Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

Günaydinnn, bugün tartildim ve 67,5 ciktim. yani 1,2 kg vermisim yine.. 2 haftadir hep 1,2 kg veriyorum ya.. ayni sporu ayni düzende yesem bile bu kadar tesadüf olurmu..
Artik 65'e inmeye az kaldiii

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

sporumu yaptım 8 dk karın egzersizi 50 hafif zıplama 50 yüksek zıplama (toplamda 100 zıplama) 100 yan çalışma ,50 çömelme , 25er popo kaldırma hareketi yaptım . öğlendede 3 mil leslie yapıcam belki 2 mil yaparım yine 8 dk karın egzersizi yaparım. ( hergün leslie yapmaktan sıkıldım aynı şeyi yapamıyorum ben sürekli hatta kendime spor listesi hazılıcam hergüne farklı egzersiz koyucam burdada paylaşırım etkili egzersizleri yapmış olucam devamlı aynı olmaz leslie bacım azcık özlesin zaten araya farklı egzersizler koymalıymışız leslie yaparken )

tebriklerrrrrr.. canım sana espiri yapmıştım yine istikrarlı kilo vericeksin diye gerçekten öyle oldu. tebrik ederim.

bugün sabahki kilom 71.0 geçen haftaki 70.5 yani 500 gr aldım bu hafta. şişmanlama diyeti yapıyorum ben:) şaka maka bu hafta kendime bunu neden yaptığımın bir açıklamasını bulamadım
bugün geç kaldığım için simit yedim kahvaltı olarak
öğlen sarma ve kısır yedim
yani demek oluyorki istikrarla kilo alıcam bende........

ay newestcim olsun sıkma canını devam et diyete. ya bende öğlende çoştum yine neyse akşam çok daha az yicem hatta belki yine dünkü gibi kraker süt yaparım böylece öğlende yediğimi telafi ederim birazdan yine spor yapıcam ne yaptığımı yazarım buraya

öğlendeki sporum Tony Horton - Great Body Guaranteed Great Abs Workout (8 minutes) - YouTube bu ve 50 mekik 100er tanede yan karın kası çalıştım

aramda kardeşim popkek almış 10lu paket olanlardan 1 tanesini bana verdi küçücük bişeydi zaten aramda onu yedim 2 tanede form kraker yedim (krakeri yemicektim aslında ama sonra akşamı düşündüm birden yüklenirim felan dedim tok olmak istedim)

az önce yoğurtlu karışımımı yedim saat 7 dede salata yerim sadece

kilo çizelgesine bu haftaki kilomu 62.9 yazın hanımlaaaaar
sabah tartıya bi çıktım 62.9 vuuuhuuuuuuuuuu

newest kız yoğurtlu kür işe yaradı tadı iğrençti felan ama verdim oh oh

Tebrikler fndkkrdu, bir daha 63lere dönmemek üzere elveda demissin o kilolara, masallah.. böyle azimle inersin istedigin kiloya insallah.. bende mayisin ortalarina kadar 60 olurmuyum acaba, bence okadar gitmez ozamana kadar.. hayirlisi diyim artik..

Kizlar dün yazamadim islerim vardi, simdi yazayim:

Kahvalti

Ara
2 kuru kayisi
4 badem

Ögle
Yagsiz sos ile balik
1,5 dilim cavdar ekmegi

Ara
Yesil elma

Aksam
Sebzeli sote
2 kasik yogurt

Spor olarak
30 dk. bisiklet (ise git gel yaptim)
30 dk. fitness (15 dk. kostum, yani 150 kalori, 15 dk. agirlik yaptim)
20 dk. kalca, basen, bacak calistim evde

Bugünki:

Kahvalti

Aram yok, onun yerine ögle yemegimi biraz erken yerim eger acikirsam. Evden tavuk sote ve 2 kasik bulgur pilavi getirdim ise, onu yiyecegim. Ögleden sonraki aram icin yesil elmam var onu yiyecegim, sonra fitnesse Zumba yapmaya gidecem.

