Benden üç litre kan gelmişti. Mümkün değil kanamamasi. Kesin olmuştur baskalari, yeme bizi.
Bence deHanımlar,
hakaretlerinizin haklı gerekçesi olamaz, kız korkmuş size danışıyor, üsluplarınıza dikkat ediniz lütfen.
İlla kan mı gelcekmiş nerden buldunuz o dr başka dr ye gidin de nişanlıda ne takıntılı ölesinden koca olmazNolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Birincisi yaptik hemen kan gelecek oluk oluk akacak diye bişey yok..Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Onları dusunse bu raddeye gelmeZdi herhalde..Sen de gidip kendi benliğinden, kişiliğinden, seni yetiştiren ana babanın emeklerinden utanmadan el oğlu için o masaya çıkıp bacaklarını açtın mı?
Konu sahibi gitmiş zaten ama burdan sosyal mesaj vereyim.
*Kamu spotu*
Yaşadığınız şeyin arkasında duramayacaksanız, adam çekip gittiğinde ne yapacağınızı şaşıracaksanız, kendiniz istemiyor sırf karşınızdaki erkeği mutlu etmeye ya da elde tutmaya çalışıyorsanız cinsel birliktelik yaşamayın.
*Kamu spotu*
Et parçası düşmesi mi?Yok artık,daha neler. Pembemsi bir kaç damla kan gelir.Et parçası filan asla düşmez.Arkadaslar bana hareket edin demedum bana yardimci olun dedim gercekten coook caresizim ya ben ve o istegi icin gitmedim doktora kendim istedigim ogrenmek istedigim icin bende coook utaniyorum ama oyle kolay degil hemen at bitsin diye bu kisiyle 2 senemiz gecmis bizim ya ben ona guvendim ettim ama bana illa kan gelmesi lazimdi diyoe ve benimde arkadasimsa kan gelmemis et parcasi dusmua boylede olabilir mi
Doktor niye gömülmüş anlamadım. Esnek olsa yırtılma olmazdı zaten, en fazla zedelenme olurdu. Doktor yırtılma olduğunu söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?