evet canım ya süper spor yapıyorsun maşallah. merak etme böyle gidersen incecik ve sıkı olacaksın düğüne kadar.inşallah canımbenden sana bi tavsiye benim diyetisyenim bana akşamları pilav makarna türü sakın yeme dedi öğlende ye ama pilav vs yiceksen çorba içme dedi çorba iççeksen onu yeme dedi dolmada pilav türüne geçiyo aklında bulunsun ama çok iyi öğünün bende ip alcam ya atlarım yazın memlekete gidicem bide spor yapma şansım pek yok hele ramazanda hiç yok. aslında yeşillik alan 45 dk felan rahat koşarım ipte atlarsam formumu korurum inşallah ben artık mayo değil bikini giymek istiyooooooooooooruuuum denizde diğer kızlar özgüvenleriyle yürürken sahilde ben mayoyla bile rahat değilim keşke diyorum teyzeler gibi bende atlet şort giyseydim ama artık bunu demicem inat ettim
kızlar 3 mil leslie yaptım peşine hiç durbadan o 10 dklık videoyu yaptım ondan sonra o 15 dklık videoyu yapacaktım ki vücudum yeter hanife insaf dedi bende onun sadece 5 dksını mekik çekerek yaptım
bu arada adımıda öğrendiniz
ay şimdi bi duşa gireyim sonra büyük kupada çayımı demlim ve evi temizlimyarım saatte hepsini yapayım ki dersede çalışabileyim yoksa mayısta o 14 ders birden yüklenecek hadi kızlar kocaaamaaaan öpüyorum sizi bu arada öğlende kepekli ekmekten 2 diliminden yağsız tost yaparım bide ayran yaparım öğleni böyle geçiştiririm o kadar spor yaptım bari zayıflim dimi sözlüm diyoki o kadar sporu yap yap sonra git ye kendine yazık ediyon zayıflayamıcan bırak yorulma boşuna diyo ben dahada hırslanıyorum o dahada ağır konuşuyo dahada fazla hırs yapimde zayıflim diye öyle ama zayıflayamazsam gelinlik felan giymicem her kzıın hayalidir gelinlik giymek evet ama ben bu kiloyla giymem gelinliği hele o istediğim modeli giyebilmem için kuğu gibi olmalıyım o yüzden zayıflıcam kararlıyım hanımlaaaaar iyiki bu grupta hep birlikteyiiiiiz
canım akşam dolma hariç güzel bence. kahvaltında iyi. sporda var. yani bu hafta kilo verirsin bence.Günaydın kızlar. Ne güzel ya istikrarlı gidiyosunuz.
Dün akşam 1 tane kuru biber dolması ve bir kase çorba ve yoğurt yedim. 200 tane ip atladım. 30 tane de mekik çektim.
Sabah 2 dilim ekepekli ekmek, 1 tane ceviz, 2 dilim peynir ve şekersiz çay içtim.
Bu haftayı kilo vermeden kapatmicam inşallah
sende kesin vardır bi farklılık o kadar spor sıkı bi diyet mutlaka vardır aslında ben önce sonra yapmak istiyordum ama diyete başlarken resim çekinmedim
bu sabah tartıldım 300 gr vermişim
sabah kahvaltım= önce 1 su bardağı yeşilçay sonra 1 haşlanmış yumurta roka peynir 4 y.zeytin 1 dilim ekmek yedim
3 mil yaparım bugün 15 dk bunu yaparım 15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube
10 dk da bunu yaparım Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube saat 4tede fitnessa gidicem zaten ordada yaklaşık 20 dk koşuyorum koşu bandında 10 dk bisiklet yapıyorum ( bacaklarımda çok bi sorun yok zaten) 200tane felanda orda arkadaşlarla birlikte mekik çekeriz yan çalışırız bugünlük sporda yeter bana
kahvaltım
1 yumurta bu sefer ilk defa az yğda tavada yaptım haşlamadan sıkılmıştım
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
ara yok( vakit yoktu. onun yerine öğle yemeğini erken yemiş oldum)
öğle
1 küçük kase kısır
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 kupa siyah çay
1 ceviz
akşam için daha karar veremedim
canım balık metabolizmayı hızlandırıyormuş ya sende hergün yiyorsun ne güzel iyi bişey.Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt
Ara yok (kahvaltidan 1 saat sonra fitnesse gittigim icin ara ögünümü yiyemedim)
Yarim saat grup ile step yaptim fitnessde. Ama o yarim saat 1 saate bedendi yaaa, nasil ter akti vücudumdan yaa hayatimda öyle bisey yasamadim, yarim saat durmadan kosmus gibiydim.
Fitnessden sonra 1 cay bardagi süt ictim, o da benim ara ögünüm gibi bisey oldu galiba :))
Ögle
Balik
1,5 dilim cavdar ekmegi
Aksam yemeginde kirmizi mercimek corbasi var yanina yogurt yerim, belki yogurdu sade yemem, icine ispanak koyarim.
canım balık metabolizmayı hızlandırıyormuş ya sende hergün yiyorsun ne güzel iyi bişey.bende yemek isterim ama konserveyi sevmiyorum kendim pişirmeye de kokusuna dayanamıyorum. kapsül içiyorum bende sabahları. 2 haftada birde yemeye çalışıyorum.
elmaşekerim bişey sorcam sen balığı marketlerde satılan paketlerde mi alıyosun tadı nasıl oluyo acaba ?
kahvaltım = önce yeşilçay içtim
sonra 1 kk peynir
4 y.zeytin
roka
ve fırında kestirdiğim ekmeklerin en küçük bölümünü yedim
bugün heryerim ağrıyo ama yinede spor yapıcam leslie ile 2 mil yürücem sonra karın çalışıcam ve 10 dklık yan karın videosunu yapıcam
geçmiş olsun canım. grip mi oldun. inş hemen iyileşirsin.Günaydın arkadaşlar,2 gündür çok hastaydım,kafamı kaldıramadım inanınTabii ne bulduysam onu yedim,makarna,ekmek arası,spor da yapamadım...Bugün daha iyiyim 1 saat sporumu yaptım toparlanmalıyım artık...
KAHVALTI 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 parça peynir,domates maydanoz,neskafe tabiiki şekersiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?