- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
bencede çıkmaz gibime gelio
yada ince bi çizgi çıkar belki
varsada yok cıkabılırmı acaba bılemedım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede çıkmaz gibime gelio
yada ince bi çizgi çıkar belki
slm nasılsınız kızlar
kan testi yaptıracaksın canım kesin sonuç içinn![]()
aman yoksada bosu bosuna para verıcem he
huhuuuu kızlaar napıyosunuzzz?
iyiyiz yavrum sen nasılsınn![]()
iyiyim tatlım sıkıcı bir gün geçmek bimedi bi türlü :18::18::18::18::18:
Kızlar merhaba ben kist için 3 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım kistim erimişti bu ay adetin son günü ilişkiye girdik aceba hamile kalma sansım varmıdır benim hiç umudum yok ama ara arakasıklarıma tuhaf tuhaf agrılar giriyo bi kaç saniyeliğine de olsa
iyiyim tatlım sıkıcı bir gün geçmek bimedi bi türlü :18::18::18::18::18:
canım sen bu ay çalışmaları aksatma kist gittiyse hormonların normale döner zaten yakındır tabiki hamile olursun neden olmayasın kendini hemen olumsuz düşünmeye itme.doktora gittinmi kist bittikten sonra bence bir doktora görün hemen herseyı kontrol ettir onun rahatlıgı ile agustos ayında yumurtlama testi de alarak takip ile çalışmalara başlarsın inşallah allahım da sana nur topu gibi bebiş verir :)
inşallah cnm cok sağol evet hap bittikten sonra doktorum gel demişti gittim kist erimişti akıntım vardı vajinal tablet verdi kullandım smear testim de temiz cıktı gebe kalmak içi bi sıkıntı yok folik asite basla dedi ama işte hapın etkisi hala gecerli olurmu bide daha yeni böle kasıklarda belirti olurmu bazen girdiğinde yürütemez hale getiriyo
Kızlar merhaba ben kist için 3 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım kistim erimişti bu ay adetin son günü ilişkiye girdik aceba hamile kalma sansım varmıdır benim hiç umudum yok ama ara arakasıklarıma tuhaf tuhaf agrılar giriyo bi kaç saniyeliğine de olsa
pozitif demek benceeekızlar dün gebelik testi yaptım 1 çizgi vardı 2.den eser yoktu bugun tekrarladım 2.çizgi silik bir şekilde ucuk bir pembe bu nedemek şimdi pozitifmi negatif mi ? oooooooffff
hiçte bilem içim şişti yeminlen bitmedi bugün ufff.. sana her gün güzel anacımnoldu da sıkıcı diyon güzelim güne kızımselam bu arada millet
![]()
süper o zaman folik asiti aksatma o çok işe yarıyor hemen başla bu kadar cabuk belirti olurmu onu bilememama testlerin temiz cıkmıs ya o cok cok güzel bat'ın ne zaman bu ay olmasa bile önümüzdeki ay daha yüksek ihtimalin allahın izniyle doğm kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalanda var sonra kalanda var benimde bu ay sol da cok agrım oldu 2 gun surdu hatta doktora gıttım belkı kist vardır diye birsey cıkmadı sukurler olsun temiz ama ne oldugunu bilmiyorum hala bende adet günümün geçmesini bekliyorum :)