Birlikte oldugum kisi beni cekici bulmuyor

10 yil cok uzun bir süre o kadar sevgili kalsam bende sıkılabilirdim inanin.. Keske evlilik dusunceniz var ise bu yonde adim atmiş olsaydiniz cok onceden..
Seni kardesim gibi goruyorum dediyse artik yapacak birsey yok ama biraz uzaklaşip zamana birakin. Tükenmişlik sendromu gibi bişey olmuş.. Uzaklaşin birbirinizden bir süre

10 yıl sevgililik mi olur kardeş? Siz baya yılların evli çiftine dönmüşsünüz. Sevgilinin ettiği laflara evlilik bitiriyor insanlar , sen neden hala devam edip zorla evlenme peşindesin?

Yol ver gitsin.
Canımmmmm çokk mutlu oldummm takviminnn çokk hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinn

Yıllarca sevgili olarak görmüş de şimdi mi kardeş olarak görüyormuş
Ama diyeyim adam dürüst bütün bunları o söyledikten sonra ona karşı atacağın her adim hee ayak diretme senin gururunu kirmaktan başka bir işe yaramayacak

Kardeş gibi görmek nedir ne saçma 10 yıllık ilişkiden sonra ilginç söylenebilecek en olmaz durumu söylemiş zaten bu saatten sonra o istese siz istemeyin bu lafın üstüne

Ne kadar süre çıktığınızın bir önemi yok bence istersen 15 yıl birlikte ol seven ilk gün ki gibi sevebiliyor.

Sana olan hisleri törpülenmiş belli ki eskisi gibi ask, sevgi,tutku her neyse o duyguları hissetmiyor.
Sana karsi hissizim artik degil de kardes gözüyle bakmaya başladım demiş ve bunu sana olmasi gereken uygun dille izah etmiş .
Seni kırmadan düşüncesini söylemesi iyi bir bakıma.

Siz de diretmeyin size olan hisleri ortada ..
Böylesi daha hayırlıdır.
Zaman geçtikçe ilerde dönüp baktığınızda gulebileceginiz bir olay olur bu umarım :)

Yapacak bir şey yok Sağlık ve mutlulukla kalın

Henuz ölmedik o yuzden bilmiyorum ama 10 yil tutkuyu tuketecek bir sure degil bence.
Evet kilo ver, kendine bak ama bu adam icin degil kendin icin. Bunun icin degmez, kendini yorarasin, bir sure yeniden canlanir tekrar eski haline doner, adamin ici gecmis cunku. Giden ömürden gidiyor, olmayacak sey icin bikac yilini daha harcama bence.

yaa.
Pis adam...
Bence biraz uzaklaş ya değerini anlar gelir yada tamamen uzaklaşır gider
Böyle beklemek yerine gerçek ile yüzleşmek bence en iyisi canım üzülme

Hem ayrılmak istemeyip hem de kardeşi gibi görmek nasıl bi kafa ya? On sene bence sevgililik dönemi için çok uzun, hislerin değişmesi normal çünkü evliliğe göre paylaşımlarınız çok daha az. Bakımla makımla eski duyguların kalıcı şekilde geri geleceğini sanmıyorum. Ayrılıp yeni bir yol çizmeniz ikiniz için de en hayırlısı bence.

neden herkes sende ona asik degilsindir 10 sene de zaten biten bitmistir vs..gibi dusunceler var anlayamadim o zaman herkes mantik evliligi mi yapiyor veya evlenmek icin mi evleniyor? benim annem babam 30 yillik evliler babam hala cicek alir annemin gozunun icine bakar bir gun kus kaldiklarini gormedim..ki benim de 4 senelik iliskim var ve ayni heyecanla devam ediyor etmese karsilikli bitirilir zaten neden sonradan soguyacagim biriyle amaan nasilsa 10 senede bisey kalmaz diyip evlenilsin ki? eger sizler oyle yaptiysaniz cok kotu bu heyecanlari yasayamamaniz aksine uzun ve tutkulu bi iliski gibisi yoktur. ve tanistim 1 senede evlendim diyenleri de anlayamiyorum hemen 1 senede evlenip sonra hergun kavga ettikten sonra ne anlami var karsinizdakini taniyacaksiniz once. 1 senede kapakladim der gibi..

