Saç Uzatma Yöntemleri Birlikte saçlarımızı uzatalım mı? :)

Gözüm alışkın değil sevgilim önceden ne kadar güzeldin diyor geçenlerde fotoğraf çekindik arkadaşlar hep dalga geçti saçım 2 renk yoluk yoluk psikolojim bozuldu ya
en iyisi kestir canım yoluk yoluk gezmekten daha iyidir, kendine yakıştırdıgın hoş bir model ile kurtabilirsin durumu. Hergun o saçı gormektense

kızlar yaa uzatmanın dışında bildiğiniz etkili bir saç çıkarma yöntemi varmı?
saçlarım çok ince telli ve seyrek görünüyo nefret ediyorum
hem gürleşmesini hemde uzamasını istiyorum yardım lütfenn

Benim bildiğim en etkili şey sarımsak. Üstüne tanımam. Ama zaten saçınız genetik olarak seyrekse ona ne kadar etkili olabilir bilemiyorum. Sarımsağa ek olarak karanfil suyu da kullanılabilir kanımca.

Benim bildiğim en etkili şey sarımsak. Üstüne tanımam. Ama zaten saçınız genetik olarak seyrekse ona ne kadar etkili olabilir bilemiyorum. Sarımsağa ek olarak karanfil suyu da kullanılabilir kanımca.

peki nasıl uygulanıcak butariler acaba ölçüsü falan nasıl olacak?

peki nasıl uygulanıcak butariler acaba ölçüsü falan nasıl olacak?

ölçüler size göre olabilir bence benim gözüm doymadığından her şeyi boldan boldan kullanırım :) saf zeytinyağının içine bikaç diş sarımsağı doğrayarak atın bekletin öyle kullanın ya da sarımsak yağı alın hiç farketmez hangisi kolayınıza ve mantıklı gelirse
karanfil suyu da yarım litrelik kavanoza içme suyu koydum bolca da karanfil 2-3 gün beklettim rengi baya koyulaşıyor zaten fısfıslı şişeye koydum saç diplerime sıkıyorum arada.

Son düzenleme:

zeytin yağıyla yapabilirim aslında şimdi birkaç diş sarımsağı doğrayıp atıyoruz bu kadarmı?
belli bir bekleme süresi fln varmı yada mesela bolca hazırlayıp zaman zaman ıkullanılabilirmi bu karışım yoksa tazemi yapılmalı?
çok soru sordum ama idare edin lütfen :)

Tabikide soracaksınız seve seve yardımcı olurum :) Aynen bu kadar iyice özünün çıkması için 1 ya da 2 gün bekletilebilir. Ben 1 yıl önce falan hazırlamıştım hala duruyor onu kullanıyorum arada :) Bozulacak bir şey olmadığından tazeye gerek yok. Tabi benim kadar da 1 yıl süründürmeyin derim

selam kızlar bugün zeytinyağla sarımsak karışımımı hazırlıcam ben biraz sarımsağı bol yapıcam çabuk sonuç almak için :)
ayrıca bugün aktardan çam terabentin yağı aldım şampuanıma kattım bakalım ne olacak :)

zeytinyağlı karışımı az önce ilk kez denedim ama ben sarımsağını bol yaptığım için şu an buram buram sarımsak kokuyorum
umarım yıkayınca çıkar bu koku akşama kadar durdurucam
saçlarım çıksın artık bu kokuyada katlanırım napim

Ben de kokusuna dayanamadığım için kullanamıyorum sık sık :) yıkayınca çıkıyor da saç biraz yağlanmaya başlayınca hafiften kokabiliyor yine şimdi kış sorun olmaz ama sıcak havalarda sıkıntı yaratabilir

Bende forumlarda sıkı bir takipten sonra 5 haftadır öğrendiğim çoğu kürüm uyguladım özellikle sinemaki kürünü 5. Kürü dün uyguladım ve sonuç 3 cm uzama 1 ayda :)

saçımın uzamasını hafta hafta çektim ilk haftam ve son haftamki diplerim :) 5. haftama daha yeni girdim ekrandaki foto 4 haftalık uzama

Eklentiler

• $IMG_0595.webp
    29 KB · Görüntüleme: 66
saçımın uzamasını hafta hafta çektim ilk haftam ve son haftamki diplerim :) 5. haftama daha yeni girdim ekrandaki foto 4 haftalık uzama

eminim hepiniz sinemaki kürünü duydunuz benim bunun dışında her hafta mutlaka 2 kez zeytinyağını hafif ısıtıp bunu saçımda 3 veya 4 saat kadar beklettim 2 haftada birde turp kürünü uyguladım ve şunu itiraf etmeliyimki gördüğünüz gibi saçlarım platin sarı bu bakımlar saçlarıma harika bir görüntü sağladı daha gür duruyor ve yumuşacıklar :) bununla ilgilide şu fotoyu paylaşabilirim.

Eklentiler

• $IMG_0569.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 56

Saçlarınız çok güzel maşallah :) Bir önceki sinameki kürümden sonra saçlarım bir anda uzadı ve yine uzaması durdu malesef.. Yeniden başladım ve bugün 4. yü yapacağım bu sefer 8 hafta devam bakalım ne olacak

4:
saçımı son bir yılda üçkez kestirdim beş yıldır kırılıp dökülmesi sebebiyle kestirmekten uzatamadım bir türlü. bir yıldır saç uzatan bir şampuan kullanıyorum. mucizevi uzatmıyor tabiki ama normal şampuanlara tercih ederim bunu. internetten katı hindistan cevizi yağı gördüm iyi geliyor kokusu falanda güzel kalıyor diyorlardı. bugünde onu aldım 50 ml 4 tl ye kulanmadım henüz kullandıkça yazarım uzasın artık saçlarımmmm

sinemaki kürünü bende duydum malzemeleri aldım ama döküyor saçı diyenler olmuş bu sebeple henüz kullanmadım. sizde dökülme oldu mu? saçlarım ince zaten dökülme riskini almak istemiyorum :44:

sinemaki kürünü bende duydum malzemeleri aldım ama döküyor saçı diyenler olmuş bu sebeple henüz kullanmadım. sizde dökülme oldu mu? saçlarım ince zaten dökülme riskini almak istemiyorum :44:

bendede ilk 2 3 hafta dökülme oldu saçlarım çok yıpranmıştı dökülme olması normal dedikleri ve ben saçımı uzatmaya kararlı olduğumdan vazgeçmedim. Ama şuna inan şuan 5. haftamdayım sanki saçlarım gürleşti.

Ya kızlar ben saç maskesi veya saç kremi sürdüğüm anda saçım oluk oluk elimde kalıyor size de aynı şey oluyor mu Bir sürü farklı marka denedim hepsinde sonuç aynı oldu

Ya kızlar ben saç maskesi veya saç kremi sürdüğüm anda saçım oluk oluk elimde kalıyor size de aynı şey oluyor mu Bir sürü farklı marka denedim hepsinde sonuç aynı oldu

saç kremini banyoda sadece uçlara sürünce bile elime baya saç geliyomuş gibi oluyo. ama saçlar yumuşadığı için dökülen kısımların o anda elime geldiğini kremden kaynaklanmadığını düşünüyorum açıkçası. ancak kremli şampuan kullandığımda marka ne olursa olsun küvet gideri saçtan tıkanıyor acayip dökülüyor kozmetik ürünü olan ve çok miktarda kimyasal bulunduran saç maskelerine güvenme bence. bitkisel yağları sür derim bakım için , en azından dökmeyeceğini biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…