Son düzenleme:
elma şekerim mayısa kadar 60 olursun canım bende inşallah bida 63 görmem

ben spor yapamadım bugün ama akşam yaparım mutlaka

sabah peynir ve zeytin yedim aramda 2 form kraker yedim birazdan yoğurtlu karışımımı yicem sonra yemek ama bakalım ne yicem

tebrikler fndkkrdum. geçen hafta ile bu hafta arası fark kaç canım. listeye sadece fark yazıyorum ya artık.
kahvaltım
müsli ve süt

ara
1 kutu ayran
2 kuru kayısı

öğlen
2 çatal et
salata
1 dilim ekmek
2 kaşık sütlaç

canım yoğurtlu karışımı o günden sonra yemedim. sabahları geç kaldığım için olmuyor hafat içi. öğlende müsait olmadığım için olmuyor. belki sadece akşam yerim

akşam yemeğime daha karar vermedim
pazardan beri de spor yapmadım. bu ara baya yorgun oluyorum. bakalım bu hafta yapabilecekmiyim vakit bulup

geçen hafta 64,9 muşum bu hafta 62,9 fark 2 kilo canım

öğlende=
çorba
ıspanak
salata
ve 3 dilim ekmek yedim( çok pişmanım )

o 3 dilim ekmeği telafi ederim yine dün akşamki gibi salata yerim sadece

aksam yemegunden once yogurt kurumu ydim sonra salata 2 kasik ispanak ve 2 tane kadinbudu kofte yedim

ay hasta oldum boğazlarım ağrıyo bide nezle oldum :2:

kahvaltım=
önce yoğurt kürüm
sonra kahvaltı yaptım
peynir
haşlanmış yumurta
roka
5 yeşil zeytin
2 tane etimek
bal yedim(doğal bal kendimiizn o yüzden ekleme şeker yok boğazım ağrıyo diye yedim)
yeşil çay içtim ve gün boyu ıhlamur içicem (oda kendi toplama ıhlamurumuz) :2:

ad-------------------------------verilen kilo
fndkkrdu------------------------2
Elma Shekerim-----------------1.2

Kahvalti

Ara
Yesil elma

Ögle
2 dilim tam tahilli kitir ekmekten yapilmis ton balikli sandvic

Ara
5 tane cilek

Aksam gec saat'te fitnesse gidecegim icin aksam yemegini önceden yiyecegim, fazla doldurmak istemiyorum midemi o yüzden yogurt üstüne azicik cilek koyup yemeyi düsünüyorum.

Newest, fndkkrdu --- artik 3ümüzmü kaldik sadece??, baska kimse yazmiyor artikkk. paylasimda bulunmayan arkadaslar ne yapiyor acaba diyetini hala yapiyormudur?? yeni üyeler katilsa güzel olurdu, ne kadar cok olursak okadar motivasyonumuz yüksek olur bence.

bu arada gecmis olsun fndkkrdu'cum, sana bol bol sifalar dilerim, hemencik gecer insallah
newest'cim menün güzel, sütlac yedigin halde hic abartmamissin, kutlarim o yüzden

Son düzenleme:
sağol elma şekerim
evet ya bi 3müz kaldık :26: fazla kişi olsa daha iyi olur aslında ama işte...

öğle
1 tane kadınbudu
salata (yağsız)
6 kaşık menemen(yağsız)
2 tane etimek

ay hasta olunca canım yemek istiyo sürekli ama çokta aşırı yemedim ya mesela şimdi çok bişey yemicem önce yoğurt kürüm 30 dk sonrada
çorba
salata
tavuk sote yicem
ekmek yok

spora gittim hasta olduğum için koşu bandında çok koşamadım 20 dk 150 kalori yaktım
600 tane ip atladım (bisiklete binmedim çünkü halim yoktu he ip çok kalori yaktırıyo ya ondan atladım

fndkkrdu geçmiş olsun canım
evet elma şekerim hatta bu hafta bende yok gibiydim sayılır bi ikiniz kaldınız. bu hafta cumaya kadar yine işlerim var ama ondan sonra bitiyor artık bende sıkıldım bu işlerden. bitecek haftaya artık çook daha musaitim inşallah. spor yapmadım bu hafta yapmayacağımda. zaten bu hafta diyetimde hiç diyet gibi değil. cnım da biraz sıkkın belki de bu yüzden hiç diyetime dikkat etmiyorum. bu hafta yine ben listede yer almam belkide. ama haftaya inşallah biraz düzelir hem diyetim hem moralim. neyse.
kahvaltım
2 dilim ekmekle kaşarlı tost

ara yok

öğle
peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
krem peynir
1 dilim kek

akşam
3 kaşık çorba
3 kaşık yoğurt
4 kaşık makarna
2 kaşık salata

bu kadar....

Newestcim sagol canim. Sanada kolay gelsin bu arada. menun guzel aslinda aksam makarna yemeseydin oluurmus ama sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…