Birlikte oldugum kisi beni cekici bulmuyor

Bana göre aşk diye birşey yok)) Ayrica bir erkeğin sevebilme becerisi olduğundan şüpheliyim. Birçoğunun aşkı yüzeysel ve cinsel. Tatmin oldukları an hersey bitiyor.

10yil çok fazla evli çiftler bile kac yıldan sonra aşk tutku kalmıyor.kaldiki sizde hiç bişey kalmaz zaten evlilikte yaşanacak herşeyi yasamissiniz. bu iş bitti bence

10yil çok fazla evli çiftler bile kac yıldan sonra aşk tutku kalmıyor.kaldiki sizde hiç bişey kalmaz zaten evlilikte yaşanacak herşeyi yasamissiniz. bu iş bitti bence

10 Yıl önce evlenseydiniz evlenir evlenmez çocuk yapsaydınız şimdi çoçuğunuzun okul sorunlarını konuşuyor olurdunuz. 10 yıl nedir ya gerçekten tebrik etmek lazım 10 yıl bir ilişkiyi sürdürmek kolay bişey değil ki sürerse de böyle aşk falan bitiyor. Ha aşk varsa tabii.. yukarıda bi arkadaşında yazdığı gibi aşk falan yalan dolan erkeğin sevme gibi bi kapasitesi Yok bence o ilişkiye hep cinsel pencereden bakan bi varlık. Aşk denilen şey filmlerde dizilerde işlenen ütopik bi öğe bence

Şimdi sen kendine odaklan, adam yeni heyecanlar peşinde bile olabilir. Spora yazıl, kilo ver, saçını başını değiştir, başka şehre gitmiş bi ohh demiştir. Adam zaten ayrılığı kafaya koymuş, şimdi sen onsuz düzenini kurmaya başka, fiziksel anlamda kendini beğenmeye başla yoksa büyük boşluk yaşarsın. Bu arada çık gez eğlen, ona odaklı yaşadığın yeter, belki de böyle kıymetli olursun.

10 yılı gecirmis bir sevgililik de bazı şeylerin bitmiş ve değişmiş olması normal

Kardes gibi goruyorum demiş artık uzatmaya gerek yok bence
Nedense bitir demek size cok kolay geliyor bence siz sevmemissiniz sevilmemissiniz biraz onun acisindan dusunseniz bari uzulme deseydiniz :) hayatlari boyunce hic sevilmeyen insan tipi iste :)

10 yıldır birliktesiniz, ikinizde birbirinizi sevmişsiniz ama zaman içerisinde bazen sevginin niteliği değişebilir. Sevgilin en azından dürüst davranmış ve fikrini söylemiş, daha nazik bir biçimde ifade etmeliydi elbette ancak bu durumun gerçekliğini kavrayabilmek için bir işaret ne yazık ki... Evet çok üzücü bir durum fakat inan bana bu insanla evlensen bile işler istediğin gibi yürümez artık. Lütfen daha fazla üzülme ve hayatına yeni bri şans tanı.

İçirin içirin içirin bebek yapın,"bebek mutlaka olmalı"yoksa durum kurtarılamaz.

On yıl evli bile olsa bıkar insan,sevgililik on yıl olurmu.
Çok bile sürmüş yani,yaşanacak ne kaldıki zaten evlenilsinde değişiklik olsun.

Kız kardeş vurgusunu neden yaptı, neden arkadaş gibi görüyorum demedi? Cinsellik yaşamıyorsunuz ya da çok mu monoton yaşıyorsunuz? Bundan dem vurmuş gibi. Ayrıca evlenmeyi düşünmüyorum demiş, siz evlenmek istiyorsanız bu ilerde sorun olacak, yavaş yavaş uzaklaşın.

Nedense bitir demek size cok kolay geliyor bence siz sevmemissiniz sevilmemissiniz biraz onun acisindan dusunseniz bari uzulme deseydiniz :) hayatlari boyunce hic sevilmeyen insan tipi iste :)
Nasıl anladın ruh halimi gerçekten bravo hayran kaldım şu an,ağlıyorum

Adam diyor ki kardeşim gibi goruyorum diyor eyyyyy güçlükadın

10 yıl hee vay be. Baya emek var. Ama üzgünüm kardeş gibi görüyorum dediği zaman ayrılmalıydın bence ve hemen ayrıl beni kardeş gibi gören birini istemem de ve bitir bide ayrıldıktan sonra lütfen mesaj atma

Sevmiyorsa sevmiyorum desin. Kardeşim gibi görüyorum da ne demek? Ayrılacaksa adam gibi ayrılsın. Tamam 10 yıl bir ilişkiniz olmuş ama bu lafı eden adamdan güçlü olup siz ayrılın. Kurtaracak bir şey kalmamış.

Zaten 10 yıl sürmüş niye evlensin ki ?
Bazı şeylerin tükenmesi bitmesi çok normal

Seni kardeşim gibi görüyorum artık demesi ve buna rağmen hala düzelir mi diye beklemeniz anormal. hiç dönüşü olmasın diye öyle demiş bırakın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…