ay düzensizlik olabilri. ilacı yeni bıraktın çünkü. sonra düzene girer. sen çalışmalara devam et ama gün hesaplamadan. akışına bırak gelir bebek göbişine inşallah :34::34:

öle yapıcam canım artık...hiç beklemicem etmicem...kısmet dicem geçicemmm:29:

off bu bekleyiş adamı zaten stresten öldürüyor. zaten stresten olacağı varsada olmuyor ilk denemelerin mi.

aynenn yaaa...kırmızılar gelincede dünyan karaıyor birandaaa:19::19: 2. ay oldu bu ama il ay çok denememiştikkk:31:

iyilik sağlık canım. sen nasılsın bebişin nasıl bakalım. üzüyomu annesini yeğenimiz :16::16::16:

yok canım çok üzmüyor akıllı olacak teyzesi banim ki kalp atışlarını dinledik pazartesi günü 2 gün işe gitmedim bugün başladım ama hiç işe gelmek istemiyorum izin verseler gitmesem işe ne güzel olur

adet gördün mü ben hamilesindir diye umut ediyordum hayırlısı olsun canım.

Artık ovulasyon hesaplama yok kızlar doğal akışına bırakıyorsunuz artık :16::16::16:

yok canım çok üzmüyor akıllı olacak teyzesi banim ki kalp atışlarını dinledik pazartesi günü 2 gün işe gitmedim bugün başladım ama hiç işe gelmek istemiyorum izin verseler gitmesem işe ne güzel olur

yorgunluk halsizlik yapıyo mu bebiş. bakalım ben hamiş olduğumda nasıl çalışcam.hep kaytarırım kiiii :9::9:

adet gördün mü ben hamilesindir diye umut ediyordum hayırlısı olsun canım.

Artık ovulasyon hesaplama yok kızlar doğal akışına bırakıyorsunuz artık :16::16::16:

bende bir umut bekliyordum ama ne yazıkki adet oldum şekeirm..
ovulasyon falan yok...analarımız bizi ölemi doğurmuş hıhh:19::19:

Kendine kızma bence demekki öyle olması gerekiyormuş herkes evladına daha iyi bir gelecek sunmak ister her açıdan hazır olmak ister. Vardır bi hayır bundada öyle düşün. Allah tez zamanda göbeciğine bir avlat kondurur inşallah :))

Kendine kızma bence demekki öyle olması gerekiyormuş herkes evladına daha iyi bir gelecek sunmak ister her açıdan hazır olmak ister. Vardır bi hayır bundada öyle düşün. Allah tez zamanda göbeciğine bir avlat kondurur inşallah :))

inşallah canım ev sahibi olmak istedik ama kısmet olmadı benim işten ayrılmam falan gerekti eşimin tarafı gevşek davrandı yalan oldu yani bir de kan verirken ben fenalaşırdım ve 4 aylık biir tedaviyle onu da yenip anne olmaya tamamnen hazır hissettim kendimi şimdi de sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar ya bu ay bana bir şey oldu ben bekleyemeyeceğim sanki şu erken gebelik testlerinden alıp yapmamak için kendimi şu an zor tutuyorum:26:

ya bizim kızlar nerde 38s caydin buschy ve aklıma gelmeyen kızlar darılmayın kafam dağınık bu ara

Back
X