Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

huuuu huuuu kızlarrrr akşam kefirimi içtim söylediğim gibi.
şimdi spor veeeeeeeeeeeeeee çay var. gelsin hareket gitsin kilolaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

Canım sağol,sınavda ilk yarım saat paniklemiş sonra açılmış aslında çok kolaydı diyor,sayısal öğrencisi coğrafyaya elimi süremedim vakit kalmadı diyor bakalım nisanın 10 nuna kadar açıklanacakmış...
Diyete gelince bu aralar iştahım çok açık maalesef ama artık tartıda 71 i görünce şoke oldum doğrusuartık dur deme zamanı gelmişte geçmiş...iyiki senin topiğine rastlamışım,birlikte kurtulucaz bu kilolardan

Tesekkür ederim cnm senin menünde cok güzel, masallah

tebrikler canım
bu alkışlardan daha fazlasını hakediyorsun. iradeyi sürekli sabit kılmak zor ve sen bunu başardın. darısı gelecek haftaların başına

ayyy tesekkür ederim yaa, iyiki buraya size katilmissim, yoksa bu motivasyonu baska nerde bulabilirdimkii :)))

inşallah canım. hep birlikte kurtuluruz şu yağlardan.
sonuç istediği gibi gelir inşallah. emekleri zayi olmaz.
Tesekkür ederim cnm senin menünde cok güzel, masallah

ayyy tesekkür ederim yaa, iyiki buraya size katilmissim, yoksa bu motivasyonu baska nerde bulabilirdimkii :)))
bu motivasyonu hepberaber oluşturuyoruz canım. herkesin katılımı motivasyonumuzu artırıyor

of ya bu hafta 2 kilo vermem lazım neyse ben bu hafta leslie bacımla 5 mil yapim anca kurtarırım bol yeşilçay tüketim az yiyim

sabah kahvaltım= peynir 4 yeşil zeytin 1 k.ekmeği ama önce kalkınca ılık su içtim sonra yeşilçayım sonra kahvaltı birazdanda spor

Ohh süper cnm sporunu cok güzel yapmissin. su yesil cayi ben bi türlü alisamadim yaa cooook kötü tadi var, sen nasil iciyorsun, imreniyorum gercekten.. böyle devam edersen bu hafta 2 kilo gider bence

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 kücük mandalina

Kizlar bu sabah dayanamadim tartildim, tartim mi bozuk bilmiyorum ama 68,4 kg gösteriyor dünle bugün arasinda 300 gram fark var. 1 günde 300 gram verilirmi diye düsünüyorum. dün 2 saat spor yaptim acaba o mu? yada aksam yemegimi daha erken yedim, belkide o yüzdendir. bilmiyorum ama sonucta 65 olmama az kaldi. Gecen sene bu aylarda 65 kiloydum, demek eski pantolonlarima sigmaya az kaldi. 55 kiloyu ise 2 sene önce olmustum, o kiloya ait pantolonlarimda var, tabii simdi giysem bacaktan yukariya cikmaz onlari giymeye daha cok var maalesef.

elmaşekerim ya aslında güzel bi tadı var bence aktardan alıyorum ben bu hafta yeni aldım bu sefer mate yaprağı ve yeşilçayı karıştırıyorum üzerine sıcak su ekliyorum 5 dk demlendiriyorum onu bardakta sonra süzüyorum inşallah zayıflarım bence tadı çok güzel siyah çayı hayatımdan çıkardım şekerde kullanmıyorum sana acı geliyosa eğer sen kabuk tarçın al yaşilçayı ve onu koy bardağa su ekle üzerine öyle demle canım şeker tadı verir tarçın

ara= portakal 2 kaşık yoğurt ve bir büyük kupa yeşilçay ( su bardağıyla ölçülecek olursa 2 su bardağı yeşilçay içmiş oldum )

öğle yemeğim = salata bol limonlu ve 2 damla sirkeli ( yağsız ve tuzsuz) yayla çorbası 1 dilim k.ekmek ( üstüne acuka sürdüm marketlerde satılıyo belki bilirsiniz canım çektide dolapta gördüm dayanamadım ) 2 kaşık yoğurt ve sebze yemeği ( susuz)

akşamda aynılarını yicem farklı bişey olursa menümde buraya yazarım hanımlar

birde hergün 5 mil yapıcam artık sabah 3 mil yapmıştım şimdide 2 mil yapıcam ve 15 dk karın egzersizi şunu yapıcam bakınız buyrunuz 15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube

evet hanimlar spor yapicam demistim ama yapamadim ablam geldi 2 milin 15 dksini yapabildim sadece. 50 mekik 100er yan karin kasi calistim 50serde yine yan calistim ( tabi farkli hareketler) 16.00 aramda 7 cilek 2 mini galeta ve 1 buyuk kupa yesilcay ictim aksam menume ek olara tavuk var :) telefondan giriyorum yanlis yazdiklarim olduysa affola :)

bende geldim kızlarrr
kavvaltım
yarım yumurta
çeyrek kk peynir
3 zeytin
1 salatalık
5 badem
1 kupa yeşil çay

ara
1 kutu ayran
3 kuru kayısı

akşam&öğle aynı anda oldu. çünkü öğle yemeği yemeye vakit bulamadım bugün
yarım tost peynirli
1 kupa yeşil çay
4 zeytin
bir parmak kadar çikolata malesef..

çok acıkınca yine çok yedim.
bugün spor yapmıcam yorgunum.
çay içerim akşam...

