- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
- Konu Sahibi pineapplehigh
-
Adam açık açık konuşmuş . 10 yıldır bereber hiç oyalamamış doğrusu (!)Evet çok emek vermissin belki ama yolun sonu gelmiş gözüküyor. Allah yolunuzu açık etsin .Merhaba kizlar,
10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyinona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku
Herif sana kardeşim demiş hala düzelir mi diyosun ya pes. 10 seneni vermissin geçmiş olsun üzerine 1 bardak soğuk su iç.Merhaba kizlar,
10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyinona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku
''cinsellik herhangi bir ilişkinin parçası olmayıp tam aksine, insanı yalnız kılan bir tecrübedir, yaratıcı değildir ve büyük bir zaman kaybıdır. dişi kolaylıkla - hem de sandığından çok daha fazla kolaylıkla kendi cinsel arzusundan kurtulabilir, böylece ağır ve ussal bir hale gelerek, gerçekten kıymetli faaliyetlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilir; ama cinsel olarak kadınlara bayıldığı belli olan ve sürekli olarak onları uyarmaya çalışan eril, cinselliği yüksek olan dişileri ihtiras nöbetlerine sokup onları, çok az kadının kurtulabildiği bir cinsellik torbasına atar. arzulu eril, ihtiraslı dişiyi heyecanlandırır; bunu yapmak zorundadır - ancak dişi bedenini aşıp hayvansılığın üstüne yükseldiğinde, egosu çükünden ibaret olan eril ortadan kalkacaktır.10 Yıl önce evlenseydiniz evlenir evlenmez çocuk yapsaydınız şimdi çoçuğunuzun okul sorunlarını konuşuyor olurdunuz. 10 yıl nedir ya gerçekten tebrik etmek lazım 10 yıl bir ilişkiyi sürdürmek kolay bişey değil ki sürerse de böyle aşk falan bitiyor. Ha aşk varsa tabii.. yukarıda bi arkadaşında yazdığı gibi aşk falan yalan dolan erkeğin sevme gibi bi kapasitesi Yok bence o ilişkiye hep cinsel pencereden bakan bi varlık. Aşk denilen şey filmlerde dizilerde işlenen ütopik bi öğe bence
Nasıl anladın ruh halimi gerçekten bravo hayran kaldım şu an,ağlıyorum
Adam diyor ki kardeşim gibi goruyorum diyor eyyyyy güçlükadın
Eminimki evli cocuklu kadinsin onlar zaten aski bilmez.. biz ne adamlar gorduk kopek gibi donduler o yuzden fazla takmaNasıl anladın ruh halimi gerçekten bravo hayran kaldım şu an,ağlıyorum
Adam diyor ki kardeşim gibi goruyorum diyor eyyyyy güçlükadın
nedense bu yoruma katildimBana göre aşk diye birşey yok)) Ayrica bir erkeğin sevebilme becerisi olduğundan şüpheliyim. Birçoğunun aşkı yüzeysel ve cinsel. Tatmin oldukları an hersey bitiyor.
Eminimki evli cocuklu kadinsin onlar zaten aski bilmez.. biz ne adamlar gorduk kopek gibi donduler o yuzden fazla takma
Nedense gercekleri soyleyince hep boyle olur amin hepimizeTespitler hayranlık verici
Allah şifa versin.
Şaka bu heralde!! Kardeşim gibi görüyorum diyen birinden medet ummak??Merhaba kizlar,
Beraber yasamayı tasvıp etmıyorumw 10 yıl nedır ksro kocasınız sankıMerhaba kizlar,
aynenn katılıyorum sana)))benim anlamadığım.her ilişki yaşayan birlikte olmak mi zorunda bunu kimse medeniyet ile sekkilendirmesin.bence insan bir omur mutlu helalim diyeceği erkeğe bakire olarak tertemiz gitmeliBana göre aşk diye birşey yok)) Ayrica bir erkeğin sevebilme becerisi olduğundan şüpheliyim. Birçoğunun aşkı yüzeysel ve cinsel. Tatmin oldukları an hersey bitiyor.
aynenn katılıyorum sana)))benim anlamadığım.her ilişki yaşayan birlikte olmak mi zorunda bunu kimse medeniyet ile sekkilendirmesin.bence insan bir omur mutlu helalim diyeceği erkeğe bakire olarak tertemiz gitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?