• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Zayıflayalım :))

yoğurdun yağ yakma etkisi oluduğunu bilmiodum ben ayda yılda bir yoğurt yerdim yemeye çalışim ozamn:) yeşilçay ben içmeye çalışıyorum ama haftada 2 tane falan eğer çok etkisi varsa sevmesemde hergün 1 tane içeyim bari :( :)

evet cnm yag yakıyor bende sevmemek degılde olmasa aramam acıkcası ama bu tekrar donusumde bıraz daha arttırrak yemeyı dusunuyorum her ogunumde bukurndurcam ınsallah bak sen hem yogurda hem yesıl caya basla tatlıları kes spor yap bende 3haftada bıter bu ıs ıns.

ayça kayanın diyetleri aslında güzel bide uzman olduğu için yapılabilir biz hangisini yapcaz kendimize göremi ayarlıcazdiyetleri onada bir karar verelim.yoğurdu aslında sevmem ama bu diyet olayına başlayalı yiyorum . diğer arkadaşlarada bakıyorum gerçektende çoğu yeşil çay içiyor bizde içebiliriz niye olmasın. ben akşama daha karar veremedim öğle yemeğini yeni yedim maalesef.semizotlu yoğurt ve bir tabak sebze yemeği ekmek yemedim geç kaldım diye

kendıne gore sec cnm ama sabha nesfıtle baslayan dıyetı daha cok verıdrıyor sıkılınca otekıne sıkılınca buna gecebılırsın bensımdı alıstıgım ıcın sadece kendım kalorısıne gore ayarlamaya calısıyorum ıste bugun cok guzeldı 8den sonrada yuruyuse cıkarsam baya bı fark gorurum yrn sabah dıye dusunuyorum

aksam:az corba ve az yumurtalı kaldirik yedım (ot) sebze yanı ;) yuruyus sonrasıda yogurt dusunuyorum artık cok gzl dı bugunkızlar yrn da sıze pırınc lapası tarıfı verıcem bakın oda cok guzel verıdırıyor kk da araın ya da google de cıkar ben arada bır bır gun yapıyorum uzuuuuuun zmn oldu ama yapmayalı

slm kızlarrr yoksunuz haftasonu taılı dıye sanırım
bu sbh bende gec kalktım 11 dı uyandıgımda bıraz karpuz kesıp yedım kahvaltı nıyetıne tartım benı memnun etmeye basladı artık

aksam yemegımıde guzelce yedım ıkı baget haslanmıs bır dılım tam bugday ekmegı 3-4 kasık yogurt ve 1 acı bıber
bırazdan da yuruyusumu yaparım ohhh az karpuz yer bıturırım bugunu

asıl mesele benım cın en zor gun pazar gunlerıdır yrn nasl gecıcıek bakalım ıns. bozmadan sna erer yrn da

ben haftasonu evde değildim abartmak ki ne abartmak diyet ne falan oldum yani okadar yedim bu akşamdan itibaren tekrar düzeliyorum ama bu halime rağmen 60 kiloya düşmüşüm oda çok ilginç:) neyse ben spora devam ediyim yeşilçay ve yogurt yemeye başlıyayım:)

kızlar görüşemedik artık kusura bakmayın arkadaşım vardı benimde yanımda bende cimbomlukıza katıldım yedim de yedim ama yarın tam takım hazırım .cimbomlukız senide azminden dolayı kutlarım çok kısa sürede hedefe doğru ilerliyosun.nazlıbahar sendende iyi haberler bekliyoruz. çok sabırlısın sana maşallah diyorum hiç bozmamışın diyetini.diyet yolundan azcık şaşsam inan sana bakıyorum yine tekrardan kendimi toparlıyorum.bana gelirse ben kilo verdimmi anlayamadım.anneme gisip tartıldım 78 çıktı.tartı aldım evde tartıldım 75.5 çıktı. kesin olsun dedim bide dışarda şu vücut yağ indenksini ayıran tartılarla tartıldım 72.5çıktım.bende anlamadım ben şimdi kaç kiloyum matematik sorusu gibi

ben bugüne sporla başlayamadım ama kahvaltıda tek bir dilim ekmek yedim biraz sucuk 1 tanede salatalık bende bugünden itibaren tekrar hazırım nazlıbaharın iradesi maşallah diyelim:) zerder seninki gerçekten 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş:)

bende spor yapamadım kahvaltıyıda biraz abarttım yazmayayım en iyisi :).öğle yoğurtla kayısı ycem sadece 10 bucuk gibi de yeşil çay içerim .

