- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
O konuşanlarda rezil miş yani. Adamın nikahlı karısı! Kime ne abdestinden.Kalmak isterdim ama kalmazdım. Komşumun yeğeni nısanlısıyla geldi ev tutucak eşya alınacak onda kalıyorlar nikahları da kıyıldı bi düğün olacak ona rağmen aynı odada kalınca laf oluyo yok efendim sürekli ojelıymıs kız nasıl abdest alıyormuş hoş zaten almıyor da falan diyolar. Belki sarılıp uyudular sadece ama gerek yok böyle malzeme vermeye sımdıden
. Değil mi yani neymiş daha düğün olmamış şaka gibi gelmişler evine sıgınmıslar yuva kuracaklar keşke otelde kalsalarmıs!O konuşanlarda rezil miş yani. Adamın nikahlı karısı! Kime ne abdestinden.
Ben çözemedim inan. Bizim milletin beyni ne tür bir yakıtla çalışıyor acaba?. Değil mi yani neymiş daha düğün olmamış şaka gibi gelmişler evine sıgınmıslar yuva kuracaklar keşke otelde kalsalarmıs!
Ben çözemedim inan. Bizim milletin beyni ne tür bir yakıtla çalışıyor acaba?
Biliyorum eski konusunu. Yurt, apart bulana kadar idare edebilirdi, ben hala evli olmadığı bir adamın ''ailesinin evine'' yerleşmesini yanlış buluyorum.Kızın eski konusuna göz atmanızı tavsiye ederim, bu kadar ön yargıyla gelmeyin insanlara, yazık.
Doğuştan bonzai direk yahu nikahlı eşi ve müslüman değilde ateist deist agnostik belki ?Ben çözemedim inan. Bizim milletin beyni ne tür bir yakıtla çalışıyor acaba?
Nasıl idare edilebilirdi? Tanımadığı başka başka erkeklerle aynı çatı altında kalarak mı? Bu zihniyet tanımadığı herifleri eve getiren ev arkadaşıyla aynı evde olmayı sorun etmiyor da kız nişanlısının ailesinin evine bir haftalığına kalmaya gitti onu mu sorun ediyor?Biliyorum eski konusunu. Yurt, apart bulana kadar idare edebilirdi, ben hala evli olmadığı bir adamın ''ailesinin evine'' yerleşmesini yanlış buluyorum.
Bu da benim düşüncem.
Teşekkür ederim anlayışınız için. İnsanlar başına gelmeden çok rahat konuşuyorNasıl idare edilebilirdi? Tanımadığı başka başka erkeklerle aynı çatı altında kalarak mı? Bu zihniyet tanımadığı herifleri eve getiren ev arkadaşıyla aynı evde olmayı sorun etmiyor da kız nişanlısının ailesinin evine bir haftalığına kalmaya gitti onu mu sorun ediyor?
Bu kız "evli olmadığı" bilmem kaç tane erkekle aynı evde kalıyordu diğer durumda, o yanlış değil de bu mu yanlış? O evde kalmaya devam etseydi ve o evdeki heriflerden biri bu kıza tecavüz etseydi o zaman hangi düşüncede olurdunuz çok merak ediyorum. Etraf pislik dolu. Daha geçen gün otobüste uyuyan kızın suratına boşalan muavin rezilliğini okuduk. Kızın kafası karışmış belli ki gelmiş buraya konu açmış yardım istemiş. Ağır laflar etmeden kıza bir yol göstermek bu kadar mı zor?
Kusura bakma canım. Bizim kültürümüzde bu tip şeyler anlayışla karşılanmaz. Şu anda mahalleli senin bekaretini konuşuyordur kalıbımı basarım. Allah aşkına ayrıl o evden. Kendini daha fazla küçük düşürme.Teşekkür ederim anlayışınız için. İnsanlar başına gelmeden çok rahat konuşuyor
Ben kızın ev arkadaşını savundum mu? Onun yaptığı doğru dedim mi? 1 haftaysa konusunda 1 hafta diye belirtsin taşındım yazıyor 1 haftalığına 'taşınılmaz'. Üslubuna dikkat etNasıl idare edilebilirdi? Tanımadığı başka başka erkeklerle aynı çatı altında kalarak mı? Bu zihniyet tanımadığı herifleri eve getiren ev arkadaşıyla aynı evde olmayı sorun etmiyor da kız nişanlısının ailesinin evine bir haftalığına kalmaya gitti onu mu sorun ediyor?
Bu kız "evli olmadığı" bilmem kaç tane erkekle aynı evde kalıyordu diğer durumda, o yanlış değil de bu mu yanlış? O evde kalmaya devam etseydi ve o evdeki heriflerden biri bu kıza tecavüz etseydi o zaman hangi düşüncede olurdunuz çok merak ediyorum. Etraf pislik dolu. Daha geçen gün otobüste uyuyan kızın suratına boşalan muavin rezilliğini okuduk. Kızın kafası karışmış belli ki gelmiş buraya konu açmış yardım istemiş. Ağır laflar etmeden kıza bir yol göstermek bu kadar mı zor?
Sakin olun. Üslup sorunu olan biri varsa o da ben değilim. KİB'ledim bu arada sizi.Ben kızın ev arkadaşını savundum mu? Onun yaptığı doğru dedim mi? 1 haftaysa konusunda 1 hafta diye belirtsin taşındım yazıyor 1 haftalığına 'taşınılmaz'. Üslubuna dikkat et
Sen takmayacaksın böylelerini. Buraya konu açınca herkes istediği gibi yazıyor işte. Ağır bir üslup kullandığı için kendisini KİB'leyerek yönetime bildirdim. Sen de sakın polemiğe girme, yönetime bildir onlar gerekeni yaparlar.Teşekkür ederim anlayışınız için. İnsanlar başına gelmeden çok rahat konuşuyor
Polemiğe giremeyeceğim kusura bakma. Ban yiyeceksem de ben gayet sakince senin suçlayıcı yorumuna cevap verdiğimi bilerek yiyeceğim.Sakin olun. Üslup sorunu olan biri varsa o da ben değilim. KİB'ledim bu arada sizi.
O kadar haklısınız ki söylemlerinizde ekleyecek bir sözüm bile yokSen takmayacaksın böylelerini. Buraya konu açınca herkes istediği gibi yazıyor işte. Ağır bir üslup kullandığı için kendisini KİB'leyerek yönetime bildirdim. Sen de sakın polemiğe girme, yönetime bildir onlar gerekeni yaparlar.
Ben senin yaptığın da doğru demiyorum, o evde kalmaya devam et de demiyorum. En mantıklısı ailenden yardım istemendi. Neyse. Bu zihniyet değişmediği sürece bütün olumsuz durumların suçlusu kadın olur. Namussuz ilan edilen de kadın olur. Kadınsın ya, hiçbir yere sığdıramıyor seni bu toplum. Ne ev arkadaşının yanında yerin var ne de evleneceğin adamın yanında. "Kadın korunmaya muhtaçtır" zihniyetindekiler işlerine gelince "kadın baksın başının çaresine"ci oluveriyor.
Uyumazdık bizDaha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?