Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

evet canım ya süper spor yapıyorsun maşallah. merak etme böyle gidersen incecik ve sıkı olacaksın düğüne kadar.
canım akşam dolma hariç güzel bence. kahvaltında iyi. sporda var. yani bu hafta kilo verirsin bence.

kahvaltım
1 yumurta bu sefer ilk defa az yğda tavada yaptım haşlamadan sıkılmıştım
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay

ara yok( vakit yoktu. onun yerine öğle yemeğini erken yemiş oldum)

öğle
1 küçük kase kısır
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 kupa siyah çay
1 ceviz

akşam için daha karar veremedim

kızlar başlangıç ve hedef kiloyu değilde sadece verilen kiloyu yazcam bundan sonra
ad-------------------------------verilen kilo
newest---------------------------0,6
fndkkrdu-------------------------0,2
Elma Shekerim------------------1,2

sende kesin vardır bi farklılık o kadar spor sıkı bi diyet mutlaka vardır aslında ben önce sonra yapmak istiyordum ama diyete başlarken resim çekinmedim

benimde aklima geldi önce sonra yapmayi ama bende resim gecmeyi unuttum.. 1 senedir filan resimde cekilmiyorum. (

tebrikler canimmmm masallah bu hafta 2 kilo vermeyi kafana koymussun, süpersinnnnnn.. ayrica sporunu da güzel yapmissin..

Tebrikler, bugünkü menünde gayet güzel canim. sende bu hafta böyle gidersen baya bi kilo vermis olursune benc, tabi her zamanki sporunu da yaparsan

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara yok (kahvaltidan 1 saat sonra fitnesse gittigim icin ara ögünümü yiyemedim)
Yarim saat grup ile step yaptim fitnessde. Ama o yarim saat 1 saate bedendi yaaa, nasil ter akti vücudumdan yaa hayatimda öyle bisey yasamadim, yarim saat durmadan kosmus gibiydim.
Fitnessden sonra 1 cay bardagi süt ictim, o da benim ara ögünüm gibi bisey oldu galiba :))

Ögle
Balik
1,5 dilim cavdar ekmegi

Aksam yemeginde kirmizi mercimek corbasi var yanina yogurt yerim, belki yogurdu sade yemem, icine ispanak koyarim.

kızlar öncelikle newestcim sana bir uyarıda bulunayım öğlende hem yumurta hem peynir hem kısır yemişsin kısırı geçtim çorban yokmuş yiyebilirsin fakat ya yumurta yada peynir yemeliydin ama bana sorarsan peynir yemeliydin neden dersen yumurta haftada 2-3 kez yenmeli ki ilerde kolestrol sorunu yaşama ve 1 yumurta çok kalorili sabahta yemişsin çünkü bu aklında bulsun canım

ay en az ben vermişim geçen hafta hep pasta ve tatlıdan bu hafta inat ettim verecem inşallah dediğin gibi olur elma şekerim annem aradı su böreği var getirim mi dedi bir gözüm döndü o an ve dedim ki HAYIR YEMİCEM BEN ama kendinize getir dedim bana sakın ola getirme dedim canım ne kadar çeksede olmaz bu hafta 2 kilo vermeliyim ki geçen haftanının kilosunuda vermiş olayım bu hafta kendime hiç bi şekilde izin vermicem ödül felan yok kendime yasak. annem yemekhanede çalıştığı için akşama bana zeytinyağlı mantar getircekmiş ama ben mantarı sevmiyorum pek akşaama ben çorba salata yoğurt yerim ek bişey olursa yazarım buraya yine bide spora gitcem ya birazdan gelince o kadar ağır yemek yemeyi düşünmüyorum .

öğlende 2 tane kepekli tost yedim ekmekleri kesilmiş olarak aldığım için 1 tane yetmedi bide sporda bayılmim diye 2 tane yedim ayran içtim ve salata yedim yağsız ve tuzsuz bol limonlu bikaç damla sirkeli spora gitmeden kendime güzel bi yeşilçay yaparım şimdi oooh hem metabolizmam hızlanır hemde sporda çok enerjik olurum

kızlar ya benim gözğüsler büyük çok şikayetçiyim

canım balık metabolizmayı hızlandırıyormuş ya sende hergün yiyorsun ne güzel iyi bişey. bende yemek isterim ama konserveyi sevmiyorum kendim pişirmeye de kokusuna dayanamıyorum. kapsül içiyorum bende sabahları. 2 haftada birde yemeye çalışıyorum.

şimdi leslie 3 mil yaptımform çay içiyorum. inş akşamda spor yaparım. öğlen çok yediğim için

saat 4te spora gitmeden once 2 cilek 1 tane mini galeta ve yesilcay ictim. Kosu bandinda 200 kalori yaktim bisikleti 5 dk yaptigim icin 25 kalori yaktim. 200 tanede ip atladim acaip yorgunum simdi yesilcay icicem sonrada yemek yicem. 1 kasik mantar 1 kasik pancar kavurmasi yagsiz tabi yogurt salata ve corba yicem

ben baligi coooook seviyorum.. her ögünde yiyebilirim vallah, sabahlari somom bile yedigim olur yani.. her cesitini yerim.. :)) baligi mümkün oldugu kadar ye derim cnm dedigin gibi metabolizmaya iyi geliyor, birde acayip tok tutuyor..