yeşilçay dedin aklıma getirdin bende içeyim hemen :) bende gece 1 de yatarken yediklerimi yazmadım:):)

ben haftasonu evde değildim abartmak ki ne abartmak diyet ne falan oldum yani okadar yedim bu akşamdan itibaren tekrar düzeliyorum ama bu halime rağmen 60 kiloya düşmüşüm oda çok ilginç:) neyse ben spora devam ediyim yeşilçay ve yogurt yemeye başlıyayım:)

demekkı abartmayaydın daha da az cıkacaktın sen tatlıyı kestın spor yogurt yesıl cay uclusune basla hemen bak nasıl 2-3 kılo gıdecek tebrıkler

kızlar görüşemedik artık kusura bakmayın arkadaşım vardı benimde yanımda bende cimbomlukıza katıldım yedim de yedim ama yarın tam takım hazırım .cimbomlukız senide azminden dolayı kutlarım çok kısa sürede hedefe doğru ilerliyosun.nazlıbahar sendende iyi haberler bekliyoruz. çok sabırlısın sana maşallah diyorum hiç bozmamışın diyetini.diyet yolundan azcık şaşsam inan sana bakıyorum yine tekrardan kendimi toparlıyorum.bana gelirse ben kilo verdimmi anlayamadım.anneme gisip tartıldım 78 çıktı.tartı aldım evde tartıldım 75.5 çıktı. kesin olsun dedim bide dışarda şu vücut yağ indenksini ayıran tartılarla tartıldım 72.5çıktım.bende anlamadım ben şimdi kaç kiloyum matematik sorusu gibi

cnm bence sadece bır tartıyı baz alarak basla sen evıne bı tartı al ve basla

ben bugüne sporla başlayamadım ama kahvaltıda tek bir dilim ekmek yedim biraz sucuk 1 tanede salatalık bende bugünden itibaren tekrar hazırım nazlıbaharın iradesi maşallah diyelim:) zerder seninki gerçekten 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş:)
kahvaltı super lmus cokta az yıyıp vucudu alıstırıp bıtırınce tekrar yemeye baslıyoruz hoooooop alıyoruz bence az az hepsınden yanmelı

bende spor yapamadım kahvaltıyıda biraz abarttım yazmayayım en iyisi :).öğle yoğurtla kayısı ycem sadece 10 bucuk gibi de yeşil çay içerim .

hemen ohle ve aksamla dengele canım ;)))

yeşilçay dedin aklıma getirdin bende içeyim hemen :) bende gece 1 de yatarken yediklerimi yazmadım:):)

ay kızlar ya ben yesıl cay ıcemıyorum ya sankı tadı cok guzelmıs gıbı nasıl cnm cekıyor ya :)))

sbh kahvaltım cok gzl dı benı 3 zeytın azcık ekmek bır ıkı dılım salatalık ve bır ıkı dılım domates bır acı bıber sekersız çay
oglen :corba ve bır dılım tb ekmegı
bırazdan karpuz yıcem
amaaaa aksama arkadasa davetlıyım yuruyemıycem bugun yıne de dıkkat edıcem cok kacırmadan ınsallah

haftasonu baktım sıze ama yoktunuz sbh ta ben gıremedım bugun teızlık gunum benım sımdı bıraz ara verdım cocukları yeırcem bı bakayım dedım gıtmıssınız yıne :))))

haftasonu bekledıgım gıbı guzel gectı kacamk yapmadım dıkkat ettım guzel dı bugun ıtıbari ile 1 kılo vermıs gorunuyorum bende ama tatı gunum benım cuma gunu :)) yuruyusle sıkılastıgımı farkettım aynada kendımı daha bı ınce gordum ama artık zor gıdıyor son kılolar ya sanırım ondan

sen çok azimlisin inş böyle devam eder valla senden azim almıyorum deil :) daha kaçamak çok yapmadan devm edicem bu akşam kesinlikle en az 1 saat yürüyüş var evdede 20 dak spor yapabilirim kesinlikle çok etkili :) yeşilçay hiç istemesin canın gerçektn sırf erimek için içiyorum yoksa hiç içim almıyor :) cuma akşamı ben düğüne gittim cumartesi akşamı döndüm :)

