• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde 3 oldu... bu 4. denemeyi yaptık sonuç bekliyorum... Ben çalışmaya başlamadan önce gittim muayane etti bir sorun yok temiz yurtalıkların dedi kan testi yaptı (tirod şeker v.s.) onlarda güzel.. 1 yıl içinde olur dedi...:16::16:

ilk deneme de enfeksiyon oldum yine gittik yine sorun yok dedi 2 ay daha olmazsa hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum :31::31::26:

Stres yapmayin kizlar Rabbim biliyo verecegi zamani ben ilkinde korundugum ve sakinci gun olmadigi halde oldum adetime bes gun kala olmusum dusunun . Rabbim verecegi zamani biliyo

en doğrusu canım...bizim bu ay çalışma falanda az oldu zatiii...aman napalım diğer aylara kısmettt :8::8:

Valla 1 gün denemeyle hamiş olanı var biliyosun.. Allah yazmışsa oluyor.. Doğacağın tarih ve öleceğin tarih değişmezmiş biliyorun kısmet herşey bakarsın olur canıkomm:52::52::52::52:

Stres yapmayin kizlar Rabbim biliyo verecegi zamani ben ilkinde korundugum ve sakinci gun olmadigi halde oldum adetime bes gun kala olmusum dusunun . Rabbim verecegi zamani biliyo

hani adete 4-5 gün kala hamile kalınamazdı ulennn yalan yalnış sölüolar...al örnek iste...
acaba çift yumurtlamanmı oldu o ay:44::44:

:1::1::1: ama gerçekten yok pampaa yaaa:9::9:
kızz ben senden bu ay ümitliyim...içime doğduuu :8::8::8:

İnşallah canım bu ay çok istiyorum ama dua edin benim için... hem evlilik yıldönümünde eşime süpriz olacak hemde eşim nisan doğumlu şimdi olursa nisan da doğacak :16::16::16::16::16:

İnşallah canım bu ay çok istiyorum ama dua edin benim için... hem evlilik yıldönümünde eşime süpriz olacak hemde eşim nisan doğumlu şimdi olursa nisan da doğacak :16::16::16::16::16:

ayy yavrumm hadi inş...hemde bayramda bombayı patlatıverirsinn ne güzel olurrr:16::16::12::12:

hani adete 4-5 gün kala hamile kalınamazdı ulennn yalan yalnış sölüolar...al örnek iste...
acaba çift yumurtlamanmı oldu o ay:44::44:

Yok canim gec yumurtlamisim :) beta hcg bile cok dusuk cikmisti hatta ilk basta dis gebelik sandilar. Rabbim ol deyince olur onun icin gune bakmadan iki gunde bir muhabbet getek. Bu ay bende umitsizim gecikmemde piskolojik kesin uoksa sadece 3-4-6 temmuzda muhabbet ettik :9:

Yok canim gec yumurtlamisim :) beta hcg bile cok dusuk cikmisti hatta ilk basta dis gebelik sandilar. Rabbim ol deyince olur onun icin gune bakmadan iki gunde bir muhabbet getek. Bu ay bende umitsizim gecikmemde piskolojik kesin uoksa sadece 3-4-6 temmuzda muhabbet ettik :9:

adete 4-5 gün kalada oluyor mu yaaaa :52::52::52:

adete 4-5 gün kalada oluyor mu yaaaa :52::52::52:

Oldu kuzum oldu hatta o kadar emindim ki kendimden sekiz gun gecti :52: ben hala adet olcam diye bekliyorum silik cizgiyi gorunce bile inanamadim uc kere yaptim ucude cok silik 5 dk sonra ancak silik cizgi cikti landa bile deger dusuktu neden cunku yeni dusmus rahme 1-2 haftalik

selammm kızlar nasılsınız :3:
arasıra girip yazılanları okuyorum ama fazla duramıyorum hiççç halim yok hep yatıyorum inşallah kendime gelmeye başlarım artık :37:
pc.de yatağa aldım artık :9: sıkılıyorum tek başıma napimmmm :31:

selammm kızlar nasılsınız :3:
arasıra girip yazılanları okuyorum ama fazla duramıyorum hiççç halim yok hep yatıyorum inşallah kendime gelmeye başlarım artık :37:
pc.de yatağa aldım artık :9: sıkılıyorum tek başıma napimmmm :31:

hoşgeldin canım. dikkat et kendine. bebeğinle dinlen bol bol. ilk zamanlar biraz zorlar belki sonra rayına oturur merak etme inşallah :16::16::16:

Back
X