Bu söyledikleriyle zaten bir evlilik gerçekleşmez kaldı ki insanlar bu sebeple boşanıyorlar. İnşallah karşınıza daha iyi bir insan çıkar ve çok mutlu olursunuz...

8 yıldır seni sevmediğini fark edememişte son 2 yıldır mı seni kardeşi gibi görmeye başlamış. Sevgi denen şey bu değil yalnız görürsen söyle kendisine. Ya başından beri seni sevmemiş, ya da şuan ilişkinizden sıkılmış ve artık istemiyor. Bütün ihtimaller seni gerçek anlamda sevemediğini gösteriyor. Bir insanı seversin, sonra ona alışırsın. Ondan bıkmazsın. Hayatının bir parçası haline gelir. Her gördüğünde heyecanlanmasına gerek kalmaz. Ben evlenmeden bu tür uzun ilişkilere pek sıcak bakmıyorum. Aynı yatağı paylaşmak dışında evli gibi oluyorsunuz. Evliliğin hayrı bereketi ayrıdır, evlilik içinde yıllanmak daha güzeldir aslında. Rabbim o zaman kalbinize de sıcaklık verir yuvaya dirlik verir. Durduk yere eşinden soğumamış olursun.. Keşke evlilik düşünmediğini sana en baştan söyleseydi oyalamaydı seni. Ve keşke sende yılları geçirmesine izin vermeseydin.. Ama olan olmuş. Bırak gitsin. Rabbimden hayırlısı inşallah.

Biz 7 yildan sonra evlendik ama surekli ayrilik biaraya geldik... yani birbirimizi ozlemeye firsatimiz oldu cocuk istemiyor geri donusu yok gibi sanki

12 yıl okul döneminden beri birlikte olan kuzenim 2 yıl önce evlendi hala cok mutlular. 10 yıl çok uzun süre demisler ama bu mantıgı anlamadım. E evli olsa yine 10 sene sürecekti bir kağıt veya aynı ev mi değiştiriyor durumu ne saçma şey.

Bence seni ya en basından beri sevmemis sadece el altında tutmus ya da alıstıgı ilişkisinden sıkılmıs her sekilde sevmemis yani bu gercek.

Üstelik kardes gibi görme lafı çok saçma geldi. Sevgiliyken bazı haltlar yiyip kardes gibi nasıl görüyor merak ettim çok mantıksız konusmus. Uzatma ayrıl bi an önce o gerzek senin için zaman kaybı.

Baslardaki kadar merak heyecan tutku iliskinin hicbir doneminde olmuyo tabii ki. 2 sene olacak biz esimle hala cok tutkuluyuz ama benim kafamdaki ask tanimina uymuyoruz. Ilgi canli degil monotonluk ta etkiliyo. Herkes farkli yorumluyor iste aski. Sana gore ask heyecan surekli bi mutluluk haliyse surekli oyle kalinmiyo tabii.

Herkeste farklı işler bu durum.
Kimi daha sadıktır kimi kolay sıkılır ilişkiden.

Nasıl yapar inanamıyorum demeyeceğim.
Aa 10 yılda uzaklaşır tabi de demeyeceğim.
O zaman her evliligin ömrü 10 yıl olurdu.

Bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum ama iyi sorgulayin cinsel çekim de azalmış zaten evlenince böyle devam edecek muhtemelen. Bu ciddi bir sorun ve şimdiden biliyorsunuz. Bu evliliğe razi mısınız?

Yani sadece onun sizi kardes gibi görmesi değil sorun. Olayı bütünüyle değerlendirmek gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…