Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

öğlen girdim nete yazamadan çıktım. şimdi yazayım
menüm
kahvaltı
yarım yumurta(artık yumurtadan midem bulandı bi süre ara vericem)
çeyrek kk peynir
çeyrek salatalık
2 zeytin
1 kupa yeşil çay
4-5 badem
( artık bir kaç gün klasik kahvaltı yapmıcam sabahın nurunda bunları yemekten midem bulandı sanırım. ya süt ve müsli yerim ya da başka bi alternatif bilmiyorum)

ara
1 kutu ayran
3 kuru kayısı

öğle
yarım kaşarlı tost
1 kupa yeşil çay

akşam
çorba
2 dilim ekmek
salata
yoğurt

bugün spor yok....

Menümün geri kalani yazayim

Aksam
yarim tabak mantar sote
2 kasik yogurt

Bugün dayanamadim yine spor yaptimmmmmm..

- Ilk önce kardiyo ile basladim, bunu yaptim (acayip terletiyor):
Burn Fat Fast: Cardio Workout - YouTube
- Sonra egzersizlerimi yaptim, ilk önce bunu:
8 Dakikada Karin Kasi - YouTube
- Sonrada kendimce 10-15 dk. bacak, kalca ve basen yaptim.
- En son esneme hareketlerimle bitirdim, yani 45 dk. filan sürdü toplam sporum. kahvaltidan sonra yarim saat yürüyüsde yaptim zaten. 1,5 saatlik sporumla bugünü kapatiyorum..

Bu sefer sadece zayiflamak degil, fit olmayi amacliyorum.
Dosyamda sakli olan bi kac resim yüklüyorum buraya. Bu resimlere baktikca dahada hirslaniyorum, bu vücuda bu sene bende sahip olacammmmmmmm, iste okadarrrrrrrrrrrrrr

Eger normal kahvalti yapmaktan biktiysan nestle nesfit tam tahilli olani secebilirsin canim, ben hafta ici onu yiyorum, hafta sonlarida normal kahvaltimi yapiyorum, hem metabolizmayi arada sasirtmak lazim. afedersin ben tam tahilli yedigimde ögle olmadan veya hemen sonra tuvalete gidiyorum, metabolizma cok iyi calisiyor yani. o yüzden de sabahlari lifli seyler yemegi öneriyorlar. hem öglene kadar tok tutuyor.. dedigin gibi müslide cok güzel olur. müsliyi ben sade yogurtla yiyorum, süt ile de iyi gidiyor.

çılgın kız! kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
teşekkürler canım

bu sabah kendimi tutamadım tartıldım . veeeeeeeee 64,100 çıktı pazartesiye daha 2 gün var pazartesi 63leri görmek istiyorum 65 üstünden kurtuldum ya ohhhh

ay elma şekerim bende o kız gibi olmak istiyoruuuuum fiziği çok güzel acaba bizde 55 olunca nasıl olcaz tabi benim mayısa kadarki hedefim 55 sonra 47 olucam benim ideal kilom o eğer mayısın 2.haftasına kadar 55 değilde 57-58 olursam takmıcam sonuçta 50 ler ay o senin 8 dklık karın egzersizi öldürüyo insanı ama çok çabuk etki gösteriyo canım

sabah kahvaltım= önce yeşilçay
3 y.zeytin
roka
peynir
1 dilim etimek

Günaydın arkadaşlar,çok şükür bugün iyiyim artık,nezle olmuştum aslında ama çok yorgunluk yaptı bende...
Sabah 1 saatlik sporumu yaptım,camları da sildim kolları da çalıştırdım yani
Dünkü menümü yazamamıştım,

SABAH 2 dilim ekmek,salata,peynir
ARA 1 portakal,2 ceviz
ÖĞLEN 1 kase çorba,8 kaşık kabak ve yoğurt
ARA 1 tost,1 elma
AKŞAM 8 kaşık kurufasülye,salata
sPOR 45 dk yürüyüş,100 mekik

