Birlikte kilo verelim

Herkesin beden matematiği farklı. Yaş faktörü de önemli,psikolojik faktörler de. Ben 20 li yaşlarımda 60 kiloydum. Aldığımı o zaman da hemen veremiyordum. Benim hayatımda sporu aktif tutmam gerekiyor Neyse ki bi rutine oturttum. Sabahları yürüşe çıkıyorum havalar soğuyana kadar her sabah 1-2 saat yürüyüşe devam. Soğuyunca spor salonuna ineceğim mecbur. Salon sporlarından hiç hoşlanmam da :)

Merhabalar iyi akşamlar bnmde boyum 173 ama kesin kes kararlımolmak lazım sabah ilk öğünde başlamak lazım ama nerede sizlerin nasıl gidiyr
Ben 1 ayda 7 kilo verdim. Sağlıklı beslenme ve ativite ekleyerek. Hala devam ediyor sürecim. Kararlıyım hedefe kadar pes etmeyeceğim. Siz de başladıysanız hemen bizimle başlayın.

Günaydın herkese
Geçtiğimiz hafta spor konusunda böyle geçti. Verimli sayılabilir. Beslenmeye gelecek olursak 10/8 su içme ne yazık ki rayıma oturmadı. Yeteri kadar içemiyorum hala. Yeni bir haftaya başlıyoruz. Çarşamba gününü iple çekiyorum. Hepimizin eksi göreceği bol motive bir hafta olsun

Eklentiler

• IMG_3132.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın herkese.
Bu gruba dahil olan arkadaşlarım. Bizlerin burada daha aktif olması, gün içinde tükettiğimiz gıdaları, yaptığımız aktiviteleri veya tavsiyeleri birbirimize aktarmamız lazım. Grubu sadece zayıflatmak ve tartı atmak değil, birbirimizi motive etmek ve hedefe birlikte ulaşmak üzere açtığımızı düşünüyorum. Sizlerden gün içinde neler yapıyor,neler tüketiyor veya süreçte nerelerde hata yaptığınızı düşünüyorsanız bizimle paylaşım içinde olmanızı rica ediyorum. Böyle ilerlersek hepimiz daha iyi sonuçlar alabiliriz.

Amacımız o zaten ama kimse aktif degil grupta. İlk başta konuşmamızda bundan bahsettim. Günlük herkes ne yediğini atsın gruptan diye. Atan olmadı yazan olmadı. Yediğini yazmayı bıraktım gruba hiç mesaj atan olmadı mugeci hariç. Ikimiz aktif olduk sadece. İlk tartı gününe kadar aktif olanlar belli olur zaten. Yola aktif olanlarla devam ederiz.

Benim moralim çok bozuktu dünden beri. Dün akşam saat gece 11 de falan pogaca yaptım. Yapmaz olaydım. Sabah kahvaltı sadece 3 tane küçük pogaca yedim. Başka birsey yemedim daha. Kaçamakla güne başladım ben. Diğer öğünlerde toparliycam inşallah

Günaydın. Bu hafta biraz beslenmemi düzenlemek icin vakte ihtiyacım vardı. Motive etmek icin, önce kendimi motive etmeye çalıştım. Bu hafta daha düzenli olacağım inşallah

Bence de. Tartı gününden sonra daha aktif oluruz
Arada kaçamak yapıp, ama bir yerde dur diyebilen başarılı oluyor benim gördüğüm. Ne de olsa kacamak yaptım diye, gününü ziyan etme. Diğer öğünlerde toparlarsin.

Dün sabah taziyeye katılmak durumunda kaldım spor yapamadım ama 7bin adım atmışım. Bugün uyandım. Sabah Türk kahvesi içtim.Detox mix içtim sonrasında 10:30 gibi spora çıktım. Eve döndüm ama aç hissetmediğim için akşama kadar yemeği düşünmüyorum. Bol sıvı tüketeceğim. Acıkma hissedersem hurmalı ya da orman meyveli diyet yoğurt yiyeceğim

Eklentiler

• C398D415-CC48-4A23-B335-E5B7D42DFD67.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 16D128FB-03EE-47BF-ABA7-8AE782232C01.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 12
Böyle şeylere kafanızı takmayın. Netice olarak ömür boyu yememezlik yapmayacağız. Bu süreçte denge esas. Akşam sebze ağırlıklı bir beslenme, bol sıvı, ertesi gün yine hafif bir başlangıçla dengelenir. Motivasyonunuzu düşürmeyin hiç

Evet arkadaşlar kahvaltı yapmadım bugün. 1 adet hurma 1 adet kuru erik yedim sade filtre kahve yanında. Hiç de yeme ihtiyacı hissetmedim. Sıvıyı yine yeteri kadar tüketmedim zorluyorum yine de. Akşam da fırında bulgurlu tavuk but yedim. 1 bardak acılı şalgam içtim. Günü kapattım. Artık uyuyana kadar su bol su içmeye çalışacağım.

Öyle hiç kaçamak yapmazsak bu sefer bi yerde fena patlarız. Ara ara lazım vücutta istiyor malesef

Ben de ölçümden sonra sabah sporumu tamamladım

Eklentiler

• F43F6FCC-34FA-47BE-A0E1-A1B06EDE7CE9.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 4
  • E5B67212-E9F6-48A8-A538-B836F9F59A8B.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…