evet az koyunca bile çok baskın tadları bence. bide çok koyunca nasıl olmuştur kimbilir. aynı dedğin gibi silme koydum bende ama bide tarçınlı deniyim bakalım o nasıl. bide kahvaltın çok az. acıkmaman güzel bişey.bide farkettinmi bu karışım iştahımı kesti benim sanki.tabi bi kereden anlaşılmaz şöle bi kaç gün deneyip öyle yorum yapmam daha doğru olurdu sanki.newestcim o karışımı bende yaptım ( tarçın koymuyorum ben tatlandırsın diye ekleniyo sanırım ) dün akşam çok koymuştum baharatları midem çok bulanmıştı sabah daha az koydum yedimtabi hemen su yarın görücez bakalım etkisini
sabah peynir zeytin yedim bi tek
dün 350 tane ip atladım 20 dk koşu bandında koştum 150 kalori yaktım 200 mekik çektim
ya sen diyet börek diyonda ben bildiğin börek yedim kahvaltıda malesefoglende cok az corba 5-6 kasik et yedim ve cok az salata yedim. canim cok borek cekmisti diyet kabak boregi yapiyorum
canım menünde sporunda güzel. bu hafta yine istikrarlı olacak kilo verişin heralde :)))))Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi
1 ince dilim kasar peyniri
maydanoz, salatalik, domates
1 kasik yogurt
--- Saat 10:30da fitnesse gittim, 1 bucuk saat spor yaptim antrenörümle ---
Fitnessden sonra, Ara
1 kuru kayisi
1 cay bardagi süt
Ögle
Yagsiz yesil mercimek yemegi (protein lazim)
2-3 kasik yogurt
Bu arada fndkkrdu bi ara bi programda tarcinin metabolizmayi hizlandirdigini duymustum. hem tadlandiriyor, hem tok tutuyor, hemde metabolizmayi hizlandiriyormus.
bence aynı etkiyi oluşturur canım. ben yoğurtlu küre tarçın koyunca daha çok sevdim. iştahı da kesiyor evet.bende saat 21.30da cok az yaptigim borekten yedim yesilcay ictim az oncede 1bardak sut ictim. kız newest tadi kotu felan ama istah kesiyo ya ondan kilo verdiriyo heralde ? yarim hic aksatmadan yapicam sporumuda aksatmicam bide simdi evde ip atlayamiyorum ya ben ayni ip atlar gibi ziplasam kollarimida hareket ettirsem ayni etkiyi verir mi ki acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?