Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

kahvaltım
1 yumurta
4 zeytin
1 salatalık
krem peynir
2 dilimekmek
1 kup yeşil çay

öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek
tatlı
makarna
bir çay bardağı kefir
bugün ara yapamadım ve çok acıktım. belli oluyor dimi menüden
akşam yemedim.

leslie 4 mil yapptım
şimdi şekersiz türk kahvesi yaptım kendime onu içiyorum......

aksam yemegim corba 2 kasik manti (bitmedi bi turlu bende cok seviyorum yiyorum ama yarindan itibaren yemicem bu hafta az kilo verdim cunku ) 3 kasik patatessiz etli bezelye ve 1 dilim ekmek. spor yapmadim yarin yapicam . Evet newestcim cok yemissin ama olsun demekki neymis aralarimizi mutlaka yapmaliymisiz :-D

Ögle
1 cay bardagi kadar az yagli yogurt
yarim elma

Ara
4 badem
1 portakal

Aksam yemegimi esim yaptiiii
yarim tabak sebze yemegi
1 kücük kase cacik

Spor olarak:
Sabah:
- 10 dk. karin
- 10 dk. yan karin
- 5 dk. basen kalca

Aksam:
- 10 dk. karin
- 10 dk. yan karin
- 10 dk basen ve kalca

Bugün temizlik günüm oldugu icin fitnesse gitmedim, o yüzden egzersizlerimi 2ye katladim.

Hepinize iyi aksamlar canlarimmm

ya üşengeçlikten iki haftadır yenilemedim kilo çizelgemi. artık yarın kilo bildirimi yapınca toptan yaparım. bu hafta çok az verdim yaa saçma sapan şeyler yeyip durdum ya hep. ondn heralde.neyse artık haftaya aklımı başıma alırım bu bana ders olur. yani ben şunu anlamıyorum kendimde. o kadar yorgunluğuma rağman spor ypıyorum nasıl zor geliyor onu yapmsı ölüm gibi. ama kalorili şeyleri de yemekten vazgeçmiyorum. tut işte boğazını dimi. boşuna spor yapıp durma neyse. öz eleştirimi biraz sesli yapmak istedim. ha birde nette araştırırken jillian yapanları okudum. jillianla fazla kas yapıp inceldiklerini ama kilo ya çok az yada hiç vermediklerini okuyunca tırstım. bide 1 aylık program bitince o kas kütlesini korumak için sonsuza kadar başka serileri yapmaya devam etmek zorunda oldukalrını okuyunca iyica kafam attı. bende biraz daha usturuplu olan leslie ye U dönüşü yaptım bacılar. bir hafta yaptım jillian hakkaten inceldim vs ama ben bu işi hep devam ettiremem. bana yürüyüşten gayrısı fazla
yani insanların jillian hakkındaki tespitlerini haklı buldum kısacası. bir haftada sanki 2-3 kilo vermiş kadar sıkılaştım ama giden kiloyu yarın duysanız gülersiniz zaten leslie bacımı küstürmeden geri döndüm şefkatli kollarına. 4 mil yaptımda bugün gönlünü aldım

Arkadaşlar merhaba,size karşı çok mahcubum,oğlum öss ye girdiği için son hafta çok zor geçti,onun gönlünü yapmaktan helak oldum,zaten ilk hafta bir şey beklemedim biraz kendimi diyete hazırlıyayım demiştim,artık hazırımHeleki en sevdiğim etek ve pantolonuma giremediğimi görünce daha da hırslandım,ayrıca varis ameliyatı olmuştum kilo alınca tekrar ağrımaya başladı,çok zorluyor beni...Neyse affınıza sığınırım,artık buradayım..
Arkadaşım diyetisyene gitti,hergün spor yaparsan kilo veremezsin demiş,spor günaşırı olacak demiş,ya bir karar verseler artık,oğlum sa fitnese gidiyor,ona da haftada 3 gün gel kaslar dinlenmeli demiş,yani hergün spor olmaz mı şaşırdım kaldım.....Birazdan spora gitmek için evden çıkıcam,hafif bir kahvaltı yaptım,kilom aynı hatta 200 gr artmış...

