• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlamadım ki kızlar speddy 77 ye sor dedim doktora ama bakalım doktorlarda cok ketum oluyor bazen acıkla degılmı can cekıstırıyorlar resmen insana

Cnm ben şehir dışındayım annemin evinde ve burada da internet yoktu,yeni buldum birinden.Doktora gidemedim.Soldaki ağrım da devam ediyor.Doktor özellikle beni heyecanlandırmak istemedi sanırım ama bıyık altından güldü gibi geldi,gerçi kadındı bıyığı yoktu ama:)Kocamı doktora göndermeme de izin vermedi.Adeti bekle test yap dedi.Şehir dışında olduğum için 18.günden sonra bizde ilişki de olmadı yani.Bakalım cnm kısmet artık.İnşallah bu ay ben senden evvel hamile haberimi veririm sen de benden hemen sonra,çifte bayram yaparız:)Darısı da herkesin başına olur...aminnn.21-22 ağustos regl tarihim...Şurda 21 ine ne kaldı ki caaaaanımmmmm:)))

Cnm ben şehir dışındayım annemin evinde ve burada da internet yoktu,yeni buldum birinden.Doktora gidemedim.Soldaki ağrım da devam ediyor.Doktor özellikle beni heyecanlandırmak istemedi sanırım ama bıyık altından güldü gibi geldi,gerçi kadındı bıyığı yoktu ama:)Kocamı doktora göndermeme de izin vermedi.Adeti bekle test yap dedi.Şehir dışında olduğum için 18.günden sonra bizde ilişki de olmadı yani.Bakalım cnm kısmet artık.İnşallah bu ay ben senden evvel hamile haberimi veririm sen de benden hemen sonra,çifte bayram yaparız:)Darısı da herkesin başına olur...aminnn.21-22 ağustos regl tarihim...Şurda 21 ine ne kaldı ki caaaaanımmmmm:)))

Canım benım super bır haber bu amın amın amınnnn dıyorum rabbim inşallah önce sana hemen arkandan bana nasip etsin cok az zamanımız kaldı haftaya :))) içimde kocaaa bi umut varr rabbim boşa cıkarmasın inşallah yumyum günlerinde yaptıysan ıhtımal cook yuksek allahımın izmiyle bize beklemek kaldı cok uzaklasma bırlıkte bekleyelim :)))) 24-25 de benım oyyy cok az kaldııı :))))

Canım benım super bır haber bu amın amın amınnnn dıyorum rabbim inşallah önce sana hemen arkandan bana nasip etsin cok az zamanımız kaldı haftaya :))) içimde kocaaa bi umut varr rabbim boşa cıkarmasın inşallah yumyum günlerinde yaptıysan ıhtımal cook yuksek allahımın izmiyle bize beklemek kaldı cok uzaklasma bırlıkte bekleyelim :)))) 24-25 de benım oyyy cok az kaldııı :))))

Heyecanlanmamaya çalışıyorum cnm.Herkes de soruyor bebiş var mı diye,insan beklentiye giriyor,ben tam unutuyorum başkaları soruyor,olsa saklayacakmıyız,dükkan sizin yani:)Güzel güzel bekleyelim bebişlerimizi yapalımmmm,güzel güzeel doğuralımmmm hayırlısıylaaaa:)

Heyecanlanmamaya çalışıyorum cnm.Herkes de soruyor bebiş var mı diye,insan beklentiye giriyor,ben tam unutuyorum başkaları soruyor,olsa saklayacakmıyız,dükkan sizin yani:)Güzel güzel bekleyelim bebişlerimizi yapalımmmm,güzel güzeel doğuralımmmm hayırlısıylaaaa:)

aynen ya banada sürekli ne zmn ne zmn diyorlar saklıyormusun diyorlar :))) ah olsa cümle aleme yayacagım haberleri yok :)) inşallah bu ay olur bakalım belirtiler geçen ay ile aynı aslında aynı olması korkuyor benı ya kimyasal olursa yine diye ama napalım inşallah herhangi bir sorun olmz da sağlıkla olurlar bizi üzmezler :)

Günaydin tatlisler :16:
Bugün bat gunum ve kesin kirmizilar yolda :17: dunden beri tansiyonum cok dustu yazik kocisim cok umutlu neyse bidaha ki aya artik ben pedleri cantama attim bile :43:

Günaydın kızlarrr,

Bende bu ay birçok deneme yapmış , batı bekleyenlerdenim:27::27:
Ama geçtiğimiz ay gibi kendimi dinlemiycem ve acele etmiycem
En azında buna söz verdim.eğer bişi varsa içimde,vücudum buna reaksiyon gösercektir dedim.
ve sanki işe yarıyor:)
tum haftasonu butun gun devam eden beni yururken bıle kasan kasık ağrılarım vardı
bu sabah uyanır uyanmaz da meme ucu hassasiyeti ile karşılaştım.ümitlenmiyorum dersem yalan olur
ama %100 hamileyim diye bakmıorum kendime.frenliyorum kendimi
bakalım hayırlısı allahtan:38:

günaydınnn kızlarrr....

sinem tatlım hayırlı olsun..çok sevindimm okuduğumdaa:nazar::nazar::46::46::46:

eriğimm inş gelmez o kırmızılarrrr:47::47:

afyo canım inş bu ay tutunuz bebişlerimizzz :23::23:

günaydınnn kızlarrr....

amin canım inşallahhh:21::21:
o kadar özledimkii annelik duygusunu
o hormonların verdiği güzel tatlı duygusallığı:) :1:

günaydınnn kızlarrr....

Günaydın kuzum ama malesef hic umidim kalmadi acayip sistim ve regl zamani hep tartida belli olur ki sabah denemek icin baktim aynen hemen belli olmus kirmizilarin pirtlamasini bekliyorum gelecegini hep biliyofum ama uzulmuyorum desemde yalan olur hani ilki hemen olmustu (dusuk olan ) bundada oyle saniyodum galiba yanilmisim ikinci denememizde olmadi bide oyle cok saglam yontemle korunmadim gun hesabi yaptim zaten istedigim ivin sozde dojtor yasagina uydum :( off bilmiyorum

o hormonların verdiği güzel tatlı duygusallığı:) cok farkli gorumcem dogum yaptiginda eltim cok ozenmisti ve gogusleri sismisti bebisi gorunce sut geldi cok sasirmistik o ay hamile kaldi dusukten sonra biir yildir olmuyodu onunda

Günaydın kuzum ama malesef hic umidim kalmadi acayip sistim ve regl zamani hep tartida belli olur ki sabah denemek icin baktim aynen hemen belli olmus kirmizilarin pirtlamasini bekliyorum gelecegini hep biliyofum ama uzulmuyorum desemde yalan olur hani ilki hemen olmustu (dusuk olan ) bundada oyle saniyodum galiba yanilmisim ikinci denememizde olmadi bide oyle cok saglam yontemle korunmadim gun hesabi yaptim zaten istedigim ivin sozde dojtor yasagina uydum :( off bilmiyorum

ahh canım üzülmezmi insan yaa..hepimiz seni çok iyi anlıyoruz emin ol..
bu ay bizde çalıştık ama hiç ümidim yok nedense...zaten bir belirti falanda yok..
kısmet artık..Rabbim bilir..

o hormonların verdiği güzel tatlı duygusallığı:) :1:

ayy inş tadarız en kısa zamanda kuzummm

Günaydin tatlisler :16:
Bugün bat gunum ve kesin kirmizilar yolda :17: dunden beri tansiyonum cok dustu yazik kocisim cok umutlu neyse bidaha ki aya artik ben pedleri cantama attim bile :43:

günaydın canımm :)
sıkma canını bebişim hepimiz bir olur elbirliğiyle kovarız kırmızıları sen merak etme ;)
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bitanem ;)

günaydınnn kızlarrr....

günaydın canımm :)
çooook teşekkür ederim canım..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ;)

Kizlar gunaydinn adetime 9 gun var yaklasik 1 haftadan beri gogus uclarim agriyor ve goguslerim cok sis dun iliski sirasinda beyaz akinti geldi hamilelik belirtisimi bilmiyorum hep bunlar her ay acaba hamilemiyim degilmiyim diye dusunmekten yoruldumm acaba bunlarin hepsi psikolojikmi

Kizlar gunaydinn adetime 9 gun var yaklasik 1 haftadan beri gogus uclarim agriyor ve goguslerim cok sis dun iliski sirasinda beyaz akinti geldi hamilelik belirtisimi bilmiyorum hep bunlar her ay acaba hamilemiyim degilmiyim diye dusunmekten yoruldumm acaba bunlarin hepsi psikolojikmi

günaydın canımm..benimde tek belirtim göğüs uçlarım ve şiddetli kasık ağrılarımdı..hakkında hayırlısı olur inşallah..

Back
X