Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok illa bi carsafta sergilenebilecek kadar kan olmali yine, televizyonlardan ogrenilen cinsellikle bu kadar oluyor

Benim sözüme değil de kanıma inanacak adam uzak olsun.

Adam konu sahibini sindirmek icin malzeme ariyormus..Aklinca bunu bulmus.
Gecmis olsun konu sahibi, bu adamla evlenirsen omur boyu sevgi kirintilariyla yetinmek zorunda birakacak seni hödük.

Yırtılmada dediğin nedir yani eğer zarın yirtilmasindan bahsediyorsan kan gelmeyebilir ama vajina duvarında ki yiltilmadan bahsediyorsan kan gelmemesi mümkün değil . Bence siz tam birlikte olamamissiniz gibi . Ayrıca bekarete bu kadar önem veren adamın da evlenmeden böyle bişey yapması abes adama sorarlar benden önce kaç kişiyi test ettin diye . Kusura bakmayın ama acayip sinirlendim .

Esnek zarda yırtılma oluyor mu benimde ilk kan gelmedi ama kadin doğuma gittigimde baska zamanlar hiç zar duruyor demedi . Hep merak ediyorum bunu çocuğum var ama kanama olmadan esnekse zar yırtılabilir mi?
Esnek zarda yırtılabilir,kan gelmeyebilir.

Bana sadece yırtilma var iliskiye girmissin dedi bende biliyorum tamam iliskiye girdgimi peki neden kan gelmedi ymiste sadece yirtilma var kan gelmemesi mumkun degil dedi durdu

Kanama dediğin öyle çok fazla olmuyor,hatta zar çok ince ise fark etmemiş bile olabilirsiniz...senin ayı nişanlın demekki çok deneyimsizki, bir kadının ilk birlikteliğimi değil mi anlayamamış...normalde erkekler kan gelmese de anlar

Tamam da yirtilmayla falan ne alakasi var sistitin anlamadim ki

Kızım sen kendi fizyolojin ve cinsellik hakkında bu kadar cahilken neden böyle bir şey yaşadın? Hiç mi okumuyor, araştırmıyor, büyüklerinizle konuşmuyor, vücudunuzu tanımaya çalışmıyorsunuz anlamıyorum.

İlk kez cinsel ilişki yaşayan kadınların üretrası tahriş olur, böylece cinsel organlarda bulunan e.coli bakterileri üretrada yerleşip üreyecek uygun alan bulur. Bu da sistite yani üriner sistem enfeksiyonuna sebep olur.

Cahillik illet bir sey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…