Birlikte uyumak?

Canım aklını başına al duygularına yenık dğşme sakın. Bak biz birsey biliyoruzda konnuşuyoruz. Nişanlını sakın dinleme olurmu hiç aynı odada kalmak uyumak.. emin ol sadece uyumayacaksınız. Sakın bı hata yapayım deme. Sonra cok aglarsın ahhh ah dersin. Sakın canım. Evlenmeden bırlıkte uyumakta nesı..
 

canım yanlış anlama ama bu zor durumda ailenden neden yardım istemiyorsun, ben hala bunu anlayamıyorum.
ki onların çok üzüleceği bir şekilde çözmüşsün, haberleri olmadığına göre bu durumdan.

yani diğer konundaki sıkıntını okudum ama bence aileni devreye sokman gerekirdi.
bence en acısı bu, bir sorunun var ama çözmek için ailenden değil de nişanlından ve onun ailesinden destek arıyorsun. ailen açısından kırıcı bir şey bence.
 

ya şimdi demeyeyim dedim de;

benim kayın kız arkadaşlarını getirirmiş eve, öyle çaya kahveye falan.
benim kv de demek ki o zamanlar oğluna bir şey demedi, ağırladı misafirleri,

ama üzerinden yıllar geçti, kayın evlendi, hala der,
millet ne biçim kız yetiştiriyor, kızlar bizim eve rahat rahat gelirdi diye.

hani muhtemelen o kızların da yüzüne bir şey dememiştir.
 

Eeee tabi öyle..
Valla kimse kusura bakmasın da kız dediğin de bir sınır koyacak, yarını hesap edecek.
Ben laf eden erkek analarına pek bir şey demiyorum.

Oğlanlar dünya yansa umursamaz, onlara bir şey olduğu yok.
Kızlar akıllı olacak, kendini sakız etmeyecek kimsenin ağzına.

Yarın ayrılık olur, her şey olur bunları düşünecek..
 
Adam haklı ha evin de kalmışsın ha odasın da ne fark eder emin ol çevrendekilerde benim gibi düşünüyorlardır
 
biz ve sapık olmak kı?
onların libidosu düşüktür bi kere

Arkadasin bahsettigi kisi benim. :)) Siz yataga uyumak icin girip duramadiniz diye sizin libido tavanlarda saglikli cinsel hayat yasiyorsunuz ama kendine hakim olan ve o an yeri ve zamani olmadigini dusunen insanlarin hepsi cinsel problemli libidosu dusuk mu oluyor? Allah Allahhh

Eger ben sadece uyumak icin girdiysem uyurum. Sevismek isteseydim sevisirdim. O an hazir hissetmedigim veya o an olmasini istemedigim belkide sonradan beni rahatsiz edecek bir yakinlasmayi ergenler gibi hormonlarima uyup yapmam.
Sen irade gosteremeyebilirsin, gostermekte istemeyebilirsin, farkli dusunuyorda olabilirsin. Bu camur atma cabasi nedir??? :)
 
Ha birde su forumda nezaman cinsellik, yakinlasma, uyuma konusu olsa bol libidolu arkadaslar ortaya atilip cinsellik , sevismek soyle iyidir boyle dogaldir sevismiyorsan libidon yok, bizde esimle evlenmeden yaptik bu hakkiniz bilmem ne diye millete gazi verirde verir sonra iş olsun diyede sonuna "ama yaptiginizin arkasinda durup sorumluluk alcaksaniz yapin " yazar .

Sorumluluk alabilecek, kendine guvenen, bu konuda rahat davranacak insan boyle konumu acar? Ben kimseye esimle uyusam mi diye sormadim mesela? Ya da sevisenler olarak siz sevismeden once sevissem mi diye halk yoklamasi yaptiniz mi sordunuz mu?