KİLOM 71,200

Kahvaltı 1 ince dilim ekmek,peynir,yeşilçay

Günaydın herkese. Kızlar hafta sonu menülerimi hiç yazmayayım. Aşırıya kaçmadın ama diet için fazla sayılır yine de.
Kilo bildirimimi yapayım. Hiç bir değişiklik yok hala 66 kiloyum.
Neyse ilk haftayı alışam evresi sayıp, bu hafta yeniden bismillah dicem inşallah. 10 gün sonra yeğenim evleniyor. Bakalım bu kilolarla nasıl sığıcam elbiselerin içine

oy oy newestcim aynı durumdayız ya bende bu hafta çoooooook az kilo vermişim hep pasta ve tatlı yüzünden bide mantı ! mantıya tatlıya pastaya hayır o kadar spor yapim ama olmasın işte ne diye yiyosam saatlerce koşim yürim ben yaktığım kaloriyi bir dilimle alim yok anam yok kıyamıyom ben kendime yemicem banane

sabah kahvaltım= peynir 6 yeşil zeytin 1 küçük dilim beyaz ekmek(kepek ekmeği kalmamış) aç karnına yeşilçay içtim tabi bide yumurta haşlamaya üşendim yağda yapmak yerine tavaya çok az süt koydum yapışmasın diye öyle tavada yumurta yedim

kilo bildirimim=64.9

topu topu bu hafta 200 gr vermişim yazıklar olsun bana 1 kilo vermekten acizim
babama söyledim bana doğum günümde pasta alma dedim pasta parasını bana ver dedim 11 nisan benim doğum günüm benim mayısın 2.haftasına kadar en az 10 kilo vermem gerek. pasta yemesemde olur amaaan ablamla aramızda pek bi farkta yok zaten gün olarak o yediğim pasta bana aylarca yeter.

samanyolu bana diyetisyenim hergün 45 dk yürü dedi tabi spor salonuna gidiyosan haftada 3 kez yapman kafi . ama benim spor hocam da dediki 2 gün buraya geliyosun 2 günde platese git kalan günlerdede leslie yap zayıflarsın dedi fazla sporun zararı yok.

yağmurcum üzülme hepimiz aynıyız kızlar ya bence akşam ki menümüzü felan önceden buraya yazalım ki birbirimize yeme diyebiliriz en azından olmaz mı acaba ?

Kizlar bugün tartildim 68,7 kilo olmussum. komik gelicek ama gecen hafta gibi tam 1,2 kilo vermissim.

Toplam sporum:
Bisikletle git gel: 2 saat (1 gün ise gitmedim)
Fitnesse 5 gün gittim: 5 saat
Evde yaptigim toplam spor: 1 bucuk saat
Toplam: 8 bucuk saat

Suana kadar yediklerim
Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 greyfurt

Newest - Olsun canim bu haftada az vermis olursun okadar takma kafana, bu hafta dahada dikkat ederek verirsin kilocuklarini. hem kendinde dedigin gibi okadar spor yapmana ragmen kalorili seyler yemissin, degermi? bende o yüzden cok korkuyorum bisey yemekten. kendimi cok iyi taniyorum, eger baslarsam sonuna kadar yerim, yedikten sonrada pisman olucagimida biliyorum, o yüzden hic yemesem daha iyi diyorum..
ama yinede verdiysen bence bu süper bisey, bide inceldigini söylüyorsun, buda önemli bir sey.
Leslie'ye benden selam, bir zamanlar bende onun yolundan gidiyordum

Samanyolu - Bence spor metabolizmayla alakali bisey, herkesinki farkli calistigi icin ona göre spor yapilmasi gerek diye düsünüyorum. Benim hocamda diyorki, eger kilo vermek istiyorsan en az 4-5 defa gel, verdikten sonra düzenli olarak 2-3 kere gelirsin, o da koruma amacli diye. Ben zaten haftanin 3 günü fitnessde kardiyo ve agirlik calisiyorum, 2 günüde zumba dansi yapiyoruz. yani orda kaslarimi calistirmadigim icin o günler dinleniyor. Hem pilates egzersizlerini hergün yapabilirsin diyorlar, ebru sallida diyor, sikilasmak incelmek istiyorsan hergün yapilabilir. Senin dedigin gibi herkes bisey diyor, bende anlamadim artik. ben haftada 5 gün fitnesse giderek haftada yaklasik 1-1,5 kilo veriyorum, veremezsin diye bisey yok yani. insandan insana farklidir belki.

Yagmur - Bugünden sonra menünü yazarsan bence daha motive olursun. hem bu sekilde daha dikkatli olursun diye düsünüyorum. ben gün icerisinde biseyler yiyecegim zaman buraya yazacagim menümü göz önüne getiriyorum, sonra "yok bunu yemiyeyim, menümü yazdigimda bunu yedigimi nasil yazarim" endisesine kapiliyorum acicaksi. burasi bana cok yaradi diyebilirim yani

Fndkkrdu - ne güzel vermissin canim ya okadar üzülecek bisey yok bence, hem cözümünü de bulmussun, bu haftadan sonra daha dikkat edersin, gecen hafta vermedigin kilolarida verirsin insallah. kahvaltinida güzel yapmissin bu arada, tebrikler

kızlar herkesin yazdıklarını okudum ama akşama yorum yazcam şimdi kilomu yazıp çıkcam malesef
kilom geçen hafta 71.1
bu hafta 70.5
giden 600 gr
toplam spor 3 buçuk saat.
ne kadar az vermişim dimi bu hafta. sebebi belli=fazla kalorili beslenmek
neyseki çözümüde var az kalori çok hareket
inşallah bu hafta aynı hataya düşmem......
kahavaltım
yarım yumurta
yarım kk peynir
7-8 badem
2 zeytin
yarım salatalık
yeşil çay

