Ya bu konuları hiç anlamıyorum ha. Napıyorsunuz, başında bekleyip kan geldi gelmedi diye bekliyor musunuz?kayganlık olmaz da hayvan gibi bir nevi tecavüz eder gibi ilişkiye girilmezse öyle göze görünür bi kan gelmesi zaten zor. Çok kalın olmalı zar ki öyle bi kan gelsin.
Normali de duşta ya da tuvalette belki farkına bile varilmayacak böyle lekelenme dediğimiz, damla damla bir şey olur. Bu da kişiye göre değişir tabi ama en sık görülen şekli bu. Ha bazen hiç olmaz, esnek olur, zaten yırtık olur, vs
Cinsellik adına hiç birşey bilmeden yine iyi denk getirebilmiş de ilişkiye girebilmişsiniz ilkel mağara canlıları sizi.
Yırtılmada dediğin nedir yani eğer zarın yirtilmasindan bahsediyorsan kan gelmeyebilir ama vajina duvarında ki yiltilmadan bahsediyorsan kan gelmemesi mümkün değil . Bence siz tam birlikte olamamissiniz gibi . Ayrıca bekarete bu kadar önem veren adamın da evlenmeden böyle bişey yapması abes adama sorarlar benden önce kaç kişiyi test ettin diye . Kusura bakmayın ama acayip sinirlendim .Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Esnek zarda yırtılabilir,kan gelmeyebilir.Esnek zarda yırtılma oluyor mu benimde ilk kan gelmedi ama kadin doğuma gittigimde baska zamanlar hiç zar duruyor demedi . Hep merak ediyorum bunu çocuğum var ama kanama olmadan esnekse zar yırtılabilir mi?
Yok artik tecavüz degil bir hafta tuvaletimde hep yanma agri oldu yaniSize tecavüz mü etti? Nasıl 1 hafta sıkıntı yaşadınız ki?
Doktor sadecw yirtilmis dedi esnek zar falan hic bir bilgi vermediEsnek zarda yırtılabilir,kan gelmeyebilir.
Bana sadece yırtilma var iliskiye girmissin dedi bende biliyorum tamam iliskiye girdgimi peki neden kan gelmedi ymiste sadece yirtilma var kan gelmemesi mumkun degil dedi durduYırtılmada dediğin nedir yani eğer zarın yirtilmasindan bahsediyorsan kan gelmeyebilir ama vajina duvarında ki yiltilmadan bahsediyorsan kan gelmemesi mümkün değil . Bence siz tam birlikte olamamissiniz gibi . Ayrıca bekarete bu kadar önem veren adamın da evlenmeden böyle bişey yapması abes adama sorarlar benden önce kaç kişiyi test ettin diye . Kusura bakmayın ama acayip sinirlendim .
Size tecavüz mü etti? Nasıl 1 hafta sıkıntı yaşadınız ki?
O noluyor sistitBalayı sistiti diye bir şey duymadınız mı hiç? Zorlamaya gerek yok, sistit olmuş kız.
O noluyor sistit
Tamam da yirtilmayla falan ne alakasi var sistitin anlamadim kiBakteri enfeksiyonu.
Yırtılmayla alakasi yok sistitin yani iliskiden dolayi enfeksiyon gibi bisey alışık olmayinca yanma oluyor idrarda doktora gidip gerekirse antibiyotik almaniz lazım.Tamam da yirtilmayla falan ne alakasi var sistitin anlamadim ki
Tamam da yirtilmayla falan ne alakasi var sistitin anlamadim ki
Kızım sen kendi fizyolojin ve cinsellik hakkında bu kadar cahilken neden böyle bir şey yaşadın? Hiç mi okumuyor, araştırmıyor, büyüklerinizle konuşmuyor, vücudunuzu tanımaya çalışmıyorsunuz anlamıyorum.
İlk kez cinsel ilişki yaşayan kadınların üretrası tahriş olur, böylece cinsel organlarda bulunan e.coli bakterileri üretrada yerleşip üreyecek uygun alan bulur. Bu da sistite yani üriner sistem enfeksiyonuna sebep olur.
Cahillik illet bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?