Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuu kızzzlaaaaarrrrrrrrr günaydın. bugün kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyorum
kahvaltımı yazayım
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 kupa form çay
1 küçük salatalık
1 küçük domates
7-8 dal maydonoz
7-8 badem
2 kuru kayısı

bugün jillian level 2 ye geçicem bakalım o nasılmış. şu ev işlerini bi bitireyim onu yapcam inşallah. herkese kokulu öpücükler.....

canım benim moralini daha fazla bozma. bak kendin çaresini bulmuşsun. bugün daha çok spor ve daha az kalori ile dünkini halledersin. haftada bir kere tatlı yedim de kendi kendine.

bende kendime gülsemmi ağlasammı bilemedim bu yemekten sonra

ah guzuuum gıyamam.yalnız değilsin bak burda sanal da olsa arkadaşız. iki dosyaya bak üç bize bak

ayyyy sagol kizzz :))

ohh ohh enerjik ve mutlu olman ne güzel canim bende kendimi iyi hissediyorum bugün nedense. :)) kahvaltini güzel yapmissin tebriklerrrrr :))

Günaydin kizlar dün yaptigim sporu yazmayi unutmussum hemen yaziyorum

- 10 dklik yan "simit" denilen yerleri calistim (gösterdigim videoyu yaptim)
- 10 dk karin calistim
- 10 dk kalca ve basen egzersizleri yaptim
Ise git gel yaptim zaten, toplam 30 dk.
Yani toplam 1 saat spor yapmissim

Bugüne gelinceeee

Kahvalti, saat 8:30
yarim simit
peynir, salatalik, domates, yogurt
yarim tatli kasigi bal

Simdi esimle fitnesse gidiyorum, size bol enerjik günler dilerimmmmm kizlarrrr nazar degmesin bize

newestcim çok güzel moral veriyosun teşekkürler az önce leslie 5 mil yaptım şlimdi elmaşekerinin videosunu yapcam o simit mi ne sonra 100 mekik

evet 10 dk simit bölgesinide çalıştırdım 100 mekik çektim 4 tede fitness bugünlük yeter

kızlar spordan sonra bi tartilim dedim 59.8 ciktim :-D ay keske pazartesi 60 olsam oglende evde yemek yoktu yagsiz tost yedim gulceksiniz belki ama uemekten sonra m.ettim tartildim 61.5 ciktim ay insallah nerdeyse 2 saat spor yaptim bugun bide fitness var 3 saat yapmis olucam bugun toplamda

sevindim senin adına moralin çok güzel...sen bu jillianı baya baya bitireceksin ... Allah kolaylık versiN .... şu spor aşkı banada geçse ama nerde..... Bende bu üşengeçlik olduktan sonra bakalım artık hadi kolay gelsin canımcım....

harikasın fndkkrdu ....eminim 60 çıkarsın sende bu azim olduktan sonra....spor yapanları canı gönülden kutluyorum....

katrecim suan her yerim agriyo ama olsun. sende basla canim zayiflamaya cok yardimci sekerim . bugun mate yapragi ve yesilcay alicam

tebrik ederim canım ne güzel düzenli spor yapıyosun.
newestcim çok güzel moral veriyosun teşekkürler az önce leslie 5 mil yaptım şlimdi elmaşekerinin videosunu yapcam o simit mi ne sonra 100 mekik
vays cicim ben leslie 5 mil yapınca 2 saat yatıyorum yorgunluktan. sen bi günde 3 saat sporla süpersin

ayy canım teşekkürler.inşllah bitiririm yahu. hafta içi biraz zor geliyo ama napcan katlanıyom. bir hafta oldu işte jillianla. şimdilik sonuçları fena değil. bakalım 1 ay sonunda dedikleri gibi olacak mı.
sende aç guzum yürüme bandını ilk gün 5 dk yürü. sonra 7 dk sonr 9dk. bi bakmışın inmek istemiyorsun ilk bi beş dakikadan başla bence. 5 dk dediğin göz açıp kapayana kadar geçer. sen azimlisindir. yaparsın. şöyle bi etrafına baksana kimler kimler zayıflıyo.(haticenin araba sürme konusundaki lafını hatırla ) bizim onlardan neyimiz eksik.
iradenin kralı bizde kızım
hayatının diğer konularında bu böyleyse bu konuda neden olmasın. artiz gibi oluruz yaza. fenamı olur ayol

ev işi bitti sayılır. yemek yaptım akşama. şimdi ara öğün yedim
yarım armut +bir çay bardağı yoğurt
az sonra jillian bacımla randevum var.

Canim valla hic bisey anlamadim, sabah tartildin ve 64,4 cikiyorsun, spordan sonra 59,8mi cikti? yoksa benmi yanlis anladim..
Pasta konusunda hic moralini bozma, ablanin dogum günüymüs tabiki yiyeceksin.. zaten onun yerine kat kat sporunu yapiyorsun masallah sana

Fitnessden sonra, ara
1 cay bardagi yagsiz ysüt
Bu arada yazmayi unutmussum kahvaltida da 1 bardak süt icmistim

Ögle
Ispanakli yogurt ve yesil mercimek

Toplam tam 1 saat spor yaptim
tam 230 kalorilik kostum/yürüdüm (karisik)
sonrada 30 dk agirlik calistim

süpersin elma shekerim. sporun ve menün çok güzel.
bende şimdi jillian 2 yaptım yeşil çay içcem

akşam yemeğim
pırasa yemeği yarım kase
sulu et çeyrek kase
2 dilim ekmek
2 çatal tatlı

evet kızlar spordan geldim koşu bandında 150 kalori bisiklette 50 kalori yaktım toplam 200 kalori oldu toplamda 300 mekik çektim bugün yan karın kasıda çalıştım yana eğilme yapıyorum 100er tane yaptım. birazdan akşam yemeği yicem evde bişey yok o yüzden çorba 3 kaşık mantı ve çökelekli yumurta yicem ama çok az yicem bu kadar

Bugün aksam yemegini dayimin restorantinda yedik esimle birlikte.
Tavuklu salata yedim, icinde marul, roka, zeytin, azicik beyaz peyniri ve mozarella peyniri, domates, salatalik ve tavuk vardi. üstüne cok cok az sos döktüm. tabaginin yarisinida yemedim, baya doymustum. yaninda yarim dilim ekmek yedim. Aksam yemegini bu arada 17'de yedim.

Yemekten 1 saat sonra esim bugün cikolata günümüz olsun biraz yiyelim dedi, bir kücük paket findikli cikolata aldik, 3 dilim ben yedim gerisini o yedi. Buda benim bugünki kacamagim oldu.

Spor olarak yedigim cikolatayi eritme amaciyla bi kac sey yaptim:
- 10 dklik yanlari calistiran videoyu yaptim
- 10 dk karin yaptim
- 10 dk basen ve bacak yaptim
- Ilk basta isinma ve en sonunda esneme egzersizleride yaptim tabi.

Benden bugün bu kadar. size iyi gecelerrrr

kahvaltım: peynir 5 zeytin ve 1 dilim k.ekmek ve yesilcay ictin bugun spor olarak mekik ve yan karin calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…