canım benim ne mahçupluğu. oğlunun sınavı iyi geçmiştir inşallah. onlar için de çok zor bi durum gerçekten. diyet fikrini oturtmak bile güzel. ben şahsen bu sayfayı açmadan önce 5-6 ay dieyte başlamaya karar verememiştim. bak sen 1 haftada adapte olmuşun
canım sporun çook güzel maşallah öğünlerindede fazla bişey yememişsin çok iyi :)
ben de akşam yemeğinde.4 tane çiğköfte çorba 3 kaşık sebze yemeği yoğurt ve salata yedim ve 1 küçük dilim kepek ekmeği yedi
tebrikler canım
bu alkışlardan daha fazlasını hakediyorsun. iradeyi sürekli sabit kılmak zor ve sen bunu başardın. darısı gelecek haftaların başına
inşallah canım. hep birlikte kurtuluruz şu yağlardan.Canım sağol,sınavda ilk yarım saat paniklemiş sonra açılmışaslında çok kolaydı diyor,sayısal öğrencisi coğrafyaya elimi süremedim vakit kalmadı diyor bakalım nisanın 10 nuna kadar açıklanacakmış...
Diyete gelince bu aralar iştahım çok açık maalesef ama artık tartıda 71 i görünce şoke oldum doğrusuartık dur deme zamanı gelmişte geçmiş...iyiki senin topiğine rastlamışım,birlikte kurtulucaz bu kilolardan
bu motivasyonu hepberaber oluşturuyoruz canım. herkesin katılımı motivasyonumuzu artırıyorTesekkür ederim cnm senin menünde cok güzel, masallah
ayyy tesekkür ederim yaa, iyiki buraya size katilmissim, yoksa bu motivasyonu baska nerde bulabilirdimkii :)))
of ya bu hafta 2 kilo vermem lazımneyse ben bu hafta leslie bacımla 5 mil yapim anca kurtarırım bol yeşilçay tüketim az yiyim
sabah kahvaltım= peynir 4 yeşil zeytin 1 k.ekmeği ama önce kalkınca ılık su içtim sonra yeşilçayım sonra kahvaltı birazdanda spor
3 mil lelie yaptım 10 dk Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube bunu yaptım 50 tanede mekik çektim birazdanda aramı yapıcam öğlene yayla çorbası yapıcam salata sebze yemeği ve yoğurt yicem ekmek yokhe bide şimdi yeşilçay içicem çünkü spordan çıkınca 1saat metabolizma çalışıyo ve yeşilçayda bunu destekliyo
bende geldim kızlarrr
kavvaltım
yarım yumurta
çeyrek kk peynir
3 zeytin
1 salatalık
5 badem
1 kupa yeşil çay
ara
1 kutu ayran
3 kuru kayısı
akşam&öğle aynı anda oldu. çünkü öğle yemeği yemeye vakit bulamadım bugün
yarım tost peynirli
1 kupa yeşil çay
4 zeytin
bir parmak kadar çikolata malesef..
çok acıkınca yine çok yedim.
bugün spor yapmıcam yorgunum.
çay içerim akşam...
elma şekerim ne güzel eşinle yapıyosun sporunuallah bozmasın mutluluğunuzu tabi tüm evli çiftlerin sevgililerin
bende az önce ablama bikaç spor öğretirken bende yaptım bu akşamlık benden bu kadar
akşam yemeğimde tavuk bol salata (yağsız tuzsuz) çorba sebze yemeği ve 2 kaşık yoğurt . ablam şöyle bi süzdü beni göbek gitmiş dedive sanırım midemde küçüldü porsiyonları 1 kaşık azaltıcam yoğurt dışında
bu hafta süpersin canım3 mil lelie yaptım 10 dk Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube bunu yaptım 50 tanede mekik çektim birazdanda aramı yapıcam öğlene yayla çorbası yapıcam salata sebze yemeği ve yoğurt yicem ekmek yokhe bide şimdi yeşilçay içicem çünkü spordan çıkınca 1saat metabolizma çalışıyo ve yeşilçayda bunu destekliyo
bence bu hafta bu şekilde devam edersen verirsinof ya bu hafta 2 kilo vermem lazımneyse ben bu hafta leslie bacımla 5 mil yapim anca kurtarırım bol yeşilçay tüketim az yiyim
sabah kahvaltım= peynir 4 yeşil zeytin 1 k.ekmeği ama önce kalkınca ılık su içtim sonra yeşilçayım sonra kahvaltı birazdanda spor
inşallah en kısa zamanda onlara da girersin canım. ki böyle iradeli gidersen girersin. bende eski kıyafetlerime girmeyi çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt
Ara
1 kücük mandalina
Kizlar bu sabah dayanamadim tartildim, tartim mi bozuk bilmiyorum ama 68,4 kg gösteriyordünle bugün arasinda 300 gram fark var. 1 günde 300 gram verilirmi diye düsünüyorum. dün 2 saat spor yaptim acaba o mu? yada aksam yemegimi daha erken yedim, belkide o yüzdendir. bilmiyorum ama sonucta 65 olmama az kaldi. Gecen sene bu aylarda 65 kiloydum, demek eski pantolonlarima sigmaya az kaldi. 55 kiloyu ise 2 sene önce olmustum, o kiloya ait pantolonlarimda var, tabii simdi giysem bacaktan yukariya cikmaz onlari giymeye daha cok var maalesef.
