Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

paylaştığın için teşekkür ederim canım. bende bakayım bi.

karin egzersizide bu, bunuda yaptim

ben kactim artik iyi gecelerrrrr
evet bu harakati bende seviyorum.
tebrik ederim canım. devamının hep gelmesi dileğiyle.
inşallah canım. hepimiz fıstık gibi oluruz yaza.
evet bende bu safar inat ettim. her spor yapışımda kendi kendimi ne hale getirdiğimi düşünüp daha çok inat ediyorum
zumbaya herkes çok eğlenceli bişey diyor. ne güzel hem eğlenip hem zayıflamak. ayrıca menün yine güzel canım tebrikler.
yok vazgeçtim yemicem sütlaç felan belki 1 kaşık ama fazlası yok çorba salata tavuk sote yicem o kadar
şimdi leslie bacımla 3 mil yapıcam sonra 100 mekik çekicem sonrada bilmiyorum sonrasını yazarım
süpersin. akşam sütlaç yemek zaten direk yağ olarak geri dönerdi.
ya ne güzel bir paylaşım yapmışın. insan daha bir hırslanıyor
yüzme de pilates de çok güzel olur canım şimdiden hayırlı olsun

sabah
1 kupa yeşil çay
1 yumurta
1 kk peynir
7-8 badem
4 zeytin

ara
1kutu ayran
2 hurma

öğle/akşam(arayı geç yaptığım için öğleni de geç yedim akşam yerine geçti.)
1 kasekabak yemeği
1 çay bardağı yoğurt

artık biraz sonra sporumu yaparım.

yağmurcum geçmiş sayfalarda bakmayı kaçırdım da başlangıç kilonu ve hedef kilonu bir daha yazarmısın canım. seni de ilk sayfadaki grup listesine ekleyeyim.

Aksam 2-3 kasik corba 3 kasik tavuk sote salata yogurt ve 2 kasik sutlac yedim az oncede y.cayimi ve portakalimi yedim bugunluk bitti he yatmadan once 100 mekik cekicem

yağmurcum geçmiş sayfalarda bakmayı kaçırdım da başlangıç kilonu ve hedef kilonu bir daha yazarmısın canım. seni de ilk sayfadaki grup listesine ekleyeyim.

Tabi yazarım. Başlangıç kilom 66. Hedef kilom 58.
Bu arada dün iş çıkışı eve yürüdüm tempolu bir şekilde ve yolu uzatarak. Yaklaşık 2 km. Akşam da 1 kaşık mantar sote(zaten çok sevmem.). Bir dilim börek ve salata.
Sabah 2 dilim kepekli ekmek. domates salatalık. ve şekersiz çay.

sabah= peynir 4 zeytin ve yağda yumurta( ama yağ çok az) 1 dilim ekmek

doktora gidicektim evdede yeşillik kalmamış o yüzden böyle yaptım kahvaltımı :26:

11de aram var onda 1 portakal ve 2 kaşık yoğurt yicem

birazdan 100 mekik çekerim yan karın kaıs çalışırım saat 3tede leslie bacımla yürürüm peşine tekrar bi 100 mekik çekerim yan karın kası çalışırım yine

sabah= peynir 4 zeytin ve yağda yumurta( ama yağ çok az) 1 dilim ekmek

doktora gidicektim evdede yeşillik kalmamış o yüzden böyle yaptım kahvaltımı :26:

11de aram var onda 1 portakal ve 2 kaşık yoğurt yicem

birazdan 100 mekik çekerim yan karın kası çalışırım saat 3tede leslie bacımla yürürüm peşine tekrar bi 100 mekik çekerim yan karın kası çalışırım yine

Newestcim leslie yapmıyo musun artık
canım şu jillianın 30 günlük programı var onu bitirince yapcam ve haftda 1 gün jillian yapılmıyor o zaman yapıcam leslie yi. çünki her ikisini de yapmaya enerji ve vakit bulamıyorum malesef
teşekkür ederim canım.yürüyüş de çok etkili oluyor kilo verirken bence.
amanın bu ne kıızzz. ne çok şey yapıyosun spor olarak. tebrikleeerrrrrr

kızzlaaarrrr bugün benim serbest günüm ya canım istediği herşeyi yedim. o yüzden bugün menümü yazmayacağım bugün akşam yemeği yemicem sadece. çünkü öğlen yediklerim 3 akşam yeter

Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt ile

Ara
1 yesil elma

Ögle
Tonbalikli sandvic (cavdar ekmek ile yapilmis)

Ara
5 cilek

Haftaya paskalya tatili diye bir hafta izin verdi sefim, o yüzden hala isteyim, bitmeyen son dosyayi yapiyorum.. yapa yanlizim yaaaa neyse biterde eve giderim artik.