Ögle
Domates soslu balik
Salata (salatalik, domates, maydanoz)
1,5 dilim cavdar ekmegi

Ara
1 greyfurt

--- Fitnesse gittim, 1 saat Zumba yaptim ---

Aksam
Yine yesil mercimek yemegi yedik, esimde diyette oldugu icin cok seviyor, hem yesil mercimek et'ten daha cok protein var ve daha saglikli, ayrica fitnessden sonra protein iceren besinleri yersek kas yapimina yardimci olurmus, böylelikle daha fazla yag yakilirmis diye okudum. o yüzden yesil mercimegi cok tüketiyoruz :))

Ispanakli mantarli yesil mercimek yedik. Tarifini ben uydurdum ama tadi cok hos
3 kasik yogurt

Yaklasik 1-2 saat sonra esimle egzersizlerimize baslayacagiz.

elma şekerim ne güzel eşinle yapıyosun sporunu allah bozmasın mutluluğunuzu tabi tüm evli çiftlerin sevgililerin
bende az önce ablama bikaç spor öğretirken bende yaptım bu akşamlık benden bu kadar

akşam yemeğimde tavuk bol salata (yağsız tuzsuz) çorba sebze yemeği ve 2 kaşık yoğurt . ablam şöyle bi süzdü beni göbek gitmiş dedi ve sanırım midemde küçüldü porsiyonları 1 kaşık azaltıcam yoğurt dışında

Yoo cnm bence dedigin kadar cok yememissin. cikolatayi bile dozunda yemissin. bence menün cok güzel. :))

sagol cnm aminnnnn :))
menün cok güzel cnm, baskalarin senin kilo verdigini anlamasi ne güzel ya daha kimseden bisey duymadim ben, galiba farkina varilmiyor daha.

sende kesin vardır bi farklılık o kadar spor sıkı bi diyet mutlaka vardır aslında ben önce sonra yapmak istiyordum ama diyete başlarken resim çekinmedim

bu hafta süpersin canım
bence bu hafta bu şekilde devam edersen verirsin
inşallah en kısa zamanda onlara da girersin canım. ki böyle iradeli gidersen girersin. bende eski kıyafetlerime girmeyi çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne çok yapmışın bugün spor canım. inşallah verceksin bu hafta istediğin 2 kiloyu
maşallah eşinle yapman süper. ayrıca menünde hiç kaçamak yok tebrikler
Yoo cnm bence dedigin kadar cok yememissin. cikolatayi bile dozunda yemissin. bence menün cok güzel. :))
çok saol canım yaa biraz beni rahatlattın. akşamdan beri niye yedim diye canım sıkkındı

bu sabah tartıldım 300 gr vermişim
sabah kahvaltım= önce 1 su bardağı yeşilçay sonra 1 haşlanmış yumurta roka peynir 4 y.zeytin 1 dilim ekmek yedim

3 mil yaparım bugün 15 dk bunu yaparım 15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube
10 dk da bunu yaparım Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube saat 4tede fitnessa gidicem zaten ordada yaklaşık 20 dk koşuyorum koşu bandında 10 dk bisiklet yapıyorum ( bacaklarımda çok bi sorun yok zaten) 200tane felanda orda arkadaşlarla birlikte mekik çekeriz yan çalışırız bugünlük sporda yeter bana

Günaydın kızlar. Ne güzel ya istikrarlı gidiyosunuz.
Dün akşam 1 tane kuru biber dolması ve bir kase çorba ve yoğurt yedim. 200 tane ip atladım. 30 tane de mekik çektim.
Sabah 2 dilim ekepekli ekmek, 1 tane ceviz, 2 dilim peynir ve şekersiz çay içtim.
Bu haftayı kilo vermeden kapatmicam inşallah

inşallah canım benden sana bi tavsiye benim diyetisyenim bana akşamları pilav makarna türü sakın yeme dedi öğlende ye ama pilav vs yiceksen çorba içme dedi çorba iççeksen onu yeme dedi dolmada pilav türüne geçiyo aklında bulunsun ama çok iyi öğünün bende ip alcam ya atlarım yazın memlekete gidicem bide spor yapma şansım pek yok hele ramazanda hiç yok. aslında yeşillik alan 45 dk felan rahat koşarım ipte atlarsam formumu korurum inşallah ben artık mayo değil bikini giymek istiyooooooooooooruuuum denizde diğer kızlar özgüvenleriyle yürürken sahilde ben mayoyla bile rahat değilim keşke diyorum teyzeler gibi bende atlet şort giyseydim ama artık bunu demicem inat ettim

kızlar 3 mil leslie yaptım peşine hiç durbadan o 10 dklık videoyu yaptım ondan sonra o 15 dklık videoyu yapacaktım ki vücudum yeter hanife insaf dedi bende onun sadece 5 dksını mekik çekerek yaptım

bu arada adımıda öğrendiniz
ay şimdi bi duşa gireyim sonra büyük kupada çayımı demlim ve evi temizlim yarım saatte hepsini yapayım ki dersede çalışabileyim yoksa mayısta o 14 ders birden yüklenecek hadi kızlar kocaaamaaaan öpüyorum sizi bu arada öğlende kepekli ekmekten 2 diliminden yağsız tost yaparım bide ayran yaparım öğleni böyle geçiştiririm o kadar spor yaptım bari zayıflim dimi sözlüm diyoki o kadar sporu yap yap sonra git ye kendine yazık ediyon zayıflayamıcan bırak yorulma boşuna diyo ben dahada hırslanıyorum o dahada ağır konuşuyo dahada fazla hırs yapimde zayıflim diye öyle ama zayıflayamazsam gelinlik felan giymicem her kzıın hayalidir gelinlik giymek evet ama ben bu kiloyla giymem gelinliği hele o istediğim modeli giyebilmem için kuğu gibi olmalıyım o yüzden zayıflıcam kararlıyım hanımlaaaaar iyiki bu grupta hep birlikteyiiiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…