- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi pineapplehigh
-
Baslardaki kadar merak heyecan tutku iliskinin hicbir doneminde olmuyo tabii ki. 2 sene olacak biz esimle hala cok tutkuluyuz ama benim kafamdaki ask tanimina uymuyoruz. Ilgi canli degil monotonluk ta etkiliyo. Herkes farkli yorumluyor iste aski. Sana gore ask heyecan surekli bi mutluluk haliyse surekli oyle kalinmiyo tabii.
Bana göre aşk diye birşey yokBaslardaki kadar merak heyecan tutku iliskinin hicbir doneminde olmuyo tabii ki. 2 sene olacak biz esimle hala cok tutkuluyuz ama benim kafamdaki ask tanimina uymuyoruz. Ilgi canli degil monotonluk ta etkiliyo. Herkes farkli yorumluyor iste aski. Sana gore ask heyecan surekli bi mutluluk haliyse surekli oyle kalinmiyo tabii.
Ben bile bu kadar umutsuz degilken sen hic olmaBana göre aşk diye birşey yok)) Ayrica bir erkeğin sevebilme becerisi olduğundan şüpheliyim. Birçoğunun aşkı yüzeysel ve cinsel. Tatmin oldukları an hersey bitiyor.
Beni bıraksalar polyanna'ya kendisini jiletlettirim. O denli karamsarım...Ben bile bu kadar umutsuz degilken sen hic olma
10yil çok fazla evli çiftler bile kac yıldan sonra aşk tutku kalmıyor.kaldiki sizde hiç bişey kalmaz zaten evlilikte yaşanacak herşeyi yasamissiniz. bu iş bitti benceMerhaba kizlar,
10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyinona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku
10yil çok fazla evli çiftler bile kac yıldan sonra aşk tutku kalmıyor.kaldiki sizde hiç bişey kalmaz zaten evlilikte yaşanacak herşeyi yasamissiniz. bu iş bitti benceMerhaba kizlar,
10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyinona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku
Nedense bitir demek size cok kolay geliyor bence siz sevmemissiniz sevilmemissiniz biraz onun acisindan dusunseniz bari uzulme deseydiniz :) hayatlari boyunce hic sevilmeyen insan tipi iste :)10 yılı gecirmis bir sevgililik de bazı şeylerin bitmiş ve değişmiş olması normal
Kardes gibi goruyorum demiş artık uzatmaya gerek yok bence
Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi.
Nasıl anladın ruh halimi gerçekten bravo hayran kaldım şu an,ağlıyorumNedense bitir demek size cok kolay geliyor bence siz sevmemissiniz sevilmemissiniz biraz onun acisindan dusunseniz bari uzulme deseydiniz :) hayatlari boyunce hic sevilmeyen insan tipi iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?