Bu kızlar soruyorsa bi cekincekeri var, kafada bir karisiklik var. Kendiniz yaptiniz diye herkes normal karsilayacak, dogal bulacak veya dert etmeyecek diye bisey yok. Bu yuzden tirim tirim zar diktirme peşine dusuyorlar sonradan, bu yuzden hamile miyim, yirtildimi , cok pismanim diye dunya kadar konu aciliyir.
Surekli ayni fikirde olmayanlara arada bir giydirme cabasi var. Siz napiyorsaniz yapin ama butun insanlarin hayati ve sartlari sizin gibi sekillenmiyor. Alan alsin bunuda kendine.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diger evden ayrilman cok isabetli olmus ama nisanlinin evine gitmen de pek uygun gibi gozukmuyo canim.bence ailenden yardim almalisin.kalacak yer ayarlayincaya kadar bi sekil de idare etceksin artik oyle gozukuyo ama sakin ayni odada kalma derim ben sana
 
Orda kalman cidden çok tuhaf. Hani zor durumda kalırsın annenin babanın haberi vardır tamam da anne babana söyleyemeyeceğin bir şeyi nişanlının ailesine laf veriyorsun. Ailen öğrense ne düşünür kimbilir yani üzülür insanlar. Bi de aynı odada kalmaktan bahsediyorsun. İnsanın sevgilisiyle uyuması, sevişmesi normal bir şey bence, ama o evde olmaz. Sonra arkandan zaten evlenmeden yatıp kalkıyordu bilmem ne diye dedikodu yaparlar.
 
Yanls anlasılla olmaz yanlıs şeyler olur..
 
"Lütfen rahatlatin beni" konu acilmis yeni. Onun gibi konu acmak istemiyorsan sen nisanlinin kiz kardesinin odasinda yatmaya devam et bacim.
 
Aynı yatakta uyumak ? Kulağa hoş gelse de dışarıdan bakıldığında hoş olmazdı sanırım..
Kv ve diğerleri de bunu hoş karşılamayabilir arkadaşların da dediği gibi ileride yüzüne vurabilirler sonuçta nişanlıymışsın biraz daha sabredin
 
Nişanlının odasını bırak evinde kalman bile yanlış.Bunu bile yüzüne vurabilirler yeri geldiginde
Herkes iyidir kuyruguna basana kadar..
Kendine baska bir yer bulmalısın ki arkadaslar bazı cözumler yazmıslar yurt vs.
 
benim bildiğim kadarıyla konu sahibinin sorun yaşadığı evle alakalı. yanı konu sahibi o eve çıkabilmek için ailesine "böyle daha iyi olacak" falan demiş fakat ev arkadaşıyla da sorun yaşayınca ailesine söylemesi durumunda ailesi "hani iyi olacak demiştin?" derler diye ailesine söylemek istememiş ev arkadaşı sorununu. sorun bayağı bi büyüyünce de nişanlısı duruma el atmış. bi nevi tükürdüğünü yalamak istememiş yani ki onlar aile sonuçta, laf etse ne olacak... aile hep laf eder ama hep iyiliğimizi ister
 

Bende bir kere bu hatayı yaptım.
Pazar gunu erken gelmiştim herkes uyuyordu o zamanlar nişanlim olan eşimde kapiyi acip uyumaya devam etti. Sonra bana sarilip uyumaya devam etti. Bende uyumuşum baya içim geçmiş.
Tabi benim evde oldugumu bilmedikleri icin odaya girenler oldu ben hicbirini farketmemiştm kaynımı farkettim.
Bir anlik refleksle onu gorunce battaniyeyle yuzumu kapadim.
Sonrası cümbüş.
Herkes beni konusuyordu...
 
Bende bi tek bana mı masum gelmedi bu düşünce diye düşünmüştüm
 
Sakın sakın sakın diyorum. Ömür boyu başınıza kalkarlar. Bu kaynana görümce durumlarının ne zaman tersine eseceği belli olmaz. Hatta yetmez komşulara akrabalara anlatırlar benden söylemesi. Erkek kardeşimin kız arkadaşı annemlere gelip gidiyor 1 kere evde kimse yokken denk gelmiş oooo bütün site öğrendi .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…