- 8 Aralık 2020
- 1.077
- 1.112
- 83
- 32
- Konu Sahibi minikooommm
-
Afiyet olsun. Benim kilo verme hızım yavaşladı galiba yada son kilomdan sonra kilo mu aldım bilmiyorum ya. Kaçamak yapmadan devam ediyorum ama bu sabah 90 ı gördüm. Bakalım perşembe günü kac çıkcam. Pes etmeden devamAfiyet olsun sağlıklı bir beslenme olmuş. Ben 2 saat sabah yürüyüşü yaptım ve sonrasında bir şey yemek istemediğim için ilk öğünümü 15.00 sularında süt granola dondurulmuş meyveler, muz,ceviz karıştırarak yaptım.
Ay inşallah. Ben 58 59 kiloyla evlendim. 170 boyum. Bayağı zayıftım yani. O halime dönmeyi çok istiyorum. Dönerim umuduyla kıyafetlerimi saklıyorumGunaydin herkese. Inan 1 yıl aynı kiloda olmak ta başarı. En azindan kilo almamışsın. Şimdi tekrardan verirsin.
Maaşallah boyunda uzunmuş. Manken gibi olursun o kilolarda. Benim boy 160. Kilo olarak da, 58 altına düştüğümü hatırlamam ama kilomu göstermedigimi söylerler hep. 65 kilo yetiyor bana ama durmuyorum o kiloda. İpin ucunu kaçırıyorum devamli.Ay inşallah. Ben 58 59 kiloyla evlendim. 170 boyum. Bayağı zayıftım yani. O halime dönmeyi çok istiyorum. Dönerim umuduyla kıyafetlerimi saklıyorum
Öyle öyle kafada bitirmek çok önemli. Yaparım dersek yaparız. İnsanız arada tabiki kaçamak olur ama bırakmamak lazımMaaşallah boyunda uzunmuş. Manken gibi olursun o kilolarda. Benim boy 160. Kilo olarak da, 58 altına düştüğümü hatırlamam ama kilomu göstermedigimi söylerler hep. 65 kilo yetiyor bana ama durmuyorum o kiloda. İpin ucunu kaçırıyorum devamli.
Hafta içinde bazen ödem, bazen beslenmemizden alma verme olarak görülebiliyor tartıda. Size tavsiyem sadece haftada 1 belirlediğimiz günde tartılmanız. Aksi halde tartıda ki o dengesizlik sizi psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir. Bunun yanı sıra duraklama yaşadığınızı dünüyorsanız detoks sularına başlayabilir, sıvı alımınızı arttırabilir ve beslenme şeklinizi değiştirip vücudunuzu şaşırtabilirsinizAfiyet olsun. Benim kilo verme hızım yavaşladı galiba yada son kilomdan sonra kilo mu aldım bilmiyorum ya. Kaçamak yapmadan devam ediyorum ama bu sabah 90 ı gördüm. Bakalım perşembe günü kac çıkcam. Pes etmeden devam
Normalde haftada 1 tartılırım ama merak ettim kacamaksiz devam edince kesin verdim dedim almışımHafta içinde bazen ödem, bazen beslenmemizden alma verme olarak görülebiliyor tartıda. Size tavsiyem sadece haftada 1 belirlediğimiz günde tartılmanız. Aksi halde tartıda ki o dengesizlik sizi psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir. Bunun yanı sıra duraklama yaşadığınızı dünüyorsanız detoks sularına başlayabilir, sıvı alımınızı arttırabilir ve beslenme şeklinizi değiştirip vücudunuzu şaşırtabilirsiniz
Devam diyete. Minik kaçamak yaptım bugün ama çokta önemli olmadığını düşünüyorum. Perşembe günleri tartı günümüz. Haftada 1 gün tartışıyoruz. Senin nasıl gidiyorMerhabalar iyi akşamlar bnmde boyum 173 ama kesin kes kararlımolmak lazım sabah ilk öğünde başlamak lazım ama nerede sizlerin nasıl gidiyr
Bende kacamak yaptımMerhabalar iyi akşamlar bnmde boyum 173 ama kesin kes kararlımolmak lazım sabah ilk öğünde başlamak lazım ama nerede sizlerin nasıl gidiyr
Ben cabuk alıp, zor veriyorum. Yürüyüşe alıştı galiba vücudum. İnşallah kaçamazsız bir düzen otururumNormalde haftada 1 tartılırım ama merak ettim kacamaksiz devam edince kesin verdim dedim almışımbakalım perşembe günü ne çıkacak tartıda. Normalde cok kolay kilo veririm ben. Hiç kaçamak yapmasam az birazda spot yapsam 1 haftada 2,3 kilo veririm ben
Çok güzel metabolizmanız hızlı çalışıyor demek bu. Benim ne yazık ki metabolizma ölçümüm çok düşük çıktı. Biraz fazla yesem hemen 2 kg artı görüyorum ve sporla da yavaş kilo veriyorum. Ama pes etmek yok tabi. Ekstra çaba göstermek gerekiyor.Normalde haftada 1 tartılırım ama merak ettim kacamaksiz devam edince kesin verdim dedim almışımbakalım perşembe günü ne çıkacak tartıda. Normalde cok kolay kilo veririm ben. Hiç kaçamak yapmasam az birazda spot yapsam 1 haftada 2,3 kilo veririm ben
Ben 2 bebekle imkanı yok yürüyüşe çıkayım. 3vde spor yapacak zaman bile bulamıyorum öyle diyim sanaBende kacamak yaptım. Yemeklerimi kısıtladım ama tam olarak düzen oturtamadim. O yüzden menü de paylaşamadım. Birkac kilo verince, daha motive oluyorum. İnşallah perşembeye kadar veririm de, kısır döngüden kurtulurum.
Ben cabuk alıp, zor veriyorum. Yürüyüşe alıştı galiba vücudum. İnşallah kaçamazsız bir düzen otururum
Malesef kolay kilo alanlar olarak hayatımız hep diyetle geçiyor. Ya her zaman spor diyet yapcaz yada saldım çayıra diyerek tombik tombik gezecezÇok güzel metabolizmanız hızlı çalışıyor demek bu. Benim ne yazık ki metabolizma ölçümüm çok düşük çıktı. Biraz fazla yesem hemen 2 kg artı görüyorum ve sporla da yavaş kilo veriyorum. Ama pes etmek yok tabi. Ekstra çaba göstermek gerekiyor.
Allah kolaylik versimBen 2 bebekle imkanı yok yürüyüşe çıkayım. 3vde spor yapacak zaman bile bulamıyorum öyle diyim sana
Okula daha çok var 11 aylıklar dahaAllah kolaylik versim
Öyle oluyor Okula gidinceye kadar bende yürüyememiştim. Ama zaman çabuk geçiyor. Bir bakmışsın, okula başlamışlar. Onlar evde değilken, yürüyebilirsin inşallah
Demek ki zoru başarıyorsun. Ben ağzıma degince durduramıyorum ama beynimde bitirirsem de hiç yemem. Sen 2 de kalmışsın. Her şeye rağmen pes etmeyip, devam etmen güzel. Bahanelerin ardina da sığınabilirdin.Bugün kahvaltıda çocuklardan kalan 2 pankek ve 1 dilim yumurta yedim. Benim kahvaltının mükemmelligifırsat bulup kahvaltı yapamadım.ogle yemeğini bekliycem artık biseler yemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?