öğlen girdim nete yazamadan çıktım. şimdi yazayım
menüm
kahvaltı
yarım yumurta(artık yumurtadan midem bulandı bi süre ara vericem)
çeyrek kk peynir
çeyrek salatalık
2 zeytin
1 kupa yeşil çay
4-5 badem
( artık bir kaç gün klasik kahvaltı yapmıcam sabahın nurunda bunları yemekten midem bulandı sanırım. ya süt ve müsli yerim ya da başka bi alternatif bilmiyorum)
ara
1 kutu ayran
3 kuru kayısı
öğle
yarım kaşarlı tost
1 kupa yeşil çay
akşam
çorba
2 dilim ekmek
salata
yoğurt
bugün spor yok....
çılgın kız! kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiMenümün geri kalani yazayim
Aksam
yarim tabak mantar sote
2 kasik yogurt
Bugün dayanamadim yine spor yaptimmmmmm..
- Ilk önce kardiyo ile basladim, bunu yaptim (acayip terletiyor):
Burn Fat Fast: Cardio Workout - YouTube
- Sonra egzersizlerimi yaptim, ilk önce bunu:
8 Dakikada Karin Kasi - YouTube
- Sonrada kendimce 10-15 dk. bacak, kalca ve basen yaptim.
- En son esneme hareketlerimle bitirdim, yani 45 dk. filan sürdü toplam sporum. kahvaltidan sonra yarim saat yürüyüsde yaptim zaten. 1,5 saatlik sporumla bugünü kapatiyorum..
Bu sefer sadece zayiflamak degil, fit olmayi amacliyorum.
Dosyamda sakli olan bi kac resim yüklüyorum buraya. Bu resimlere baktikca dahada hirslaniyorum, bu vücuda bu sene bende sahip olacammmmmmmm, iste okadarrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 671239 Eki Görüntüle 671240
teşekkürler canımEger normal kahvalti yapmaktan biktiysan nestle nesfit tam tahilli olani secebilirsin canim, ben hafta ici onu yiyorum, hafta sonlarida normal kahvaltimi yapiyorum, hem metabolizmayi arada sasirtmak lazim. afedersin ben tam tahilli yedigimde ögle olmadan veya hemen sonra tuvalete gidiyorum, metabolizma cok iyi calisiyor yani. o yüzden de sabahlari lifli seyler yemegi öneriyorlar. hem öglene kadar tok tutuyor.. dedigin gibi müslide cok güzel olur. müsliyi ben sade yogurtla yiyorum, süt ile de iyi gidiyor.
bu sabah kendimi tutamadım tartıldım . veeeeeeeee 64,100 çıktıpazartesiye daha 2 gün var pazartesi 63leri görmek istiyorum 65 üstünden kurtuldum ya ohhhh
ay elma şekerim bende o kız gibi olmak istiyoruuuuum fiziği çok güzel acaba bizde 55 olunca nasıl olcaztabi benim mayısa kadarki hedefim 55 sonra 47 olucam benim ideal kilom o eğer mayısın 2.haftasına kadar 55 değilde 57-58 olursam takmıcam sonuçta 50 ler ay o senin 8 dklık karın egzersizi öldürüyo insanı ama çok çabuk etki gösteriyo canım
sabah kahvaltım= önce yeşilçay
3 y.zeytin
roka
peynir
1 dilim etimek
kızlar ben bi kür buldum çooook iyi araştırdım bu kürü yapanlar günde 300-500 gr arası kilo veriyomuş biz zaten diyet yapıyoruz yemeklerden önce bu kürü de yapsak olmaz mı ?
malzemeler= 2 yk yoğurt (lıght olucak kendiniz yapıyosanız yoğurdu oda olur),1 ç.k zencefil,1 ç.k zerdeçal,1 ç.k tarçın ( sanırım tarçın tatlandırsın diye konuyo ben koymıcam)
bu malzemelerin hepside çok yararlı bi forumda tüm kadınlar bunu yapmışlar hep beraber herkes 1200-1300 gr arasında kilo vermişler (haftada) bunu 1 hafta yapıyosun yemeklerden 30 dk önce 3 öğün 1 hafta sonunda bırakıyosun 1 hafta sonra yine başlayabilirsin . ben malzemeleri alıp başlıcam yarın. Hatta annemle birlikte yapıcam
ama kızlar dediğim gibi 1 hafta yapılıcak diğer hafta yapılmıcak doktorlar öyle diyor.
bu sitedeki kadınların hepsi denemiş üşenmedim hepsini okudum o yüzden başlıcam diyorum Günde 300-500 gr verdiren yoğurtlu kür
isterseniz ilk bi ben yaparım ertesi gün verdiysem söylerim sizde başlarsınız ? pahalı değil malzemeler baharatlar marketlerde satılıyo zaten en fazla 1 tl dir
öğle yemeğim=
2 köfte
3kaşık kuru fasulye
marullu cacık (tuz ve sarımsak yok ama üstüne yağ gezdirdim)
çorba ve 1 tane etimek ekmek yedim
bugün leslie ile yürümedim ama yine mekik çekicem 200 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?