ne kadar geç yapsam o kadar iyi diye dayanmaya çalışıyorum canım şu an 7 gün var
daha çok varmış biraz daha bekle hamile gibi mi hissediyorsun kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar geç yapsam o kadar iyi diye dayanmaya çalışıyorum canım şu an 7 gün var
inşallah canım ev sahibi olmak istedik ama kısmet olmadı benim işten ayrılmam falan gerekti eşimin tarafı gevşek davrandı yalan oldu yani bir de kan verirken ben fenalaşırdım ve 4 aylık biir tedaviyle onu da yenip anne olmaya tamamnen hazır hissettim kendimi şimdi de sabırsızlıkla bekliyorum
aynı dert bende de var canım çalışıyorum ben hala çalışmışken evim olsun istedim ama baktım benim istememle olmuyor kendi başımıza yapamıyoruz gücümüz yetmiyor ee destek çıkan yok herkes kendi geçim derdinde bende bari çocuk yapayım 2/3 yaşına kadar büyüdükten sonra yine çalışmaya devam ederim alırsak ozaman alırız dedm.
daha çok varmış biraz daha bekle hamile gibi mi hissediyorsun kendini
canım karmakarışığım inan ben de nasıl hissettiğimi bilmiyorum
aynı dert bende de var canım çalışıyorum ben hala çalışmışken evim olsun istedim ama baktım benim istememle olmuyor kendi başımıza yapamıyoruz gücümüz yetmiyor ee destek çıkan yok herkes kendi geçim derdinde bende bari çocuk yapayım 2/3 yaşına kadar büyüdükten sonra yine çalışmaya devam ederim alırsak ozaman alırız dedm.
ben de evliliğimin 3.yılında işten ayrıldım,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir ev de daha sonrası artık kiralar düşük olsa ses etmiycem ama 800 kira vermek zorluyor istanbulda biraz daha kalıp daha uygun semtlere bakıcaz onlar da işe uzak olcak yien aynı paraya gelicek aslında hakkımızda hayırlısı olsun
şimdi sana günler geçmiyodur canım benim
günaydın kızlaaaaaRne zmandır yoktum özledim szii
![]()
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmm![]()
Günaydın kızçelerimmmm
Biraz işlerim biriktiği için fazla duramıcamhepiciğinizi seviyooorruuummm
![]()
günaydın kızlaaaaaRne zmandır yoktum özledim szii
![]()
evet geçmiyor geçen ay ilk denememdi sanki daha rahat bekledim ama bu ay bir sabırsızlık çöktü bana bir de mide bulantım var hamilelikten değildir ya midemi üşüttüm ya da geniz akıntım yüzünden diye düşünüyorum stres de olabilirçok zormuş beklemek gün yaklaştıkça daha zormuş
ben de seni ağrıların azaldı mı ben de ağrılı adet olurum o yüzden seni iyi anlıyorum
az daha bekle canım. benimde 5 gün var. muradımıza ereriz inşallahkızlar ya bu ay bana bir şey oldu ben bekleyemeyeceğim sanki şu erken gebelik testlerinden alıp yapmamak için kendimi şu an zor tutuyorum:26:
hoşgeldin kıs. ne var ne yok. bizde seni özlediikgünaydın kızlaaaaaRne zmandır yoktum özledim szii
![]()
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmm![]()
benim kırmızılar geldi canım sormuşsun
![]()
benim kırmızılar geldi canım sormuşsun
![]()
adet gördün mü ben hamilesindir diye umut ediyordum hayırlısı olsun canım.
Artık ovulasyon hesaplama yok kızlar doğal akışına bırakıyorsunuz artık![]()