1 kutu süt
2 kuru kayısı

öğle
tavuk sote
çorba
1 dilim ekmek

yaa öğlen şu ekmeği yemesen daha iyi olurdu bence.

akşama kefir içmeyi planlıyorum. fndkkrdum dediğin gibi önceden yazdım akşam yemeğimi

Newest -
Samanyolu - Senin dedigin gibi herkes bisey diyor, bende anlamadim artik. ben haftada 5 gün fitnesse giderek haftada yaklasik 1-1,5 kilo veriyorum, veremezsin diye bisey yok yani. insandan insana farklidir belki.
Haklısın canım 2 gün fitnese gidiyorum günde 1,5 saat diğer günler yürüyüş ve mekik yapıcam yani bu haftaki kararlarımdan biri....Seni tebrik ediyorum canım harikasın

Evet canım bu hafta 2 gün fitness,diğer günler yürüyüş yapıcam,tabii ki diyete dikkat edicem bakalım kiloma nasıl yansıyacak,tatlı benim de başdüşmanım maalesef...

evet hanımlar yazılarınızı okudum hepinizin. moralimi bozmuyorum bu hafta daha dikkatli olucam.
öğle yemeğim= 4 kaşık kavurma et , 4 kaşık yoğurt ( aramda yiyemedim sözlümle birlikteydim o yüzden 4 kaşık yedim) çorba ve 2 dilim ekmek yedim sonra yeşilçay içtim he bide 12 de salep içtim yanında 3 kepekli bisküvi yedim.
sabah 1 mil yürüdüm nedeni de sözlüm bugün işe başlıcakmış gitmeden buluşalım dedi sporu yarım bıraktım. biliyosunuz kaza yapmıştı işten çıkarılmıştı yeni işe girdi allah bilir ne zaman izin vericeklerde buluşcaz o yüzden sporum yarım kaldı ama akşam yatmadan yapıcam

akşama annem işyerinden tatlı getirmiş ama yemicem ne kadar sevsemde olmaz zararlı pis o pis ıyyyy

akşam et var ama yemicem onun yerine çorba salata ve sebze yemeği ve yoğurt yicem ekmekte yemicem zararlı bişey yok yani menümde

birazdan 16.00 aramı yapıcam ondada meyve ve galeta yicem ( galetalarım minik galeta ama yinede 2 taneden fazla yemicem ) bide yeşilçay içicem

Ögle
2 dilim cavdar ekmegi
Balik
Domates
Yogurt

Ara
2 mandalina
3 badem

Aksam
Ispanakli yogurt, yesil mercimek

Fitnesse 1 saat sonra gidecem, aksam yemegimi erken yedim, bugün hoca esligi ile 1 saat aerobic ve agirlik karisimi bisey yapacagiz ve ondan sonra 1 saat pilates yapacagiz.

canım sporun çook güzel maşallah öğünlerindede fazla bişey yememişsin çok iyi :)

ben de akşam yemeğinde.4 tane çiğköfte çorba 3 kaşık sebze yemeği yoğurt ve salata yedim ve 1 küçük dilim kepek ekmeği yedim

ııy demek ha. çok hoşsun evet kötü onlar kötü tebrik ederim iraden için
canım benim ne mahçupluğu. oğlunun sınavı iyi geçmiştir inşallah. onlar için de çok zor bi durum gerçekten. diyet fikrini oturtmak bile güzel. ben şahsen bu sayfayı açmadan önce 5-6 ay dieyte başlamaya karar verememiştim. bak sen 1 haftada adapte olmuşun
inşallah düğüne kadar seni motive edecek kadar kilo verirsin canım.insan verdikçe mutluluğu katlanarak artıyor
canım ne kötü bir duygu olduğunu anlıyorum. tüm hafta hem spor yapıp hem kalorili beslenerek kendimiz bu sonucu hazırladık. bu ders olur haftaya patlatırız bombayı olmazmı

tebrikler canım
bu alkışlardan daha fazlasını hakediyorsun. iradeyi sürekli sabit kılmak zor ve sen bunu başardın. darısı gelecek haftaların başına

İyi akşamlarrrrr bugün fwena geçmedi,
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir yeşilçay
ARA meyve,1 bardak süt
ÖĞLEN çorba tavuk,1 dilim ekmek
ARA leblebi,şekersiz neskafe
AKŞAM çorba,7 tane sarma,salata
Artık yeşilçay içerim,bugünlük bu kadar,sPOR 1.5 saat fitness,45 dk yürüyüş yaptım...ev işleri,ütü derken çok yoruldum koltukta uyuyakalmışım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…