en iyisi kestir canım yoluk yoluk gezmekten daha iyidir, kendine yakıştırdıgın hoş bir model ile kurtabilirsin durumu. Hergun o saçı gormektenseGözüm alışkın değil sevgilim önceden ne kadar güzeldin diyor geçenlerde fotoğraf çekindik arkadaşlar hep dalga geçti saçım 2 renk yoluk yoluk psikolojim bozuldu ya
en iyisi kestir canım yoluk yoluk gezmekten daha iyidir, kendine yakıştırdıgın hoş bir model ile kurtabilirsin durumu. Hergun o saçı gormektense
kızlar yaa uzatmanın dışında bildiğiniz etkili bir saç çıkarma yöntemi varmı?
saçlarım çok ince telli ve seyrek görünüyo nefret ediyorum
hem gürleşmesini hemde uzamasını istiyorum yardım lütfenn
Benim bildiğim en etkili şey sarımsak. Üstüne tanımam. Ama zaten saçınız genetik olarak seyrekse ona ne kadar etkili olabilir bilemiyorum. Sarımsağa ek olarak karanfil suyu da kullanılabilir kanımca.
peki nasıl uygulanıcak butariler acaba ölçüsü falan nasıl olacak?
ölçüler size göre olabilir bence benim gözüm doymadığından her şeyi boldan boldan kullanırım :) saf zeytinyağının içine bikaç diş sarımsağı doğrayarak atın bekletin öyle kullanın ya da sarımsak yağı alın hiç farketmez hangisi kolayınıza ve mantıklı gelirse
zeytin yağıyla yapabilirim aslında şimdi birkaç diş sarımsağı doğrayıp atıyoruz bu kadarmı?
belli bir bekleme süresi fln varmı yada mesela bolca hazırlayıp zaman zaman ıkullanılabilirmi bu karışım yoksa tazemi yapılmalı?
çok soru sordum ama idare edin lütfen :)
zeytinyağlı karışımı az önce ilk kez denedim ama ben sarımsağını bol yaptığım için şu an buram buram sarımsak kokuyorum
umarım yıkayınca çıkar bu koku akşama kadar durdurucam
saçlarım çıksın artık bu kokuyada katlanırım napim
saçımın uzamasını hafta hafta çektim ilk haftam ve son haftamki diplerim :) 5. haftama daha yeni girdim ekrandaki foto 4 haftalık uzama
eminim hepiniz sinemaki kürünü duydunuz benim bunun dışında her hafta mutlaka 2 kez zeytinyağını hafif ısıtıp bunu saçımda 3 veya 4 saat kadar beklettim 2 haftada birde turp kürünü uyguladım ve şunu itiraf etmeliyimki gördüğünüz gibi saçlarım platin sarı bu bakımlar saçlarıma harika bir görüntü sağladı daha gür duruyor ve yumuşacıklar :) bununla ilgilide şu fotoyu paylaşabilirim.
Sinemakiyi duzenli yapamayacagmi düşündüğüm için baslayamiyorum çünkü okuyorum ve cok yoğunum. Onun yerine daha basit formüller arıyorum gerçi emeksiz yemek olamaz ama mesela şampuana badem yağı çam terebentini katmak gibi şeyler uygulamayı düşünüyorum. Bol su adacayi falan. Bide şu sıralar aklıma takıldı herkes biraz kestirin ucundan sac rahatlar daha çabuk uzar diyolar
Acaba böyle bi şey yapip uygulamalara oyle başlamak daha mi iyi olur ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
eminim hepiniz sinemaki kürünü duydunuz benim bunun dışında her hafta mutlaka 2 kez zeytinyağını hafif ısıtıp bunu saçımda 3 veya 4 saat kadar beklettim 2 haftada birde turp kürünü uyguladım ve şunu itiraf etmeliyimki gördüğünüz gibi saçlarım platin sarı bu bakımlar saçlarıma harika bir görüntü sağladı daha gür duruyor ve yumuşacıklar :) bununla ilgilide şu fotoyu paylaşabilirim.
sinemaki kürünü bende duydum malzemeleri aldım ama döküyor saçı diyenler olmuşbu sebeple henüz kullanmadım. sizde dökülme oldu mu? saçlarım ince zaten dökülme riskini almak istemiyorum :44:
Ya kızlar ben saç maskesi veya saç kremi sürdüğüm anda saçım oluk oluk elimde kalıyor size de aynı şey oluyor muBir sürü farklı marka denedim hepsinde sonuç aynı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?