paylaştığın için teşekkür ederim canım. bende bakayım bi.kizlarrr ben yandaki yaglarimdan (simit deniliyor galiba) kurtulmanin yollarini ararken bu videoyu buldum onu yaptim. harika bisey bence, bir kac hafta bunu yapacagim, 10 dklik bisey hergün onu yapsam, bide 8 dk karin egzersizini yapsam süper olur. tabi fitnessden haric yapacam bunlari
evet bu harakati bende seviyorum.karin egzersizide bu, bunuda yaptim
ben kactim artik iyi gecelerrrrr
tebrik ederim canım. devamının hep gelmesi dileğiyle.Günaydın arkadaşlar dünü az kaçamaklı tamamladım sayılır pazartesi görücez bakalım:18ün 2 saat fitness yaptım,bugün evde yürüyüş karın hareketleri yaparım...Bugün yediklerime çok dikkat etmeliyim...Gün içinde tekrar görüşürüz hoşçaksalın...
Sabah kahvaltımı yaptım
2 ince dilim ekmek,peynir,salata ve sade neskafe
inşallah canım. hepimiz fıstık gibi oluruz yaza.Günaydın kızlar. Dün iş çıkışı eve yürüyerek gittim. 15 dakika.
Akşam kahvaltı yaptık. Fazla kaçırmadım. 300 tane ip atadım. 30 mekik çektim.
Sabah aç karna ılık limonlu su içtim. 1 dilim börek. Şekersiz çay. Arkasından 50 tane ip atladım.
Yarım litre suyum bitti.
Kararlıyım bu defa yaza ince giricem.
evet bende bu safar inat ettim. her spor yapışımda kendi kendimi ne hale getirdiğimi düşünüp daha çok inat ediyorumsabah yeşilçay ekmeğimin arasına zeytin kaşar ve biber koyup yedim yeşilliğim kalmamış
arada elma ve yoğurt yedim
sporumu akşam yapıcam ablam evdeydi bilgisayarda onun odasında olduğu için yapamadım akşam üstü yapıcam sporumu
birazdanda öğle yemeğimi yicem bakalım ne var evde
bu arada kol kası yapmışıminat ettim zayıflıcam yaza
zumbaya herkes çok eğlenceli bişey diyor. ne güzel hem eğlenip hem zayıflamak. ayrıca menün yine güzel canım tebrikler.Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt
Ara
1 yesil elma
Ögle
brokoli, karnibahar, havuclu bi salata
1 cay bardagi kadar yogurt
Bugün fitnesse gec gidecegim. dün ise gitmedigim icin bugün biraz ekstra calismak istiyorum. birde zumba dansi saat 18'de basladigi icin vakit gecsin diye kalacagim.. eve gec gelecegim icin aksam yemegimi ise getirdim. cikmadan 1 saat önce yerim diye düsünüyorum. eve geldigimde bir bardak süt icerim günümü öyle kapatirim
Aksam yemegimi simdiden yazayim
domates soslu balik
1,5 cavdar ekmegi
süpersin. akşam sütlaç yemek zaten direk yağ olarak geri dönerdi.yok vazgeçtim yemicem sütlaç felan belki 1 kaşık ama fazlası yokçorba salata tavuk sote yicem o kadar
şimdi leslie bacımla 3 mil yapıcam sonra 100 mekik çekicem sonrada bilmiyorum sonrasını yazarım
ya ne güzel bir paylaşım yapmışın. insan daha bir hırslanıyorArkadaslar bunu gördügünüzde ne spordan nede diyetten vazgececeksiniz, bundan eminim...
Bakin kendi vücudumuza neler neler yapiyoruz.
1 kilo yag ve 1 kilo kas arasindaki farka bakin.
Eki Görüntüle 664427
Bugün spor yapmiyayim halim yok yorgunum diye düsündügünüz an bu resme bakin. vucudumuzda gezen bu yaglardan kurtulmak istiyorsak tek caremiz sporla kas oranimizi yükseltmek.. tek basina diyet yetmez..
yüzme de pilates de çok güzel olur canım şimdiden hayırlı olsunkatılıyorum sana canım çok iyi bir örnek az önce 3 mil yürüdüm 100 mekik çektim 100er yan karın kası hareketi yaptım
yarın sabah doktora gidiyorum idrar tahlili yaptırıcam sonucum temiz çıkarsa ( idrar yollarımda iltihap varda) yüzmeye kaydolucam (hem bilmiyorum hem spor olur) temiz çıkmazsa platese kaydolcam ismekteki hocam platese gidersen hemen sonuç alırsın dedi bakalım :26: