Birlikte kilo verelim

Bakalım ne cikcak sonuçlar. Sabah fırsat bulan tartılsın yazsın. Ben 2 gündür uyamıyorum çünkü evimde değilim. Annemlerdeyim ve ne bulursam omu yedim. Bide çocuklara bakan olunca şımardım sanırım kendime tatil verdim. Yarın evimdeyim. Güzel haftaya başlıycam buna inanıyorum. Kesin kilo aldım bu 2 günde

Günaydın. Sabah yürüyüşe gitmeden tartılmıştım. Eksi 1.300 . Bu hafta daha düzenli gideceğim ınsalahEki Görüntüle 3651611
Tebrik ederim kızlar. Tartı günümüz perşembe günleri. Sizin sonuçlar mükemmel. Sabahta tartılıp yazarsınız. Tabloyu yeniden oluşturcaz. Aradaki farka bakcaz.

Tebrik ederim kızlar. Tartı günümüz perşembe günleri. Sizin sonuçlar mükemmel. Sabahta tartılıp yazarsınız. Tabloyu yeniden oluşturcaz. Aradaki farka bakcaz.
Merhabalar arkadaşlar. Hepinize bol eksili günler dileyerek ben de katılmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız? Yarın ki yeni tabloya eklerseniz ben de motive olurum sayenizde.

Günaydın. Benim kilomu tartıldığım şekilde yazın.Regl oldum ve çok ödemli oluyorum bir daha tartıya çıkmayayım perşembeye kadar. Ara tartılma hiç yapmıyorum zaten. Uyandım bi Türk kahvesi içtim. Birazdan detox mix sirkemi içeceğim. 10 gibi de yürüyüşe çıkarım. Yürüyüş sonrası görüşürüz kahvaltımı 12 den sonra yapıyorum.

Marliana gece yazmisti. Sabah kalkınca görüp tartildim dün. Benim kiloyu da dün gibi yazalım. Sabah suyumu içtim, yürüyüşe çıkınca da sağlıklı bir tartı olmaz galiba

Merhaba hanımlar ben 2 çocuk annesi çalışan biriyim. 9 eylül de diyestiyen desteği ile başladım. 2 haftaya bir tartılıyorum gidince. 80 ile başladım geçen hafta 76.5 idim. Salı gidip tartılacam inşallah. Aranıza katılmayı isterim.

Tamam canım

Marliana gece yazmisti. Sabah kalkınca görüp tartildim dün. Benim kiloyu da dün gibi yazalım. Sabah suyumu içtim, yürüyüşe çıkınca da sağlıklı bir tartı olmaz galiba
Tamam canın sizinkini dünkü sonuçları göre yazcam. Bugün tartilan yazsın kızlar ona göre tablo yapcam akşam tekrar. Bende bi kendime geleyim tartılıp yazcam

Günaydın arkadaşlar. 1.60 boy, 78.8 kiloyla bugün başlıyorum. Yaşım 55, emekliyim. Motive olmaya ihtiyacım olduğu için size katılmak istedim.

Eklentiler

• 20251002_093125.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar bem kilo aldım. 90.5 çıktım. Regl dönemim yaklaştı ondan mıdır bilmiyorum.sadece 2 gün dikkat edemedim doger günler hep uydum. Bu hafta daha sıkı tutmam lazım. Hiç olmazda _1 görmem lazım en az ya

Kızlar bugün kilosunu yazanlarla devam etcez. Aktif olarak kalmaya çalışalım gruptan. Yediklerimizi atalım. İsteyen öğünlerinin resimlerini atsın. Yanlış yiyecek görürsek birbirimizi uyaralım. Akşam tabloyu oluşturcam yazan olur diye beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…