Benim çekincem şu şekilde degil "uyursam ne olur naparım" gibi. Konu zaten yakınlaşmakla ilgili degil. Benim derdim annesinin ne düşünebilecegi, az çok kestirebiliyorum ama yanlış mı düşünüyorum diye danışıyorum. Ki öyleymiş işler sandıgım gibi olmayabilirmiş. Ben de çok sıkıldım ben olsam asla böyle bir şey yapmazdım muhabbetinden ama konu açıyosan buna da katlanman gerek sanırımHa birde su forumda nezaman cinsellik, yakinlasma, uyuma konusu olsa bol libidolu arkadaslar ortaya atilip cinsellik , sevismek soyle iyidir boyle dogaldir sevismiyorsan libidon yok, bizde esimle evlenmeden yaptik bu hakkiniz bilmem ne diye millete gazi verirde verir sonra iş olsun diyede sonuna "ama yaptiginizin arkasinda durup sorumluluk alcaksaniz yapin " yazar .
Sorumluluk alabilecek, kendine guvenen, bu konuda rahat davranacak insan boyle konumu acar? Ben kimseye esimle uyusam mi diye sormadim mesela? Ya da sevisenler olarak siz sevismeden once sevissem mi diye halk yoklamasi yaptiniz mi sordunuz mu?
Bu kızlar soruyorsa bi cekincekeri var, kafada bir karisiklik var. Kendiniz yaptiniz diye herkes normal karsilayacak, dogal bulacak veya dert etmeyecek diye bisey yok. Bu yuzden tirim tirim zar diktirme peşine dusuyorlar sonradan, bu yuzden hamile miyim, yirtildimi , cok pismanim diye dunya kadar konu aciliyir.
Surekli ayni fikirde olmayanlara arada bir giydirme cabasi var. Siz napiyorsaniz yapin ama butun insanlarin hayati ve sartlari sizin gibi sekillenmiyor. Alan alsin bunuda kendine.
Aynen öyle tükürdügümü yalamak istemedimbenim bildiğim kadarıyla konu sahibinin sorun yaşadığı evle alakalı. yanı konu sahibi o eve çıkabilmek için ailesine "böyle daha iyi olacak" falan demiş fakat ev arkadaşıyla da sorun yaşayınca ailesine söylemesi durumunda ailesi "hani iyi olacak demiştin?" derler diye ailesine söylemek istememiş ev arkadaşı sorununu. sorun bayağı bi büyüyünce de nişanlısı duruma el atmış. bi nevi tükürdüğünü yalamak istememiş yani ki onlar aile sonuçta, laf etse ne olacak... aile hep laf eder ama hep iyiliğimizi ister
Normalde kalmaman lazım ama mecburiyet işte. Ama onlara mecbur hissetme kendini ona göre hareket et. Annesi olur ki ben komşuya gideyim der yalnız kalın bende geleyim de yada bizde çıkıyorduk okula vs bişey uydur. Anladın mı ?Aynen öyle tükürdügümü yalamak istemedimbir haftalık bi durum oldugu için ortalık karışsın istemedm kendim çaresine bakayım dedim
Arkadasin bahsettigi kisi benim. :)) Siz yataga uyumak icin girip duramadiniz diye sizin libido tavanlarda saglikli cinsel hayat yasiyorsunuz ama kendine hakim olan ve o an yeri ve zamani olmadigini dusunen insanlarin hepsi cinsel problemli libidosu dusuk mu oluyor? Allah Allahhh
Eger ben sadece uyumak icin girdiysem uyurum. Sevismek isteseydim sevisirdim. O an hazir hissetmedigim veya o an olmasini istemedigim belkide sonradan beni rahatsiz edecek bir yakinlasmayi ergenler gibi hormonlarima uyup yapmam.
Sen irade gosteremeyebilirsin, gostermekte istemeyebilirsin, farkli dusunuyorda olabilirsin. Bu camur atma cabasi nedir??? :)
bilirsin ki sevgiliyken işler haddinden fazla tutkulu oluyor elysion. şimdi 15 gün sadece sarıl uyu deseler çok zorlanmadan yaparım diye düşünüyorum.ki zaten sağlığımla ilgili bi sorun yüzünden 2 ay öyle yapacak gibiyim.
eme evlilik öncesi hele ki konuyu açan arkadaşın sevgilisiyle henüz cinsel birlikteliği yok ise (konunun hepsini okumadım) karşı taraftan bir şekilde talep gelecektir.
hiç olmasa sabah ereksiyonu olur
oyuncak ayısına sarılıp uyur gibi uyuyacağını beklemek fazla utopik bence.
illaki sonuna kadar olacak değil ama illaki yakınlaşma gerçekleşir diye düşünüyorum.
Konu sahibinin nisanlisinin nasil biri olduğunu bilemem. Ben kendi adıma ornekledim uyumak hayali birşey diyenler için. Esimle evlenmeden once 2 gun kamp tatiline gittik. Gece ayni cadirdaydik Iliski ve sevisme filan olmadi.
