Birlikte uyumak?

nişanlınızla - hadi tek yaşıyor olsa- neyse diycem de ailesiyle yaşadığı evde kalıyormuşsunuz, bir de bunun üzerine birlikte yatmanız bana göre hiç uygun olmaz. amerikada yaşamıyoruz ki. türk aile yapısı, istediği kadar modern insanlar olsun, bunu kaldırmaz. yüzünüze bişey demezler ama içlerinden geçirceklerine emin ol. bence kızkardeşinin odasında yatmaya devam edin. evlendikten sonra istediğinizi yaparsınız. biraz sabrediverin yahu:işsiz:
Ben gerçekten de sadece uyumak istedigine inanıyorum nişanlımın ama bunu da tartışmak istemiyorm inanmıcaksınız çünkü böyle olduguna. Herkes sabretmekten nefisten bahsediyo ama düşündügünüz gibi degl

Bu kadar insafsız olabilirler mi
olabilirler de olmayabilirler de.
kimseye bu kadar güvenme.
bir kere ailenden saklaman büyük hata.
eninde sonunda öğrenecekelr ve ailenin sana güveni sarsılacak.
neden saklıyosun ki.mecbur kalmışssın kısa süreliğine misafir olarak kalıyosun.
bua rada o evde misafirsin ,nişanlının seni bu şekilde ağırlaması en yakışanı olurdu.
birlikte uyuyalım deyip te işin cılkını çıkarması hoş olmamış

Tabi ki hoşuma gitmez her şeyi paylaşmasını isterim ama siz hiç yalan söylemiyor musnz ailenize?
Ben çok seviyorum ve güveniyorum nişanlıma. Hiç istemiyorm sorun olsun
bak valla sana yemin bile ederim bende cok severdim cok guvenirdim nisanlima, anami babami dinlemedim gozum hic bisey gorùedi illa o dedim hep o dedim. babami bosverde anneme cok yalan soyledim cokkk hemde, ve cokkkkkk cokkk pismanim bacim. annemde babamda gorusmemizi istemezlerdi bende onlardan gizli gorusurdum ve SIMDI OYLE COK PISMANIMKI ANLATAMAM SANA. insallah ayrilmazsiniz mutlu olursunuz bi yastikta kocarsiniz. ama oyle olmazsa eger basin cok agrir ve yeri gelir ailen bile ustune gelir hata yaptin diye. simdi gozun bisey gormuyor haklisin hersey toz pembe hersey gulluk gulistanlik, ama bi kucukk agiz kavganizda bile bak neler neler dokulecek ortaya

Bu kadar insafsız olabilirler mi

Almanız gereken tedbirleri alırsanız, olması gerektiği gibi davranırsanız, başkalarının insafını ölçmeye gerek duymazsınız. Siz kendinizi düşünmezseniz el oğlu hiç düşünmez. Size dedim ya, sorun bakalım kendi kız kardeşi için böyle bir konuda ne düşünürdü, işte o zaman aradaki farkı daha iyi anlarsınız.

evet ya yanında uyu sonra adam gerisini getirir.hadi olmadı hadi evlenemediniz bi düşün.

Ben gerçekten de sadece uyumak istedigine inanıyorum nişanlımın ama bunu da tartışmak istemiyorm inanmıcaksınız çünkü böyle olduguna. Herkes sabretmekten nefisten bahsediyo ama düşündügünüz gibi degl

peki, çok ıyı ninetlerle sizinle uyumak istiyor diyelim, ama bu sadece bir istek bir hayal olarak kalmalıydı, ailesinin evinde size bu konuda ısrarcı olması hiç hoş değil. saygı duyan bir adam bunu yapmaz.

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
tabiki seni yaptigini yapardim bugun iyisin yarin araniz kotu olursa arkandan neler konusulur dusun .....

bakın ben burada bulunan bir çok kişiye göre geniş birisiyim aileler de öyle

öğrenciyken ben ailemle kalırken gidip erkek arkadaşlarımın evinde de kaldım, biz sevgili iken ben eşimin ailesinin evinde, o benim ailemin evinde aynı odada da kaldık, birlikte aynı evde de kaldık bir yıl birlikte yaşadık

evlendiğimde bakire de değildim

bunları şunun için yazdım ki bence de dediğiniz olmaz

o evde kızları ile kalmaya başlamışken artık vaz geçtim ben X ile aynı odada kalacağım olmaz

bir kere görümce ile papaz olunur benden ne şikayeti var denir

ikincisi şimdiye kadar onunla yatmıyordu da şimdi neden onunla yatıyor denir

zaten evleneceksiniz tutun evinizi gidin yaşayın

ya da sıkın dişinizi bekleyin yani

gece sarılınca da insanın hayatında müthiş bir değişiklik olmuyor

ya siz ciddi ciddi adamın sadece sarılıp uyuyacağına inanıyor musunuz? yok öyle bi dünya. fazla iyi niyetlisiniz ya da gözünüz mü açılmamış bilemedim yani.

cep telefonu almak için peşin para verip kargodan ürünün gelmesini beklemek gibi bişey...
yaptığınız yada yapacağınız her şey orda birtek kişiyi sıkıntıya sokacaktır..kimi acaba?

ya siz ciddi ciddi adamın sadece sarılıp uyuyacağına inanıyor musunuz? yok öyle bi dünya. fazla iyi niyetlisiniz ya da gözünüz mü açılmamış bilemedim yani.

Öyle bir durumda adamı bırak kadının bile uyumaktan başka şeyler geçer/geçmeli. Evleneceğin aşık olduğun insan sonuçta.

neden konu açıp sorma gereği hissettin peki madem eminsen

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Evlenince sarılır uyursunuz.Beklesin azcık

bak valla sana yemin bile ederim bende cok severdim cok guvenirdim nisanlima, anami babami dinlemedim gozum hic bisey gorùedi illa o dedim hep o dedim. babami bosverde anneme cok yalan soyledim cokkk hemde, ve cokkkkkk cokkk pismanim bacim. annemde babamda gorusmemizi istemezlerdi bende onlardan gizli gorusurdum ve SIMDI OYLE COK PISMANIMKI ANLATAMAM SANA. insallah ayrilmazsiniz mutlu olursunuz bi yastikta kocarsiniz. ama oyle olmazsa eger basin cok agrir ve yeri gelir ailen bile ustune gelir hata yaptin diye. simdi gozun bisey gormuyor haklisin hersey toz pembe hersey gulluk gulistanlik, ama bi kucukk agiz kavganizda bile bak neler neler dokulecek ortaya
Yazdıklarınız çok dokundu içime okurken gerçekten hissettim. Çok üzüldüm olanlara ama hayırlısı buymuş umarım şimdi mutlusunuzdur. İyiligimi düşünerek cevap verdiginizi biliyorum çok haklısınız. Aynı odada kalma defterini tamamen kapatıyorum. Teşekkür ederim

Kızkardeşine saril yat.zaten nişanlisin evlenince de nişanlına sarılır yatarsın.

Back
X