Son düzenleme:
Ara
4 badem

Aksam
Mercimek corbasi
Ispanakli yogurt

Spor olarak:
- Daha önce yazdigim gibi fitnessde yarim saat step yaptim
- 10 dk karin egzersizleri yaptim
- 10 dk bacak, kalca, basen yaptim

benden bu kadar, hayirli gecelerrrrr

elmaşekerim bişey sorcam sen balığı marketlerde satılan paketlerde mi alıyosun tadı nasıl oluyo acaba ?

kahvaltım = önce yeşilçay içtim
sonra 1 kk peynir
4 y.zeytin
roka
ve fırında kestirdiğim ekmeklerin en küçük bölümünü yedim

bugün heryerim ağrıyo ama yinede spor yapıcam leslie ile 2 mil yürücem sonra karın çalışıcam ve 10 dklık yan karın videosunu yapıcam

Günaydın arkadaşlar,2 gündür çok hastaydım,kafamı kaldıramadım inanınTabii ne bulduysam onu yedim,makarna,ekmek arası,spor da yapamadım...Bugün daha iyiyim 1 saat sporumu yaptım toparlanmalıyım artık...
KAHVALTI 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 parça peynir,domates maydanoz,neskafe tabiiki şekersiz...

kızlar sabah sporumu yapamadım nedeni ise bilgisayarımın ekranı bozulmuştu yeni düzeldi malesef yapamadım ama yan karın kası çalıştım spor salonunda öğrendiğimi tabi. leslie ile artık akşam üstü yürücem napim

ara= 3 çilek 2 kaşık yoğurt

öğlende= çorba, 3 kaşık kuru fasulye yemeği (susuz),yoğurt,salata yicem belki çorba yerine 2-3 kaşık mantı yerim

Valla her türlü baligi yiyorum canim, bazen taze alip firinda yapiyorum, bazen konserve aliyorum, ton baligini cok yiyorum (salatayla veya ekmekle cok güzel oluyor). danimarkada yasadigim icin her türlü cesit balik var marketlerde canim o yüzden tam olarak marka söylüyemem maalesef. zaten cesit cesit yiyorum :))

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
Taze sikilmis meyve suyu
2 kuru kayisi

Ögle
Balik
1,5 dilim cavdar ekmegi

Bu aksam ne yerim Allah bilir

Bugün fitnesse gitmeyecegim, tatil ilan ettim kendime. Haftanin 2 günü fitnesse gitmiyorum, bugün ve cumartesi günü tatilimi kullanacagim. Kahvaltidan sonra yarim saat yürüdüm zaten, aksamda egzersizlerimi yapacagim.

öğle yemeğim = 2 kaşık mantı,3 kaşık kuru fasulye,salata yerinede maruldan cacık yaptım çok severim de
2 dilim kepekli ekmek üstüne acuka sürüp yedim kalorisine baktım 100 gr yemediğim için çok kalori almadım yani

akşama ne yiceğim belli değil

kızlar ip atlamaya karar verdim ip atlamak dakikada 10-20 kalori yaktırıyomuş saatte 1200 kalori

İp atlarken ne kadar kalori harcarız? - UZMANTV bakııın dinleyin hocayı

bende o atlama iplerinden yok ama çamaşır ipleri varya plastik türü gibi bişey aynı atlama ipleri gibi bi tutma yeri yok ama olsun ben başlıcam 15 dk ile başlıcam haftaya 30 olucak felan
tabi yine leslie felan da yapıcam ek olarak işte ip atlıcaaam

varmısınız bana katılmaya ?

ooooooooooof annem izin vermedi evde ip atlamama alttaki komşu rahatsız olurmuş bide biizm ev laminant olmazmış ama ben gizli gizli sabahlar atlarım kilo vermek için savaş bile yaparım ay bugün spor yapmadım neyse bugünde benim tatilim olsun ya zaten vücut dinlenmeli 1-2 gün bende pazar günleri yapamıyodum zaten babam felan evde oluyodu müsait olmuyodum neyse. kızlar alışverişe çıktım tabi kıyafet değil kıyafetlerimi mayısta alcam market alışverişine gittim diyet şeyler aldım formun yeni çıkardığı krakeri aldım 66 kalori bi paketi ama ben aralarımda 4-5 tane yicem, bide yine formun çubuk krakerini aldım ondanda 2 tane yerim yada 1 büyük ihtimal 1 bide etimek aldım kızarmış ekmeğini satıyo ya paketi 1 tl hani onların kalorisi diğer ekmeklere oranla daha düşük ondan aldım ekmeğimi ondan yicem artık diğer aldığım krakerleride bi anda değil bi paket bitince öbürüne geçicem karıştırmıcam onları birbirlerine ve yanımda taşıcam sürekli öğün atlamim diye

akşam yediklerim= 1 porsiyon çorba
bol salata (elma sirkeli,limonum çok az vardı az limonlu bol sirkeli oldu )
haydari 2 kaşık
kurufasulye(susuz) 3 kaşık
1 dilimde etimek kızarmış ekmek yedim
21,30 olan aramda 2 mini galeta , yarım elma (1 porsiyon oluyo) ve 1 çay bardağı süt içicem

geçmiş olsun canım. grip mi oldun. inş hemen iyileşirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…