Biseyleri istiyorum diye tamamen o duygunun esiri olup iyice duşunmedigim birseyi yapmam ben. Eşimde zaten ben istemedikce surekli taciz halinde olacak zorlayacak bir tip degildi.
Ayriyetten bazı şeylere hakim olabilmek o duyguların düşüklüğünü göstermiyor. Bence insanin başetmesi en zor nefslerinden biride cinselliktir ve bunu frenleyebiliyorsa özellikle bir erkek ( iktidar vb. Problemleri olmadigi halde) benim için tamamdır. :)) Bu önemli birşey bana göre.
Neeeay ne insanlar var ya fazla yüz göz olmamak lazım ben kv yle hiç bu tip muhabbetlere girmedim benim yasadigimdan yada yasamadigimdan herkese ne korkulur bu insanlardan konu sahibi bence sakin yapma öyle birşey mutlaka birşeyler yaşanır sadece uyumakla kalinmaz şimdi sen gizemlisin nisanlina göre daha çok çekici geliyosun bide kv mutlaka vurur yüzüne daha nisanliyken kızımın odasından kalkıp nisanlinin yanına gittin diyeelbette erkek, kadın istemiyorsa kendini frenlemeli bu konuda katılıyorum zaten.
işte ikimiz de kendi hayatlarımızdan yola çıkıp örnekler vermişiz
sonuç olarak aynı yere geliyoruz bence, evde annesi ve kızkardeşi varken aynı yatakta yattığında aralarında ne geçip geçmediğinin bi önemi kalmıyor :)
kayıkçı alinin "derler" hikayesine döner.
konu sahibi oku bence o hikayeyi.
benim kayınvalidem gözüyle görmediği halde evlenmeden önce oğlundan hamile kaldığımı iddia etmişti. kaldı ki seninkiler aynı evdeymiş.
bilirsin ki sevgiliyken işler haddinden fazla tutkulu oluyor elysion. şimdi 15 gün sadece sarıl uyu deseler çok zorlanmadan yaparım diye düşünüyorum.ki zaten sağlığımla ilgili bi sorun yüzünden 2 ay öyle yapacak gibiyim.
eme evlilik öncesi hele ki konuyu açan arkadaşın sevgilisiyle henüz cinsel birlikteliği yok ise (konunun hepsini okumadım) karşı taraftan bir şekilde talep gelecektir.
hiç olmasa sabah ereksiyonu olur
oyuncak ayısına sarılıp uyur gibi uyuyacağını beklemek fazla utopik bence.
illaki sonuna kadar olacak değil ama illaki yakınlaşma gerçekleşir diye düşünüyorum.
Benim çekincem şu şekilde degil "uyursam ne olur naparım" gibi. Konu zaten yakınlaşmakla ilgili degil. Benim derdim annesinin ne düşünebilecegi, az çok kestirebiliyorum ama yanlış mı düşünüyorum diye danışıyorum. Ki öyleymiş işler sandıgım gibi olmayabilirmiş. Ben de çok sıkıldım ben olsam asla böyle bir şey yapmazdım muhabbetinden ama konu açıyosan buna da katlanman gerek sanırım
Benim çekincem şu şekilde degil "uyursam ne olur naparım" gibi. Konu zaten yakınlaşmakla ilgili degil. Benim derdim annesinin ne düşünebilecegi, az çok kestirebiliyorum ama yanlış mı düşünüyorum diye danışıyorum. Ki öyleymiş işler sandıgım gibi olmayabilirmiş. Ben de çok sıkıldım ben olsam asla böyle bir şey yapmazdım muhabbetinden ama konu açıyosan buna da katlanman gerek sanırım
kısa ve net hayır:)Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Sizin gibi insanlar azaldıgı için galiba deger yargıları kalmadı bu hallere düştük. Ne üzücüHey yavrum heyy, görmeyeli ne kadar Avrupalılaşmışız vallahi haberimiz yok. Resmiyet yok gidip aileyle yaşamak falan ne kadar ayıp.
Yanlış yaşamayı yanlış bulmuyorum ama gidip aile evine nikahsız yerleşmek ne demek, anne babanız yok mu sizin, insan nasıl izin verir kızına hayret ettim.Sizin gibi insanlar azaldıgı için galiba deger yargıları kalmadı bu hallere düştük. Ne üzücü
Kızın eski konusuna göz atmanızı tavsiye ederim, bu kadar ön yargıyla gelmeyin insanlara, yazık.Yanlış yaşamayı yanlış bulmuyorum ama gidip aile evine nikahsız yerleşmek ne demek, anne babanız yok mu sizin, insan nasıl izin verir kızına hayret ettim.
Kalmak isterdim ama kalmazdım. Komşumun yeğeni nısanlısıyla geldi ev tutucak eşya alınacak onda kalıyorlar nikahları da kıyıldı bi düğün olacak ona rağmen aynı odada kalınca laf oluyo yok efendim sürekli ojelıymıs kız nasıl abdest alıyormuş hoş zaten almıyor da falan diyolar. Belki sarılıp uyudular sadece ama gerek yok böyle malzeme vermeye sımdıdenDaha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?