ne çok yapmışın bugün spor canım. inşallah verceksin bu hafta istediğin 2 kiloyuelmaşekerim ya aslında güzel bi tadı var bence aktardan alıyorum ben bu hafta yeni aldım bu sefer mate yaprağı ve yeşilçayı karıştırıyorum üzerine sıcak su ekliyorum 5 dk demlendiriyorum onu bardakta sonra süzüyorum inşallah zayıflarım bence tadı çok güzel siyah çayı hayatımdan çıkardım şekerde kullanmıyorum sana acı geliyosa eğer sen kabuk tarçın al yaşilçayı ve onu koy bardağa su ekle üzerine öyle demle canım şeker tadı verir tarçın
ara= portakal 2 kaşık yoğurt ve bir büyük kupa yeşilçay ( su bardağıyla ölçülecek olursa 2 su bardağı yeşilçay içmiş oldum )
öğle yemeğim = salata bol limonlu ve 2 damla sirkeli ( yağsız ve tuzsuz) yayla çorbası 1 dilim k.ekmek ( üstüne acuka sürdüm marketlerde satılıyo belki bilirsiniz canım çektide dolapta gördüm dayanamadım) 2 kaşık yoğurt ve sebze yemeği ( susuz)
akşamda aynılarını yicem farklı bişey olursa menümde buraya yazarım hanımlar
birde hergün 5 mil yapıcam artık sabah 3 mil yapmıştım şimdide 2 mil yapıcam ve 15 dk karın egzersizi şunu yapıcam bakınız buyrunuz 15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube
maşallah eşinle yapman süper. ayrıca menünde hiç kaçamak yok tebriklerÖgle
Domates soslu balik
Salata (salatalik, domates, maydanoz)
1,5 dilim cavdar ekmegi
Ara
1 greyfurt
--- Fitnesse gittim, 1 saat Zumba yaptim ---
Aksam
Yine yesil mercimek yemegi yedik, esimde diyette oldugu icin cok seviyor, hem yesil mercimek et'ten daha cok protein var ve daha saglikli, ayrica fitnessden sonra protein iceren besinleri yersek kas yapimina yardimci olurmus, böylelikle daha fazla yag yakilirmis diye okudum. o yüzden yesil mercimegi cok tüketiyoruz :))
Ispanakli mantarli yesil mercimek yedik. Tarifini ben uydurdum ama tadi cok hos
3 kasik yogurt
Yaklasik 1-2 saat sonra esimle egzersizlerimize baslayacagiz.
çok saol canım yaa biraz beni rahatlattın. akşamdan beri niye yedim diye canım sıkkındıYoo cnm bence dedigin kadar cok yememissin. cikolatayi bile dozunda yemissin. bence menün cok güzel. :))
Günaydın kızlar. Ne güzel ya istikrarlı gidiyosunuz.
Dün akşam 1 tane kuru biber dolması ve bir kase çorba ve yoğurt yedim. 200 tane ip atladım. 30 tane de mekik çektim.
Sabah 2 dilim ekepekli ekmek, 1 tane ceviz, 2 dilim peynir ve şekersiz çay içtim.
Bu haftayı kilo vermeden kapatmicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?