• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az daha bekle canım. benimde 5 gün var. muradımıza ereriz inşallah :34::34:

hoşgeldin kıs. ne var ne yok. bizde seni özlediik :16:

hoşgeldin canım :3::3:

hoşbuldum bebeğimmmm:16: iyiyim ya nasıl olsun :31: bildgn gbi :31:

ya bizim kızlar nerde 38s caydin buschy ve aklıma gelmeyen kızlar darılmayın kafam dağınık bu ara

:16::16::16: geldim canım ben... işlerim yoğun biraz giremedim malum bu hafta çok aksattım işlerimi :53::53:

sende sabret sakın test mest yapiim deme insanın psikolojisi daha çok bozuluyo geçsin adetin 3-4 gün sonra kan ver :34::34:

Bugün azaldı çok şükür.... akşam sıcak banyo buscopan ve yatak :43::43:

Ara ara oluyo böyle ağrılar normal mi acaba :51::51:

benimde doğum kont. hapı kullanmadan önce öle olurdu...ne şiddetli ağrılardı aman yarabbim...ilacı bıraktım 2 aydır adet olduğumu bile fark edemiyorumm...:nazar::nazar:

:16::16::16: geldim canım ben... işlerim yoğun biraz giremedim malum bu hafta çok aksattım işlerimi :53::53:

sende sabret sakın test mest yapiim deme insanın psikolojisi daha çok bozuluyo geçsin adetin 3-4 gün sonra kan ver :34::34:

zor tutuyorum kendimi :4: midem de kötü zaten üst üste geldi

Ettik canım devamlı :34: aşağıda gri gri isimlerimiz yazıyordu bilmem farkettin mi :9::9::9: sadece beğenebiliyorduk yazılanları

evet evet farkettimmm gördüm.. çaktırmadan takip ettim sizi hehehehhe :8:

ben de sana hoşgeldin deyip kendimi tanıtmıştım geçmiş sayfalarda görebildin mi:31: dün sormuşsun ben yoktum akşam geldim

kızlar günaydın.....ben regl oldum :43: bugun 3. gunu ve bana doktor yolu gözüktü.......bu ay 3. denememizdi.....doktora gıtmek ıcın belkı cok erken ama ben gıdıp butun hormon testlerımı yaptırmak ıstıyorum........en azından hormonlarım da sorun varmı sorusu kafamdan cıksın ve daha rahat bebek çalısmalarına devam edeyım ıstıyorum......

kızlar günaydın.....ben regl oldum :43: bugun 3. gunu ve bana doktor yolu gözüktü.......bu ay 3. denememizdi.....doktora gıtmek ıcın belkı cok erken ama ben gıdıp butun hormon testlerımı yaptırmak ıstıyorum........en azından hormonlarım da sorun varmı sorusu kafamdan cıksın ve daha rahat bebek çalısmalarına devam edeyım ıstıyorum......

sağlık olsun canım. gecikmişmiydi senin. batın ne zamndı ki :26:

canım gidip gelinca yazar mısın ben de merak ediyorum düzenlia det gördüğüm için doktor sorun yok demişti ama ben de olmazsa yaptırmak istiyorum bakalım doktor sana ne diyecek testlere gittiğinde

bende yarın gidicem şekerim.. yarın 3.günüm..
zaten hastanede çalışıyorum elimin altında olan şeyden faydalanayım..
adetin 2-3. günü oluyormuş hormon testi..yumurtalıklarımada baktırcamm..
en azından sorun varsa bilelim değilmii:34::34:

Son düzenleme:

canım benim bi sıkıntı yoktur inşallah hiç merak etme doktora gitmen iyi olur senin içinde bebek içinde

merhaba canım hoş geldin ben de 26 yaşındayım istanbulda oturuyorum.4 yıllık evliyim ve 2.denemem bu ay batım 11-12 temmuz

ben de sana hoşgeldin deyip kendimi tanıtmıştım geçmiş sayfalarda görebildin mi:31: dün sormuşsun ben yoktum akşam geldim

şimdi sen söyleyince baktım canım hehehe şimdi gördüm,kusura bakma.. sayfa çok ilerlemişti çünkü okuyamadım geçmişi :34: o zaman geç kalmış bi "memnun oldum" diyorum.. sende İst'dasın demek,ne güzel :16: aaay ayrıca hemen hemen hepinizin yeni yeni denemeleri çocuk için,oldukça taze anne adayları yani :1:

sağlık olsun canım. gecikmişmiydi senin. batın ne zamndı ki :26:

3 temmuzdu cnm 2 temmuz da oldum.....

canım gidip gelinca yazar mısın ben de merak ediyorum düzenlia det gördüğüm için doktor sorun yok demişti ama ben de olmazsa yaptırmak istiyorum bakalım doktor sana ne diyecek testlere gittiğinde

yazarım tabı ki......benım adetlerım de full duzenlı sayılmaz.15 gun gecıktıgını bılıyorum ben....

bende yarın gidicem şekerim.. yarın 3.günüm..
zaten hastanede çalışıyorum elimin altında olan şeyden faydalanayım..
adetin 2-3. günü oluyormuş hormon testi..yumurtalıklarımada baktırcamm..
en azından sorun varsa bilelim değilmii:34::34:

evet 2. veya 3. gunu oluyormus .....kesınlıkle yaptır.....ben 3 ay önce gıttıgımde şöyle bır baktı ultrasonla bır sey yok demıstı ama benım ıcıme sınmedı kan tahlılı yaptırmadı..1 sene olmazsa öyle gel demişti....

lcanım geçmiş olsun üzüldüm :5: inşallha diğer aya habeini alıcaz... doktora gidceksen eger eşininde smermiyogram testi filn yaptırın düşünmekten iyidir bence tatlmm

Back
X