• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende benim gibi cok enfeksiyon mu oluyosun nol su ic sicak dus alma . Kan pihtilasmadina zaten ucuncu dusukte bakiyolarda doktor tanidikti herseye baktilar bende ki olsa bile cozumu var belki bakmislaedir normal kan testinde bakiyolar parmaktan kan aldilar mi hic

yok kuzm parmaktan almadılar hiç kan falan..su içerim aslında ama vücut yapıyo sanırım yaa :(

ayy inşallah kuzum ama bn yinede hep çorap falan giymeyi düşünüyorm..kışın en korktuğum şey grip zaten canım yaa çok sık grip olurum ve uzun sürer ama ALLAH onunda direncini verir inşallah..ayy evet yaz bebişi olcak inşallah bitanem :9:

hayırlı olsun sinemcimmmm Allah sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah :64::64::64::64::64:

kahve tişörtlü halim geçen ayki fotom...renkli elbiseli halim 3 hafta öncesi...lacivert bluzlü fotoyu da dün çektim :26: git gide şişiyorum:49::49:

canım gayet güzel görünüyosun kiloya takma hiç normalsin bence ben yeni yeni yemeye başladım 1 kilo vermiştim onu aldım tekrar bakalım doğuma kadar kaç olcam boyum 1.57 kilom 50

UYGAR VURDU GOL OLDUUUUUUU :52::52::52::52::52: ilk tekmemi yedim yaklaşık 70-80 saniye önce :1::1::1::1::1:

ahhhh tepiklerini yerim onun ne güzel bir duygu kimbilir. bende dün pıt pıt atma gibi bişeyler hissettim ama bebişten kaynaklı mı değilmi bilmiyorum :26:
buarada bende bebek yağına başladım 2 hafta önce. duştan sonra kullanıyorum. buschy.cim senin kremi de yazdım kenara ondan alırım bende

ahhhh tepiklerini yerim onun ne güzel bir duygu kimbilir. bende dün pıt pıt atma gibi bişeyler hissettim ama bebişten kaynaklı mı değilmi bilmiyorum :26:
buarada bende bebek yağına başladım 2 hafta önce. duştan sonra kullanıyorum. buschy.cim senin kremi de yazdım kenara ondan alırım bende

kullan canım o kremi de...ayy kıpırtısı vardı da tekme niye yok diye söyleniyodum elimde karnımdaydı:49: elime bile geldi resmen atışı manyak anasının sesini duydu al sana tekme dedi resmen:1::1:

iyi gidiyor arkadaşım....cinsiyeti de öğrendik bugün oğlumuz olacakmış....hayırlısı bakalım....seninde hayırlı olsun tekrar:16:

oyy maşallah maşallah..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..çok teşekkür ederim tatlım çok sağol ;)

oyy ben onun tekmesini yerim maşallah ona sıpa :) bizlerde görcez mi acaba yaa :)
ayy bebişim nasıl bi duygu ?

valla çok başka :1::1::1: bağırsakt:1:a gaz olur ya onun göbek deliği hizasında olduğunu düşün ama ele geliyo ve hiç bi organa bağlı bi hareket değil...sabahtan beri söyleniyorum tekme yok diye :1::1::1: duydu oğluşum sesimi :27::27::27::27:

valla çok başka :1::1::1: bağırsakt:1:a gaz olur ya onun göbek deliği hizasında olduğunu düşün ama ele geliyo ve hiç bi organa bağlı bi hareket değil...sabahtan beri söyleniyorum tekme yok diye :1::1::1: duydu oğluşum sesimi :27::27::27::27:

demek ki senin oğluşun sözünü tutacak :) ayyy bizlerde yaşayalım bu duyguyu yaa :):)

Back
X