Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

newestcim bu aksam denedim midem bulandi sanirim ben fazla koydum Zencefille zerdecali cok agir oldu tepeleme koymustum demekki biraz daha az koyucam. onu nasil hizli yedim bi bilsen hemen bitsin diye :-D bide yogurdu 2 kasiktan fazla koy bi kaseymis 3-4 kasik koy bu arada moralini bozma bi daki hafta kacamak yapmazsin olur

newestcim iyice arastirdim 2 y.k yogurda 1c.k silme konulucakmis baharatlar eger hala aciysa 1 kasik daha yogurt eklersin alissak bi yapabiliriz bide hergun yartilma sende arastir bi

Egzersizerimi bitirdim, bugün sadece kalca, basen ve bacak calistirdim toplam yarim saat sürdü yaklasik.

fndkkrdu sanada tebriklerrrr, insallah böyle gider

newest'cim tartida fazla cikarsan hic üzülme, azmedip bu kilolardan kurtulacagindan eminim

Günaydin arkadaslar

2 hafta önce ölcülerimi yazmistim, bugün ölcü günüm, ölcülerimi sizinle paylasmak istedim..

------- 2 hafta önceki ---------- Simdiki
Gögüs ---- 90 --------------------- 86
Bel ------- 73 --------------------- 70
Göbek ---- 89 --------------------- 86
Kalca ---- 108 -------------------- 106
Üst bacak 64 ---------------------- 61
Alt bacak 45 ---------------------- 44
Kol ------ 31 ---------------------- 30

baya bi gelisme var sanki.. :))

Son düzenleme:
sabah şu karışımı yedim. uyku sersemi yapınca tarçını unuttum koymayı. ama diğerlerini koydum yedim. tadı katlanılamayacak gibi değildi. ama sürekli her gün 3 kere yemek nasıl olur bilmem. bide aç karna yediğim için mi ne midem yandı biraz bakalım ne kadar sürecek mide yanması. kahvaltı yapınca geçecekmi.
sabah tartıldım 2 gündür yediğim içtiğim bana ne olarak geri dönmüş bakalım diye. tabi almışım biraz ama aşırı değilmiş korktuğum kadar neyseki. böyle 1 ileri 2 geri gibi geldi bana bu hafta benim adıma...

newestcim o karışımı bende yaptım ( tarçın koymuyorum ben tatlandırsın diye ekleniyo sanırım ) dün akşam çok koymuştum baharatları midem çok bulanmıştı sabah daha az koydum yedim tabi hemen su yarın görücez bakalım etkisini

sabah peynir zeytin yedim bi tek
dün 350 tane ip atladım 20 dk koşu bandında koştum 150 kalori yaktım 200 mekik çektim

oglende cok az corba 5-6 kasik et yedim ve cok az salata yedim. canim cok borek cekmisti diyet kabak boregi yapiyorum

Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi
1 ince dilim kasar peyniri
maydanoz, salatalik, domates
1 kasik yogurt

--- Saat 10:30da fitnesse gittim, 1 bucuk saat spor yaptim antrenörümle ---

Fitnessden sonra, Ara
1 kuru kayisi
1 cay bardagi süt

Ögle
Yagsiz yesil mercimek yemegi (protein lazim)
2-3 kasik yogurt

Bu arada fndkkrdu bi ara bi programda tarcinin metabolizmayi hizlandirdigini duymustum. hem tadlandiriyor, hem tok tutuyor, hemde metabolizmayi hizlandiriyormus.

evet az koyunca bile çok baskın tadları bence. bide çok koyunca nasıl olmuştur kimbilir. aynı dedğin gibi silme koydum bende ama bide tarçınlı deniyim bakalım o nasıl. bide kahvaltın çok az. acıkmaman güzel bişey.bide farkettinmi bu karışım iştahımı kesti benim sanki.tabi bi kereden anlaşılmaz şöle bi kaç gün deneyip öyle yorum yapmam daha doğru olurdu sanki.
oglende cok az corba 5-6 kasik et yedim ve cok az salata yedim. canim cok borek cekmisti diyet kabak boregi yapiyorum
ya sen diyet börek diyonda ben bildiğin börek yedim kahvaltıda malesef
canım menünde sporunda güzel. bu hafta yine istikrarlı olacak kilo verişin heralde :)))))

kahvaltım
1kk peynir
1 dilim börek
yeşil çay
2 çatal tahin helva

ara
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı

1 saat yürüdüm
yarım saat parklarda olan egzersiz aletlerinde çalıştım.

evet elma şekerim metabolizmayı hızlandırıyormuş . ya ben öğlende yemeyi unuttum onu akşam yicem artık napim
ay öğlende çok yedim galiba çok tokum hala ya

kızlar ya ben akşam yemeği yemicem. bugün misafir vardı yemekleri ben yaptım yaparkende tadına felan bakim derken doydum akşam yemeğinde sadece yaptığım kabak böreğinden yerim o kadar. yarın sabahta spora başlim yine

bende yogurtlu karisimi yedim istahimi kesti bende 1 c.b sut ictim 3 tanede form kraker yedim

Kizlar güne gittikk ama vallah diyorum hic bisey yemedim, neden bilmiyorum, belki yapan kadini tanimadigim icin yemekten cekindim, biraz titizlik var bende herkesin elinden yiyemiyorum (cok cins biriyim biliyorum). o yüzden eve geldim gec oldu diye 1 bardak süt ictim. Orda zaten baya meyve yedim, cilek ve yesil elma yedim. Ama yinede kendimle gurur duydum, sonucta zararli olan bisey yemedim. :)) Süt ictigimde doyurdu beni zaten, suan tokum acikcasi..

bende saat 21.30da cok az yaptigim borekten yedim yesilcay ictim az oncede 1bardak sut ictim. kız newest tadi kotu felan ama istah kesiyo ya ondan kilo verdiriyo heralde ? yarim hic aksatmadan yapicam sporumuda aksatmicam bide simdi evde ip atlayamiyorum ya ben ayni ip atlar gibi ziplasam kollarimida hareket ettirsem ayni etkiyi verir mi ki acaba ?

bence aynı etkiyi oluşturur canım. ben yoğurtlu küre tarçın koyunca daha çok sevdim. iştahı da kesiyor evet.

ben alıştım tarçınsıza ay bu sabah tartılamadım çünkü tuvalete çıkamadım tuvalete gitmeden tartıldım 63.9 çıktı demekki 63,7 felan benim kilom hep 200 gr oynuyo ben yarın sabah kilo bildirimi yapıcam kızlar

sabah= yoğurtlu kür
5 zeytin (yeşil)
1 kk peynir
az yağda yumurta
2 tane etimek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…