evet cnm 2009 yılında ogluma hmaıle kalmadan dıyet yapmıstım ve yesıl cayı cok guzel tuketıp yararınıda cok gormustum 3ayda 15kılo vermıstım ama sımdı bebişim kucuk oldugu ıcın ona dokundu karnı gurul gurul hıc susmadı belkı onuda zayıflatır dusuncesı ıle ıcmıyorum ıste
ıns. azmım devam eder ama okullar kapanınca annemın yanına gıdıcem bende ora naıcam bılmıyorum dayanam yerım dıyorum ama ınsallah ramazana kadar devam etıtrebılırsem cok ıyı olcak dıye dusunuyorum o zmn kısıtlamadan kendımı yyemek ıstıyoum ;)))ama 64ten aşa cok zorluyor benı :) 64.7 geldım haftaya bı gun lapa yapmayı dusunuyorum sızede anlatırım 3muz aynı gun yaparız ;) ben lapa ıle en az bır gunde 700gr . verıyorum

anne olmak böyle bişey heralde önce insanın evladı değer kazanıyor allah sağ salim büyümek nasip etsin:) günde 700 gr ozaman 3 günde 2 kg iyiymiş gerçekten bende inşaallah vericem almam gereken intikamıda alıcam ablamın nişanında abiye giyip erkeklerin canını okucam biraz:)

anne olmak böyle bişey heralde önce insanın evladı değer kazanıyor allah sağ salim büyümek nasip etsin:) günde 700 gr ozaman 3 günde 2 kg iyiymiş gerçekten bende inşaallah vericem almam gereken intikamıda alıcam ablamın nişanında abiye giyip erkeklerin canını okucam biraz:)

amın cnm amın ınsallah
verıcez tabıkı de hem catır catır catlatcaz etraftakılerı ;)
ben dogum sonrasında 76 kılo ıdım 72 cıvarında bı akrabamızı zıyarete gıttık kızı geldı bana demesınmı aaa sende ne cok kılo almısssın hemde bebegım 2aylıktı daha yanı sonra bu sahsıyet ıkı ay ona bana bebek gormeye geldı veeeeee kapıyı acar acmaz aaaaa nasıl zayıfladın sen boyle bana da soyle bende zayıflamak ıstıyorum dedı ki o zmn belkıde 68 falan dım verıdgım 3-4 kıloydu sımdı benı goren herkes ayyy cok hos olmussun daha verme dıyıp duruyolar ve bende sanırım bıraz sımardım ve esnek davrandım ama kendıme geldıım ramazana ne kaldı surda vermem lazım degıl mı ama bı 4 kılo daha ;)))
sorana da yooo dıyet yapmıyorum dıyorum cunku benı cok kırdılar hakedıyolar bunu aksam 7den sonra yemıyrum dıyorum yururken gorduler bu hafta dedım saglık ıcın evde oturmaktansa yuruyorum

welhasıl verıcez catır catır catlatcaz düşmanlarııı canım

bugün izinliyim kızlar olurmu inanın hiç dikkat etmedim haftalık izin günüm bugün olsun bari.yarına inşallah hepp yarın diyorum ama.tartıda aldım nazlıbahar 76 gösteriyor onla devam edecem artık.bide güldürdün beni demek diyet yapmıyorum diyosun .bende karnımdan çok şikayetçiyim bir türlü inmedi benim kız 2 yaşına gircek aynı duruyor herkes hamilemisin diyor.hatta tranvayda yer veriyolar bu kadar olmaz bıktım.kilo verdikçe düzeliyormu peki .

ohhhh çok güzel yapmışsın çatır çatır çatlasınlar kıranlara ders olsun :)) aynen bikaç kilo daha verelim daha iyi olsun :) ben bugün 2 saat arşivdeydm merdiven in çık falan belki 500 kere indm çıktım akşamda arkadaşla buluşcaz yürüyüş için sözüm var ama çok yorulmuş durumdayım:)

ohhhh çok güzel yapmışsın çatır çatır çatlasınlar kıranlara ders olsun :)) aynen bikaç kilo daha verelim daha iyi olsun :) ben bugün 2 saat arşivdeydm merdiven in çık falan belki 500 kere indm çıktım akşamda arkadaşla buluşcaz yürüyüş için sözüm var ama çok yorulmuş durumdayım:)

yeteri kadar spor yapıyosun ama fazla yorma kendini bıkkınlık gelir sonra hasta olmayalımda .sağlık için yapıyoruz bu kadar eziyeti ,,,,:(

yeteri kadar spor yapıyosun ama fazla yorma kendini bıkkınlık gelir sonra hasta olmayalımda .sağlık için yapıyoruz bu kadar eziyeti ,,,,:(

okadar çok yiyorumki bu akşam canım hamurişi istio diye kalktım yaptım sanki ben diyetde değilim bide normalde öyle üşengeçimki su içmeye erinirim ama aklım boğazımda bu akşam:))

Back
X