ah kızlar ah ah oy ben nerelere gidem başımı hangi taşlara vuram oy anam oyy
dün ablamın doğum günüydü babam pasta tatlı vs almış 1 koca dilim pasta yedim kızzlaaar ay nasıl pişmanım nasıl tatlıdan ufak bi parça yedim sabah tartıldım pazartesiyi bekleyemedim64.4 olmuşum pasta yemeseydim belkide 64düm oy ben nerelere gidem nerelere. pazartesiye 400 gr vermeliyim düz 64 olmalıyım o yüzden birazdan leslie bacımla 5 mil yürücem mekik çekicem saat 4tede spor salonuna gidiyorum ölmüne koşucam anca kurtarır beni
sabah = peynir yumurta 3 zeytin yedim çeyrek kepek ekmeği yedim
öğlendede çorba salata yicem yemicem başka bişey
hadi ben ayakalrıma ceza vermeye gidiyorum leslieyle koşimde aklım başıma gelsin
bende kendime gülsemmi ağlasammı bilemedim bu yemekten sonra
ah guzuuum gıyamam.yalnız değilsin bak burda sanal da olsa arkadaşız. iki dosyaya bak üç bize bak
hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuu kızzzlaaaaarrrrrrrrr günaydın. bugün kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyorum
kahvaltımı yazayım
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 kupa form çay
1 küçük salatalık
1 küçük domates
7-8 dal maydonoz
7-8 badem
2 kuru kayısı
bugün jillian level 2 ye geçicem bakalım o nasılmış. şu ev işlerini bi bitireyim onu yapcam inşallah. herkese kokulu öpücükler.....
sevindim senin adına moralin çok güzel...sen bu jillianı baya baya bitireceksin ... Allah kolaylık versiN .... şu spor aşkı banada geçse ama nerde..... Bende bu üşengeçlik olduktan sonra bakalım artık hadi kolay gelsin canımcım....hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuu kızzzlaaaaarrrrrrrrr günaydın. Bugün kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyorum
Bugün jillian level 2 ye geçicem bakalım o nasılmış. şu ev işlerini bi bitireyim onu yapcam inşallah. Herkese kokulu öpücükler.....
kızlar spordan sonra bi tartilim dedim 59.8 ciktim :-d ay keske pazartesi 60 olsam oglende evde yemek yoktu yagsiz tost yedim gulceksiniz belki ama uemekten sonra m.ettim tartildim 61.5 ciktim ay insallah nerdeyse 2 saat spor yaptim bugun bide fitness var 3 saat yapmis olucam bugun toplamda
tebrik ederim canım ne güzel düzenli spor yapıyosun.Günaydin kizlar dün yaptigim sporu yazmayi unutmussum hemen yaziyorum
- 10 dklik yan "simit" denilen yerleri calistim (gösterdigim videoyu yaptim)
- 10 dk karin calistim
- 10 dk kalca ve basen egzersizleri yaptim
Ise git gel yaptim zaten, toplam 30 dk.
Yani toplam 1 saat spor yapmissim
Bugüne gelinceeee
Kahvalti, saat 8:30
yarim simit
peynir, salatalik, domates, yogurt
yarim tatli kasigi bal
Simdi esimle fitnesse gidiyorum, size bol enerjik günler dilerimmmmm kizlarrrrnazar degmesin bize
vays cicim ben leslie 5 mil yapınca 2 saat yatıyorum yorgunluktan. sen bi günde 3 saat sporla süpersinnewestcim çok güzel moral veriyosun teşekkürler az önce leslie 5 mil yaptım şlimdi elmaşekerinin videosunu yapcam o simit mi ne sonra 100 mekik
ayy canım teşekkürler.inşllah bitiririm yahu. hafta içi biraz zor geliyo ama napcan katlanıyom. bir hafta oldu işte jillianla. şimdilik sonuçları fena değil. bakalım 1 ay sonunda dedikleri gibi olacak mı.sevindim senin adına moralin çok güzel...sen bu jillianı baya baya bitireceksin ... Allah kolaylık versiN .... şu spor aşkı banada geçse ama nerde..... Bende bu üşengeçlik olduktan sonra bakalım artık hadi kolay gelsin canımcım....
ah kızlar ah ah oy ben nerelere gidem başımı hangi taşlara vuram oy anam oyy
dün ablamın doğum günüydü babam pasta tatlı vs almış 1 koca dilim pasta yedim kızzlaaar ay nasıl pişmanım nasıl tatlıdan ufak bi parça yedim sabah tartıldım pazartesiyi bekleyemedim64.4 olmuşum pasta yemeseydim belkide 64düm oy ben nerelere gidem nerelere. pazartesiye 400 gr vermeliyim düz 64 olmalıyım o yüzden birazdan leslie bacımla 5 mil yürücem mekik çekicem saat 4tede spor salonuna gidiyorum ölmüne koşucam anca kurtarır beni
sabah = peynir yumurta 3 zeytin yedim çeyrek kepek ekmeği yedim
öğlendede çorba salata yicem yemicem başka bişey
hadi ben ayakalrıma ceza vermeye gidiyorum leslieyle koşimde aklım başıma gelsin
kızlar spordan sonra bi tartilim dedim 59.8 ciktim :-D ay keske pazartesi 60 olsam oglende evde yemek yoktu yagsiz tost yedim gulceksiniz belki ama uemekten sonra m.ettim tartildim 61.5 ciktim ay insallah nerdeyse 2 saat spor yaptim bugun bide fitness var 3 saat yapmis olucam bugun toplamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?