• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamiş olan arkadaşlar tecrübeniz olanınız varsa cevap verebilir mi ?

batım :20 Temmuz
Ama ben bu sabah damla damla pembe akıntım geldi.batıma daha 10 gün var adetim hiç bu kadar erken geldmi.ve hiç bu kadar açık pembe lekelenme olmadı. kafam karışık hamiş olan arkadaşlarda böyle bişey olan varmı?

ayrıca adet ağrısı gibi hafif kasıklarımda ağrı var .başkada belirtim yok.

cevap verirseniz memnun olurum.yerleşme kanaması diye bişey varmış .bu o olabilir mı ?:53::53::53::53::42::42
kadınların % 25 inde yerleşme kanaması olurmuş bende olmadı bazı arkadaşlarımızda oldu inşalah sendede yerleime kanamasıdır canım çok dikkat et kendine ağır iş yapma bebişin tutunmaya çalışıyordur annesi:16::16::16:

hamiş olan arkadaşlar tecrübeniz olanınız varsa cevap verebilir mi ?

batım :20 Temmuz
Ama ben bu sabah damla damla pembe akıntım geldi.batıma daha 10 gün var adetim hiç bu kadar erken gelmedi.ve hiç bu kadar açık pembe lekelenme olmadı. kafam karışık hamiş olan arkadaşlarda böyle bişey olan varmı?

ayrıca adet ağrısı gibi hafif kasıklarımda ağrı var .başkada belirtim yok.

cevap verirseniz memnun olurum.yerleşme kanaması diye bişey varmış .bu o olabilir mı ?:53::53::53::53::42::42
Bi test falan yapsna ? benım arkadaşm hamile oldğnu 5 ay anlamamış 5 ay adet olmuş düzenli olarak.. :53: belki öyle bseydir ? yada yerleşme kanaması olmuş olabilir. net sonuc için ilk önce idrar sonrasında kan testi ver canımmmmmm hadi yap da haber verrr merakta koyma biziiii :52::52::52: ayhh inşallah hamişsindirrr :ssz:

Günaydınlarr hepinize musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.bu sayfaya bakamdım 2 gündür nasıl gidiyor varmı güzel haberler. ben adet oldum malesef kanamam çok olunca doktora gittim kist oluşmuş ondanmış. neyse bu bahaneylede bütün kontrollerimi yaptırdım hormon testi felan sonuçlar temiz çıktı. bebek düşündüğümüzü söyleyince folkasit verdi vitamin ilacıymış kullanan varmnı bu ilaçtan arkadaşlar. bebek oluşumunu hızlandırıyor mu:):9::9::9::9::9:

ay bi günaydın diyemedimmmmm günaydınnnnnnn güzellerrrrrrrrrr:16::16: hayırlı ramazanlar diliyorumm ben oruç tutamıyorum malesef kendimi bir tuhaf hissediyorum o yüzden rabbim bereketini sofralarımızdan eksik etmesin tutulan oruçları edilen duaları kabul etsinn...

kadınların % 25 inde yerleşme kanaması olurmuş bende olmadı bazı arkadaşlarımızda oldu inşalah sendede yerleime kanamasıdır canım çok dikkat et kendine ağır iş yapma bebişin tutunmaya çalışıyordur annesi:16::16::16:

teşekür ederim cevabın için ,inşallah inşallah .
her ay bekliyoruz ama ben geçen batımdan beri beklemiyorum artık ,oluruna bıraktım herşeyin hayırlısı

teşekür ederim cevabın için ,inşallah inşallah .
her ay bekliyoruz ama ben geçen batımdan beri beklemiyorum artık ,oluruna bıraktım herşeyin hayırlısı
en iyisi olurunu bırakmak o zaman geliyor bebişler çok üstüne düşünce gelmiyorlar nazlılar azıcık:9::9::9:

Günaydınlarr hepinize musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.bu sayfaya bakamdım 2 gündür nasıl gidiyor varmı güzel haberler. ben adet oldum malesef kanamam çok olunca doktora gittim kist oluşmuş ondanmış. neyse bu bahaneylede bütün kontrollerimi yaptırdım hormon testi felan sonuçlar temiz çıktı. bebek düşündüğümüzü söyleyince folkasit verdi vitamin ilacıymış kullanan varmnı bu ilaçtan arkadaşlar. bebek oluşumunu hızlandırıyor mu:):9::9::9::9::9:

Evet canim ben iki aydir kullaniyorum folidoce 400 mg (icinde b12 vit var) bebek icin hazirlik canim sinir sistemi hastaliklarini onlemesi icin hamilelikten uc ay pnce baslanmasi oneriliyor ben uc ay kullandim bir ay biraktom simdo yenidrn basladim ins kalbine gore verir allah

ay kızlarr catlıycam meraktan bes dakıkada bır ınternet sıtesıne gırıp bakıyorum offf ya bu kadar heveslenecegımı bılmıyodum daha uc ay oncesıne kadar omrumce tek cocuk kalcam dıyodum hale bakk

ay kızlarr catlıycam meraktan bes dakıkada bır ınternet sıtesıne gırıp bakıyorum offf ya bu kadar heveslenecegımı bılmıyodum daha uc ay oncesıne kadar omrumce tek cocuk kalcam dıyodum hale bakk

hayırlısyla güzel haberler alırsın inşallah canım..
öğleden sonra mı çıkacak sonuç:31::31::31:

Merhaba kızlar, bu aralar iş yoğunluğundan pek giremiyorum herkes iyimi ?, umarım herşey yolundadır

mrb canım ben evde olduğum halde yoğunum:31:
sen fazla yorma yorma kendini olur mu:29::29:
ben iyiyim canım sen nasılsın:13::13:

Gunaydin kizlar ramazanin bir gununu arkamizda biraktik rabbim tutabilen herkese sabir versin yardim etsin:) kizlar birsey soracagim adetime son 6 gun kaldi ve benim kasiklarima kramplar giriyor resmen yumruk atiyorlar bir kac gun onceki sislik indi ben mi kendimde belirti ariuprum acaba bu yuzden mi oluyor bunlar :(

Gunaydin kizlar ramazanin bir gununu arkamizda biraktik rabbim tutabilen herkese sabir versin yardim etsin:) kizlar birsey soracagim adetime son 6 gun kaldi ve benim kasiklarima kramplar giriyor resmen yumruk atiyorlar bir kac gun onceki sislik indi ben mi kendimde belirti ariuprum acaba bu yuzden mi oluyor bunlar :(

günaydın canım evet çook şükür kazasız belasız geçirdik dünü..
bak canım 10 gün öncesinden belirtiler başlar çoğu kişide fakat psikolojikte olabilir bu belirtiler..
adetinin geçmesini beklesen daha iyi tatlım:31:

:) ay ne guzel insallah guzel haberler alirsin iki saat gecmek bilmez simdi :)

hayırlısyla güzel haberler alırsın inşallah canım..
öğleden sonra mı çıkacak sonuç:31::31::31:

12 gıbı ogrenırsın dedı doktor gıtmeme gerek yok ınternetten yada arayarak ogrenebılırsın dedı aramaya cesaretım yok ama netten bakıyorum ıkıdebır

günaydın canım evet çook şükür kazasız belasız geçirdik dünü..
bak canım 10 gün öncesinden belirtiler başlar çoğu kişide fakat psikolojikte olabilir bu belirtiler..
adetinin geçmesini beklesen daha iyi tatlım:31:

Insallah benim yarattigim degilde gercek belirtilerdir :) ya sabir az kaldi gecer elbet 6-7 gun dediginde ramazan vasitasiyla hizli gecer hemde demi :) sagol canim ilgin icin bu arada pek bakamiyorum isten vakit bulup guzel haberler var mi

Back
X