Tebriklerrrrr cnm, bende insallah coook yakinda 65 kilonun altinda olurum artik yaa, darisi basima.. bu arada boyun kac canim, ideal kilon 47 diyorsun ya merak ettim. benim boyum 163. yani 53-55 arasi benim ideal kilom mus. Bizimde mayisin 2. haftasinda bir tanidigin dügünü var, bütün akrabalar geliyor, o zamana kadar belki 55 olamiyacagim ama en az 60 kilo olmak isterim..

beni de cok zorluyordu o 8 dklik karin egzersizi cnm ama yaklasik 1 haftadir hergün yaptigim icin hic zor gelmiyor artik. ama o egzersizleri yapmadan önce isinman gerektigi icin dün o 20 dklik kardiyo yu yaptim, yaaaa ben cok zor terliyen biri olarak o hareketler hicde zor gelmiyor insana aslinda, nefes nefese'de kalmiyorum ama vücudumdan nasil ter aktii yaa tisörtümü siksam su akardi bence. yag yaktiran bir video, dans etmeyi sevene tavsiye edilir.

elmaşekerim boyum 159 en fazla 50 kilo olmalıyım ben
bu arada sabah bide haşlanmış yumurta yemiştim
sporum =200 tane mekik , 50şer yan karın
leslieyi saat 3te yapıcam

inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz

kızlar ben bi kür buldum çooook iyi araştırdım bu kürü yapanlar günde 300-500 gr arası kilo veriyomuş biz zaten diyet yapıyoruz yemeklerden önce bu kürü de yapsak olmaz mı ?

malzemeler= 2 yk yoğurt (lıght olucak kendiniz yapıyosanız yoğurdu oda olur),1 ç.k zencefil,1 ç.k zerdeçal,1 ç.k tarçın ( sanırım tarçın tatlandırsın diye konuyo ben koymıcam)

bu malzemelerin hepside çok yararlı bi forumda tüm kadınlar bunu yapmışlar hep beraber herkes 1200-1300 gr arasında kilo vermişler (haftada) bunu 1 hafta yapıyosun yemeklerden 30 dk önce 3 öğün 1 hafta sonunda bırakıyosun 1 hafta sonra yine başlayabilirsin . ben malzemeleri alıp başlıcam yarın. Hatta annemle birlikte yapıcam

ama kızlar dediğim gibi 1 hafta yapılıcak diğer hafta yapılmıcak doktorlar öyle diyor.
bu sitedeki kadınların hepsi denemiş üşenmedim hepsini okudum o yüzden başlıcam diyorum Günde 300-500 gr verdiren yoğurtlu kür

isterseniz ilk bi ben yaparım ertesi gün verdiysem söylerim sizde başlarsınız ? pahalı değil malzemeler baharatlar marketlerde satılıyo zaten en fazla 1 tl dir

öğle yemeğim=
2 köfte

3kaşık kuru fasulye
marullu cacık (tuz ve sarımsak yok ama üstüne yağ gezdirdim )

çorba ve 1 tane etimek ekmek yedim

bugün leslie ile yürümedim ama yine mekik çekicem 200 tane

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
2 kuru kayisi
3 badem

Ögle
Balik, 1,5 dilim cavdar ekmegi

Sefim aradi, acil ise gittim bisikletle, ordan fitnesse ugradim 45 dk. saat spor yaptim (30 dk (300 kalori) kostum, 15 dk agirlik calistim), ardindan eve geldim

Ara
1 cay bardagi süt
Yaban mevsimi (bir paketin icinde 125 gram var, hepsini yedim)

Aksam
Sebze yemegi
2-3 kasik yogurt

Birazdan egzersizlerime baslayacagim.