Bugün fitnesse gitmiyorum, yarin esimle beraber gidecegiz. Bugün vaktim olmaz zaten. Eve geldigimde buldugum ne video varsa onu yaparim herhalde.

aksam corba 3 kasik fasulye yogurt salata et haslama yedim spor yapamadim ya :'(

kızzlaaarrrr bugün benim serbest günüm ya canım istediği herşeyi yedim. o yüzden bugün menümü yazmayacağım bugün akşam yemeği yemicem sadece. çünkü öğlen yediklerim 3 akşam yeter

AFİYET BAL ŞEKER OLSUN AMA YAĞ OLMASIN ŞEKERİM....İŞİMİZ ŞAKA HAK ETTİN SEN BU SERBESTLİĞİ BOL BOL YEE ....

aksam corba 3 kasik fasulye yogurt salata et haslama yedim spor yapamadim ya :'(
HARİKASIN FNDKKRDU... AKŞAM MENÜNE BAYILDIM... AZMİN BOL OLSUN...

Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt ile

Ara
1 yesil elma

Ögle
Tonbalikli sandvic (cavdar ekmek ile yapilmis)

Ara
5 cilek

ElmaShekerim MENÜN ÇOK GÜZEL KALORİ OLARAK BAYA AZ KALORİ ALIYORSUN NASIL AC KALIYOR MUSUN???

gelelim bugunkü menüme....
Sabah: Kaşarlı çerek tost(kepek ekmeğim kalmamış)
ara 3 kayısı
öğle: 1 kase kısır+2 içli köfte ( yaa arkadaşa gittik hataylıydı kıramadım az yemeye çalıştım)
ara yapmadım malum öğleden sonra)
akşam: çok az mercimek çorbası
şimdide yeşil çay yapacam artık kapatayım
araları yapmayacam....herkese iyi geceler

ElmaShekerim MENÜN ÇOK GÜZEL KALORİ OLARAK BAYA AZ KALORİ ALIYORSUN NASIL AC KALIYOR MUSUN???

yok cnm hic ac kalmiyorum, zaten ben eskidende yemekle hic aram olmazdi, benim en büyük derdim abur cuburlar.. en cokta cikolatadan vazgecemem asla.. bu kadar kilo almamin tek sebebi de bu yedigim o abur cuburlar. hayatimdan ciktigi icin cok mutluyum aslinda, cips kola veya sekerli seyleri aramiyorum, sadece ara sira cikolata krizim geliyor, kesmek icinde yogurt, meyve gibi seyler gideriyor aslinda. haftada 1 gün 1 tatli yeme hakkim var zaten, ordada mutlu mutlu yiyorum

ayyyy Allah iyiligini versin, bu halimde beni güldürdün ya cnm
bende kendime gülsemmi ağlasammı bilemedim bu yemekten sonra
ah guzuuum gıyamam.yalnız değilsin bak burda sanal da olsa arkadaşız. iki dosyaya bak üç bize bak
bir gün sporsuzluktan bişey olmaz ayol bugün bende ne relaxım yaaa. iyimi kötümü bilemedim

senin de menün güzel canım. kısır la içli köfteyi öğlen yemişsin zaten akşam değil. akşam da az yemişsin. süper yani
aaaahhhh aah sorma şekerim bende o abur cuburlar vesilesiyle bomba gibi oldum. Allah tan patlamadan bi dur dedim

ah kızlar ah ah oy ben nerelere gidem başımı hangi taşlara vuram oy anam oyy
dün ablamın doğum günüydü babam pasta tatlı vs almış 1 koca dilim pasta yedim kızzlaaar ay nasıl pişmanım nasıl tatlıdan ufak bi parça yedim sabah tartıldım pazartesiyi bekleyemedim 64.4 olmuşum pasta yemeseydim belkide 64düm oy ben nerelere gidem nerelere. pazartesiye 400 gr vermeliyim düz 64 olmalıyım o yüzden birazdan leslie bacımla 5 mil yürücem mekik çekicem saat 4tede spor salonuna gidiyorum ölmüne koşucam anca kurtarır beni

sabah = peynir yumurta 3 zeytin yedim çeyrek kepek ekmeği yedim

öğlendede çorba salata yicem yemicem başka bişey

hadi ben ayakalrıma ceza vermeye gidiyorum leslieyle koşimde aklım başıma gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…