Bugün eski pantolonumu giydim ve oldu bana.. artik 38 bedene sigiyorum, biraz dar geliyor gibi eskisi gibi bol durmuyor ama sigiyorum sonucta. 3-4 kilo daha versem tam olucak..

bu kürü daha önce arkadaşımdan duyup başlamıştım. bir hafta sonunda yediklerime dikkat ettiğim halde kilo aldığımı gördüm ve bıraktım. sonradan bir sürü yerde bununla ilgili yorumları okudum ve bir çok kişi ilk haftasında kilo almış ama sonra ki kürde bu kilolar gitmiş.yapmak isteyenlere tavsiyem 500- 1000 gr gibi bir artış görülürse kilolarında endişe etmesinler. şahsen bende öyle olmuştu ama daha sonra bir türlü düzenli kullanamadığım için devamını getiremedim uygulayacaklara başarılar...

evet hattori ama cok aZ kisi almis almis ama sonra vermis ben yarin aliyorum malzemeleri pazar gunu baslucam bakalim
aksam yemegim: 2 kasik musakka 3 kasik kuru fasulye bol salata corba yogurt ve 1 tane etimek yedim yarin spor gunum once evde leslie yapicam sonra sporda cosucam :-D bu ara cok usengecim ya

sabah kahvaltim : peynir, 3 zeytin ,roka , 1 c.k margarin ile yumurta yaptim canim cok istemisti de

Merhabaa,temizlik molası verdim bir bakayım dedim,hemde meyve yiyorum
DÜNKÜ MENÜM
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,yumurta,neskafe
ARA portakal 2 ceviz
ÖĞLEN 8 kaşık fasülye,yoğurt,1 dilim ekmek
ARA 2 dilim ekmek peynir elma
AKŞAm çorba,1 parça tavuk,
SPOR 1 saat yürüyüş,100 mekik
Bol su ve 2 fincan yeşil çay ...
Pazartesiye farkeder mi bilmiyorum ama haftaya kesin gidecek...71 kilo ile başladım bakalım pazartesi sonuç ne olacak...
Ben kaçtım temizliğe devam hoşçakalıııın

aramda 3 tane form kraker ve yogurt yedim oglende salata 10 tane sarma ve 3 kasik k.fasulye yedim. saat 3 te meyve ve 3 tane kraker yicem

Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi
1 yumurtadan omlet
maydanoz, salatalik, azicik peynir
1 kasik yogurt

Ara
2 kuru kayisi
4 badem
1 cay bardagi süt

Kahvaltimi gec yedigim icin ögle yemegimi de gec yedim, aksam yemegi gibi oldu.. aksama ac kalmazsam birsey yemem diye düsünüyorum. acikirsam bir porsiyon meyve yerim.

Ögle, Aksam
Karisik sebzeler ile salata (fasulye, mantar, havuc, pirasa, ispanak, mercimek, sogan, turp, kirmizi ve yesil biber)
2-3 kasik yogurt

Bugün fitness'e gitmiyorum, sporumu aksam evde biraz yaparim Allah kismet ederse.

Yarin annem güne gidiyor, sende gel dedi, uzun zamandir kuzenleri görmedim zaten. Haftada bir gün kacamak yapmak serbest zaten, ama yinede yersem ölcülü yerim diye düsünüyorum. Yarin en sevdigim spor hocam tatilden geliyor, tam 1 bucuk saat spor yapacagiz onunla saat 10:30da, bana dediki tisörtünü islatmadan birakmam senii.. :))) aslinda yazmiyacaktim ama yazayim yaa bugün tartildim ve 67,9 ciktim pazartesiye kadar 200 gr. versem tam 1 kilo vermis olurum, buda benim icin yeterli olucaktir.. Tabi insallah almam. 68'i görmek istemiyorum artikkkk

Son düzenleme:
elmasekerim insallah almazsin bende soylemicektim ama bende 63.700 olmusum :-D pazartesi keske 63 olsam :-D

iyi geceler kızlar nasılsınız. 2gündür burayauğrayamadım. işim vardı. 2 gündürde diyet yapmadım. yani büyük ihtimalle bu hafta kilo vermiş değil almış olucam.kilo verme listesinde adım olmayacak heralde diye düşünüyorum neyse artık bu 2 günü unutup devam edicem. şimdi okudum eski sayfaları. hepinizi tebrik ediyorum. gayet iyi gidiyorsunz.

fndkrdum söylediğin kürü şimdi okudum biraz eğer midem bulanmazsa tadından yrın denemek istiyorum. bakalım inş tadından iğrenmem ve devam edip sonucu görürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…